pluszaczek24 17.04.07, 14:15 No właśnie,napiszcie w jaki sposób faceci doprowadzają was do szału i jakie macie na nich sposoby;)Napewno każda z was ma czasem po dziurki w nosie facetów prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alutta Re: ach ci faceci....... 17.04.07, 14:49 wkurza mnie gdy nie ma racji i mi wpiera ze ma wkurza mnie kazde drobne klamstewko wkurza mnie gdy sie dlugo nie odzywa wkurza mnie gdy mi przeprywa jak mowie wkurza mnie gdy sie wymadrza wkurza mnie gdy mi wypomina... o rany ... heh no coment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: ach ci faceci....... IP: 81.210.22.* 17.04.07, 17:30 wkurzam ją gdy nie odkładam rzeczy na miejsce wkurzam ją gdy musi mi sto razy powtarzać, żebym coś zrobił wkurzam ją gdy czasami jeżdżę, nazwijmy to 'brawurowo' samochodem wkurzam ją gdy nie słucham co mówi wkurzam ją gdy zasypiam na fotelu przed telewizorem wkurzam ją gdy palę na mrozie poza tym nienawidzę odkurzać i zmywać, ale za to lubię prasować i prać, więc to się zeruje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszaczek24 Re: ach ci faceci....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:40 ach wy.....i tak was kochamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n76 Re: ach ci faceci....... IP: 81.210.22.* 17.04.07, 17:49 Gość portalu: pluszaczek24 napisał(a): > ach wy.....i tak was kochamy;) Dziękuję bardzo w imieniu swoim i kolegów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszaczek24 Re: ach ci faceci....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 17:52 Proszę bardzo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: ach ci faceci....... IP: 213.17.152.* 29.04.07, 23:16 oj mój facio doprowadza mnie prze otwarcie dziubka,wtedy już sikam na kilometr oraz staje sie wilgotna po uszy...jak on mnie doprowadza do szału Odpowiedz Link Zgłoś