mmm007 26.04.07, 20:54 To artykul dla 60-latkow, tak? Marilyn... James Dean... A gdzie bardziej wspolczesne symbole seksu? Z krajowego podworka i zagranicy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm007 Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii IP: 134.113.183.* 28.04.07, 00:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))))) Re: Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 09:20 ale o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii 01.05.07, 17:48 Chodzi o b. Prezia Aleksandra Kwasniewskiego, okrzyknietego we wszystkich ankietach jako najbardziej przystojny Polaka(?) oraz jego zone, Jolante, ktora podobno kochali wszyscy Polacy. Dzis jest swieto komuchow, wiec chocby troche fotek tej pary przystojniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iop [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wile cholerny link do reklamy IP: *.chello.pl 01.05.07, 23:13 > Fajny art :) Polecam też tego: seksualny-klucz.zlotemysli.pl/thebestbooks.php najbardziej gó..any biznes w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii 15.05.07, 17:08 Kobiety podniecają SŁOWA. Specyficzne struktury językowe... Więcej np. na uwodzenie-nls.greatwap.net/uwodzicielska-potega-slowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
ramona7 Czynniki atrakcyjności 28.04.07, 20:57 Taniec z wezem jest scena z "Od zmierzchu do switu", a nie z "Desperado". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Single są atrakcyjniejsi od zajętych. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 08:27 Ładni się cenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka Re: ładni się cenią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:46 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczxegół Czynniki atrakcyjności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:21 MIŁOŚC to główny cel każdej istoty ludzkiej całkowicie odmienny od pożądania. cos co przyciąga 2 ludzi nie może byc tylko emocją ( pożądanie). cóż sie stanie jak oni oboje będą już starzy i brzydcy? nie będą przecież pociągający . MIŁOŚĆ jest zawsze, bez względu na wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dufam_wujaszku Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.icpnet.pl 01.05.07, 19:19 Nie generalizuj. Nie każdej, niektórym ludziom siedzą zupełnie inne rzeczy w głowie, to po pierwsze. Po drugie nie oceniaj przez pryzmat swojego własnego wieku. Skąd możesz wiedzieć co jest pociągające w człowieku dla dajmy na to sześćdziesięciolatka. "Starzy i brzydcy" - dla ciebie, ale nie dla nich nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:45 Mam 64 lata, moja żona też. Dla mnie ona jest zawsze "mniam, mniam" Jak miałem 18 lat to faktycznie panie po 60 tce nie pociągały mnie fizycznie. Czy się coź wprzyrodzie zmieniło? Dopowiem jeszcze że nie pociągają mnie erotycznie panienki 20 letnie, bo zbyt przypominają mi moje córki, a nie jestem pedofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.e-net.pl 01.05.07, 12:56 jeju!!!!! lekka nadwaga gdy mowa o Scarlett??!! czy wyscie poszaleli przeciez ta dziweczyna nie wie co to nadwaga to ze nie jest wychudzona nie znaczy ze ma nadwage no dajcie spokoj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 14:45 Dokładnie. Czy autor wie, jak wygląda nadwaga? Rozumiem, że każda kobieta, któa nosi rozmiar 38 ma nadwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.acn.waw.pl 02.05.07, 00:16 ..nadwaga..to tylko 5kg..słodkiego ciężaru..mój rozmiar 38..nie zmienia się od 25lat..ale te 5kg rozłożone równiutko po całej figurze ..działa na nerwy..kocham słodycze..słodkiego chłopaka..słodkie życie - dlatego trzeba pokochać też ,te niechciane 5 kg.. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 17:32 Ale jesli ja porownac z kolezankami po fachu, to widac, ze starszna z niej grubaska ;) A w "Miedzy slowami" jak przechodzi kolo kamery ewidentnie widac, ze ma cellulitis!!! hahahhaa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 19:13 Chyba po prostu zazdrościsz, od razu widać że jesteś kobietą :) A prawda jest taka, że na Scarlett Johansson nawet cellulitis świetnie wygląda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:10 Nie ma w języku polskim czasownika "upiękniać" jest "upiększać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lekka nadwaga!!! IP: *.ghnet.pl 01.05.07, 17:31 Autor tego artykułu chyba postradal zmysly. Jak lekka nadwaga? czy ty czlowieku przypadkiem nie zasugerowales sie jakas glupia zachodnia gazecina, ktora pisze takie brednie? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Pewnie sam ma "lekką" nadwagę 01.05.07, 18:28 Próbuje sobie skompensować nadmiar tego i owego tym, że jest to seksualna norma. Mnie takie nadmiary nie pociągają, bo świadczą o tym, że ktoś nie dba o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myje się Re: Pewnie sam ma "lekką" nadwagę IP: *.elb.vectranet.pl 01.05.07, 20:22 Mało wiesz.....Czy szczupłość swiadczy o dbaniu o siebie? :-)To kwestia genów. Poczytaj troche, zenim napiszesz i niechcący obrazisz tych z lekka, czy tez wiekszą nadwagą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Pewnie sam ma "lekką" nadwagę IP: *.bb.sky.com 02.05.07, 02:01 Tak, szczupłość świadczy o dbaniu o siebie - jeżeli ktoś nie odziedziczył szczupłości w genach to właśnie prowadząc zdrowy tryb życia może ją osiagnąć. Twierdzenie że "ja już mam taką budowę ciała" jest tylko wygodną wymówką. Wiem coś o tym, kilka lat temu schudłem 30kg. Udało mi się, nie wmawiam innym że "kochanego ciała nigdy za wiele", tylko się za siebie wziąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: lekka nadwaga!!! 02.05.07, 00:44 A to już drugi raz ktoś w Gazecie pisze o nadwadze Johannsonki. Panowie dziennikarze! To, że kobieta nie wygląda jak samobieżny szkielet nie oznacza że ma nadwagę. Scarlett Johannson jest zbudowana normalnie, tak jak kobieta powinna. Bo krągłości u kobiety są rzeczą stuprocentowo normalną, nie jest normalna zaś sylwetka wychudzonej szkapy z doczepionymi sztucznymi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uch przykro mi - jest normalna IP: *.kalisz.mm.pl 02.05.07, 02:41 i odczepcie się od szczupłych Odpowiedz Link Zgłoś
bupu Re: przykro mi - jest normalna 03.05.07, 13:20 Przepraszam bardzo, Tobie się zdaje że jestem zakompleksioną grubaską, która zazdrości wszystkim szczupłym babkom? Buahahahahahaha! <spada ze śmiechu pod stół> No, toś mnie rozbawiła. Nic nie mam do szczupłych. Nic nie pisałam o szczupłych. Pisałam o sylwetce typu Posh Spice-same kości i plastikowe cycki, która normalna nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W. Najwazniejsze sa proporcje zlotego podzialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:35 Najwazniejsze sa matematyczne proporcje, konkretnie "zlotego podzialu odcinka". Dotycza one zarowno twarzy jak i calego ciala. Kiedys napisalem o tym artykul w Gazecie: kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,78525,3234370.html Mozna wszystko dowiesc matematycznie, bo pojecie subiektywnego piekna jest wzgledne. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 17:40 LEKKA NADWAGA ??? Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki lopez Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.bethere.co.uk 01.05.07, 17:48 Na krajowym podworku niewiele mamy... Dode? czy Anje Orthodox? a moze juz Urszule? Anne Muche? zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
onapiszeonich Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 18:22 jeny, pewnie, ze mamy fajne babeczki ania mucha calkiem dobry przyklad, edytka, i te tam rozne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lymie chudosc jest brzyda i aseksualna IP: *.aster.pl 01.05.07, 17:49 dobra jako wieszak na szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iku Re: chudosc jest brzyda i aseksualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:15 Zgadzam sie, kobieta musi byc lekko zaokraglona, kragla pupa musi wypelniac spodnie, brzuszek lekko odstawac .... mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod instynkt samozachowawczo-rozrodczy... 01.05.07, 17:57 no bo jaki to czlowiek z 12 tygodniowego "zarodka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaudia Re: instynkt samozachowawczo-rozrodczy... IP: *.pai.net.pl 01.05.07, 18:24 coraz częściej mam wrażenie, że autorzy "gazety" wrzucają do sieci cokolwiek, ot - zlepek słów. Potem, dzieki uwagom forumowiczów (wciąż, irracjonalnie, przywiązanych do portalu) tworzą tekst właściwy: bez błędów ortograficznych, bez błędów stylistycznych, poprawny merytorycznie, czasem nawet ciekawy. ale to mało profesjonalne poza tym - Agora chyba płaci autorom? Może zacznie płacić też autorom właściwym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: instynkt samozachowawczo-rozrodczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 03:09 Rozumiem że ukradli, tudzież podkradli Ci artykuł. Ewentualnie zmyślasz. Albo pie..sz. Głupoty. Coś więcej na temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Czynniki atrakcyjności IP: *.kalisz.mm.pl 01.05.07, 18:33 no i kolejny artykuł o tym samym- bla bla bla- nic nowego-ale za to potencjalnie podnoszącego statystyki "czytalności" :) ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:38 Max - może należysz do tych mędrców którym nie się powiedzieć nic nowego?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Midi Czynniki atrakcyjności IP: *.aster.pl 01.05.07, 18:37 upiększa, a nie "upięknia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:49 Tez czytam gazete tylko i wylacznie pod katem jakosci artykulow, a raczej, by uswiadomic sobie, ze jakosc wypocin tych dziennikarzykow jest z dnia na dzien gorsza... ZENADA! Do szkoly dziennikarzyno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczak jestes moim fanem! IP: *.telprojekt.pl 01.05.07, 19:18 łał - jestes moim fanem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneko Czynniki atrakcyjności IP: *.acn.waw.pl 01.05.07, 19:24 No i oczywiście gazeta znowu stanęła na wysokości zadania, hehe. Artykuł o atrakcyjności i jak zwykle 4 baby na zdjęciach. Szanowni redaktorzy! Wbijcie sobie do łbów, że na tym świecie dla połowy populacji atrakcyjni są mężczyźni i warto, żeby oni czasem zdobili wasze supermądre i odkrywcze artykuły! Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 20:22 Gość portalu: koneko napisał(a): > No i oczywiście gazeta znowu stanęła na wysokości zadania, hehe. Artykuł o > atrakcyjności i jak zwykle 4 baby na zdjęciach. Szanowni redaktorzy! Wbijcie > sobie do łbów, że na tym świecie dla połowy populacji atrakcyjni są mężczyźni i > warto, żeby oni czasem zdobili wasze supermądre i odkrywcze artykuły! Zgadzam się w tym w pełni. Czemu tylko kobiety ocenia się pod katem urody, a panów to już nie łaska? Jednych można oceniać, a drugich to już nie? Jestem za rónouprawnieniem. Panowie też mogą być atrakcyjni i proponuję, żeby zamieszczać też fotografie panów. Niektórzy piszą, że w Polsce nie ma seksownych osób. Edyta Górniak jest przecież ładna. Z panów do przystojnych mozna by zaliczyć Ivana Komarenkę i Łukasza Płoszajskiego. Czemu zawsze podaje się tylko gwiazdy z zagranicy za wzór atrakcyjności? Czy ładne jest to, co sztuczne? Przecież w Polsce pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemeledudki Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.ugent.be 01.05.07, 19:47 mam 24 lata i M.M. jest dla mnie symbolem seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Czynniki atrakcyjności IP: *.elb.vectranet.pl 01.05.07, 20:08 Piękno jest w oku patrzącego, a każdy na nie inaczej spoglada. Czesto jest tak, że z pozoru ktoś nieatrakcyjny, przy bliższym poznaniu staje się obiektem "do kochania":-) Nie ciało stanowi o człowieku i nie szata go zdobi....Śmieszą mnie ludzie, którzy piszą na portalach randkowych, jak ma wyglądać ten "poszukiwany":-)I nie prawdą jest, że faceci to wzrokowcy! Sami, dla wlasnych potrzeb, wymyślili to określenie:-)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:13 ktoś kiedyś samym głosem doprowadził mnie na skraj orgazmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor44 Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 09:01 Lord Vader? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:22 Jeśli chodzi o nasze podwórko, to dla mnie osobiście symbolem seksu jest Magda Różczka. Chciałbym ją kiedyś zobaczyć w jakimś "odważnym" filmie, heh. Odpowiedz Link Zgłoś
www.e-biznes24.eu [...] 01.05.07, 23:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Czynniki atrakcyjności IP: *.tvk.torun.pl 02.05.07, 00:06 Gó.. prawda. Gdzie perspektywa psychologii ewolucyjnej, która znakomicie wyjaśnia w szczególności temat atrakcyjności płciowej? Niech się autor dokształci, a otem pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specnaz Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 00:18 wow ale banialuki i ktos za to tej osobie zaplacil buhaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Feromony i wiosna IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.05.07, 04:07 ... i to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Tego się nie da opisać 02.05.07, 04:15 Jak jest to jest do końca świata. Jak jest bo tak się komuś zdaje, to jest do następnego rozwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Krysia to miała oczy!!!Twoje namiastką są 02.05.07, 04:34 Wszystko co było jej było BOSKIE. Możesz jej wyprać skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omen Re: Krysia to miała oczy!!!Twoje namiastką są IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.05.07, 06:27 Czynnik atrakcyjnosci sprawia wrazenie, ale nie daje nic co potrzebne do filozofi zycia codziennego, zy moze daje cos, ale nie uzupelnia. Ja tam biore zycie inaczej; podoba mi sie kobieta, czy laska.. Zyje z nia. Uprawiam calkowicie niewstydliwy sex, chodze na zakupy, do teatru, wierze,ze sie we mnie szczerze wtula, chodze z nia na lyzwy zima, latem do Lazienek, chodze z nia na przyjecia obskurnie byznesowe. Kochamy sie atrakcyjnie szalenie, ale nagle brak nam emocji, brak koncepcji... I wtedy, w tych slabych chwilach nalezymy tak emocjonalnie, tak serdecznie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Weź sobie brzydką babe i dalej czyń te dysputy 02.05.07, 09:40 A jak cię zawoła to powiedz, przyjdę jak skończę.! Za parę lat. Jak dobrze pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś