Dodaj do ulubionych

Czynniki atrakcyjności

26.04.07, 20:54
To artykul dla 60-latkow, tak? Marilyn... James Dean... A gdzie bardziej
wspolczesne symbole seksu? Z krajowego podworka i zagranicy....
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm007 Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii IP: 134.113.183.* 28.04.07, 00:47
      • Gość: :))))))))) Re: Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 09:20
        ale o co chodzi
        • poszeklu Re: Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii 01.05.07, 17:48
          Chodzi o b. Prezia Aleksandra Kwasniewskiego,
          okrzyknietego we wszystkich ankietach jako
          najbardziej przystojny Polaka(?) oraz jego zone,
          Jolante, ktora podobno kochali wszyscy Polacy.
          Dzis jest swieto komuchow, wiec chocby troche
          fotek tej pary przystojniakow.
          • Gość: iop [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:15
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • Gość: wile cholerny link do reklamy IP: *.chello.pl 01.05.07, 23:13
              > Fajny art :) Polecam też tego: seksualny-klucz.zlotemysli.pl/thebestbooks.php

najbardziej gó..any biznes w sieci
          • koszalek_opalek1 Re: Dziekuje za wziecie pod uwage moich sugestii 15.05.07, 17:08
            Kobiety podniecają SŁOWA. Specyficzne struktury językowe... Więcej np. na
            uwodzenie-nls.greatwap.net/uwodzicielska-potega-slowa.html
    • ramona7 Czynniki atrakcyjności 28.04.07, 20:57
      Taniec z wezem jest scena z "Od zmierzchu do switu", a nie z "Desperado".
      • Gość: koneser Single są atrakcyjniejsi od zajętych. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 08:27
        Ładni się cenią.
        • Gość: śliwka Re: ładni się cenią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:46
          dzięki
    • Gość: szczxegół Czynniki atrakcyjności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 17:21
      MIŁOŚC to główny cel każdej istoty ludzkiej całkowicie odmienny od pożądania.
      cos co przyciąga 2 ludzi nie może byc tylko emocją ( pożądanie). cóż sie stanie
      jak oni oboje będą już starzy i brzydcy? nie będą przecież pociągający . MIŁOŚĆ
      jest zawsze, bez względu na wiek.
      • Gość: dufam_wujaszku Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.icpnet.pl 01.05.07, 19:19
        Nie generalizuj. Nie każdej, niektórym ludziom siedzą zupełnie inne rzeczy w
        głowie, to po pierwsze. Po drugie nie oceniaj przez pryzmat swojego własnego
        wieku. Skąd możesz wiedzieć co jest pociągające w człowieku dla dajmy na to
        sześćdziesięciolatka. "Starzy i brzydcy" - dla ciebie, ale nie dla nich nawzajem.
        • Gość: tadeusz Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:45
          Mam 64 lata, moja żona też. Dla mnie ona jest zawsze "mniam, mniam"
          Jak miałem 18 lat to faktycznie panie po 60 tce nie pociągały mnie fizycznie.
          Czy się coź wprzyrodzie zmieniło?
          Dopowiem jeszcze że nie pociągają mnie erotycznie panienki 20 letnie, bo zbyt
          przypominają mi moje córki, a nie jestem pedofilem.
    • Gość: zszokowana Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.e-net.pl 01.05.07, 12:56
      jeju!!!!! lekka nadwaga gdy mowa o Scarlett??!! czy wyscie poszaleli przeciez ta
      dziweczyna nie wie co to nadwaga to ze nie jest wychudzona nie znaczy ze ma
      nadwage no dajcie spokoj!!!!
      • Gość: kiki Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 14:45
        Dokładnie. Czy autor wie, jak wygląda nadwaga? Rozumiem, że każda kobieta, któa
        nosi rozmiar 38 ma nadwagę?
        • Gość: renata Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.acn.waw.pl 02.05.07, 00:16
          ..nadwaga..to tylko 5kg..słodkiego ciężaru..mój rozmiar 38..nie zmienia się od
          25lat..ale te 5kg rozłożone równiutko po całej figurze ..działa na
          nerwy..kocham słodycze..słodkiego chłopaka..słodkie życie - dlatego trzeba
          pokochać też ,te niechciane 5 kg..
      • sztuka.latania Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 17:32
        Ale jesli ja porownac z kolezankami po fachu, to widac, ze starszna z niej
        grubaska ;)

A w "Miedzy slowami" jak przechodzi kolo kamery ewidentnie widac, ze ma
        cellulitis!!! hahahhaa

pozdrawiam
        • ciumcia Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 19:13
          Chyba po prostu zazdrościsz, od razu widać że jesteś kobietą :)
          A prawda jest taka, że na Scarlett Johansson nawet cellulitis świetnie wygląda!!
    • Gość: polonistka Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:10
      Nie ma w języku polskim czasownika "upiękniać" jest "upiększać".
    • Gość: Aga lekka nadwaga!!! IP: *.ghnet.pl 01.05.07, 17:31
      Autor tego artykułu chyba postradal zmysly. Jak lekka nadwaga? czy ty czlowieku
      przypadkiem nie zasugerowales sie jakas glupia zachodnia gazecina, ktora pisze
      takie brednie?
      • patman Pewnie sam ma "lekką" nadwagę 01.05.07, 18:28
        Próbuje sobie skompensować nadmiar tego i owego tym, że jest to seksualna norma. Mnie takie nadmiary nie pociągają, bo świadczą o tym, że ktoś nie dba o siebie.
        • Gość: myje się Re: Pewnie sam ma "lekką" nadwagę IP: *.elb.vectranet.pl 01.05.07, 20:22
          Mało wiesz.....Czy szczupłość swiadczy o dbaniu o siebie? :-)To kwestia genów.
          Poczytaj troche, zenim napiszesz i niechcący obrazisz tych z lekka, czy tez
          wiekszą nadwagą
          • Gość: Patyk Re: Pewnie sam ma "lekką" nadwagę IP: *.bb.sky.com 02.05.07, 02:01
            Tak, szczupłość świadczy o dbaniu o siebie - jeżeli ktoś nie odziedziczył
            szczupłości w genach to właśnie prowadząc zdrowy tryb życia może ją osiagnąć.
            Twierdzenie że "ja już mam taką budowę ciała" jest tylko wygodną wymówką. Wiem
            coś o tym, kilka lat temu schudłem 30kg. Udało mi się, nie wmawiam innym że
            "kochanego ciała nigdy za wiele", tylko się za siebie wziąłem.
      • bupu Re: lekka nadwaga!!! 02.05.07, 00:44
        A to już drugi raz ktoś w Gazecie pisze o nadwadze Johannsonki. Panowie
        dziennikarze! To, że kobieta nie wygląda jak samobieżny szkielet nie oznacza że
        ma nadwagę. Scarlett Johannson jest zbudowana normalnie, tak jak kobieta
        powinna. Bo krągłości u kobiety są rzeczą stuprocentowo normalną, nie jest
        normalna zaś sylwetka wychudzonej szkapy z doczepionymi sztucznymi cyckami.
        • Gość: uch przykro mi - jest normalna IP: *.kalisz.mm.pl 02.05.07, 02:41
          i odczepcie się od szczupłych
          • bupu Re: przykro mi - jest normalna 03.05.07, 13:20
            Przepraszam bardzo, Tobie się zdaje że jestem zakompleksioną grubaską, która
            zazdrości wszystkim szczupłym babkom?
            Buahahahahahaha!
            <spada ze śmiechu pod stół>
            No, toś mnie rozbawiła. Nic nie mam do szczupłych. Nic nie pisałam o szczupłych.
            Pisałam o sylwetce typu Posh Spice-same kości i plastikowe cycki, która normalna
            nie jest.
    • Gość: Piotr W. Najwazniejsze sa proporcje zlotego podzialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:35
      Najwazniejsze sa matematyczne proporcje, konkretnie "zlotego podzialu odcinka".
      Dotycza one zarowno twarzy jak i calego ciala.
      Kiedys napisalem o tym artykul w Gazecie:
      kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,78525,3234370.html
      Mozna wszystko dowiesc matematycznie, bo pojecie subiektywnego piekna jest wzgledne.
    • xtrania Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 17:40
      LEKKA NADWAGA ??? Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali....
      • tavie Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 18:08
        zwariowali
    • Gość: szybki lopez Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.bethere.co.uk 01.05.07, 17:48
      Na krajowym podworku niewiele mamy... Dode? czy Anje Orthodox? a moze juz Urszule? Anne Muche?
      zenada.
      • onapiszeonich Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 18:22
        jeny, pewnie, ze mamy fajne babeczki
        ania mucha calkiem dobry przyklad, edytka, i te tam rozne
    • Gość: lymie chudosc jest brzyda i aseksualna IP: *.aster.pl 01.05.07, 17:49
      dobra jako wieszak na szmaty
      • Gość: iku Re: chudosc jest brzyda i aseksualna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:15
        Zgadzam sie, kobieta musi byc lekko zaokraglona, kragla pupa musi wypelniac
        spodnie, brzuszek lekko odstawac .... mniam :)
    • abhaod instynkt samozachowawczo-rozrodczy... 01.05.07, 17:57
      no bo jaki to czlowiek z 12 tygodniowego "zarodka"
      • Gość: gaudia Re: instynkt samozachowawczo-rozrodczy... IP: *.pai.net.pl 01.05.07, 18:24
        coraz częściej mam wrażenie, że autorzy "gazety" wrzucają do sieci cokolwiek, ot
        - zlepek słów. Potem, dzieki uwagom forumowiczów (wciąż, irracjonalnie,
        przywiązanych do portalu) tworzą tekst właściwy: bez błędów ortograficznych, bez
        błędów stylistycznych, poprawny merytorycznie, czasem nawet ciekawy.

ale to mało profesjonalne

poza tym - Agora chyba płaci autorom? Może zacznie płacić też autorom właściwym?
        • Gość: d. Re: instynkt samozachowawczo-rozrodczy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 03:09
          Rozumiem że ukradli, tudzież podkradli Ci artykuł. Ewentualnie zmyślasz. Albo
          pie..sz. Głupoty. Coś więcej na temat...
    • Gość: max Czynniki atrakcyjności IP: *.kalisz.mm.pl 01.05.07, 18:33
      no i kolejny artykuł o tym samym- bla bla bla- nic nowego-ale za to potencjalnie podnoszącego statystyki "czytalności" :) ufff
      • Gość: franek Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 23:38
        Max - może należysz do tych mędrców którym nie się powiedzieć nic nowego?.
    • Gość: Midi Czynniki atrakcyjności IP: *.aster.pl 01.05.07, 18:37
      upiększa, a nie "upięknia"
      • Gość: Jenny Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:49
        Tez czytam gazete tylko i wylacznie pod katem jakosci artykulow, a raczej, by
        uswiadomic sobie, ze jakosc wypocin tych dziennikarzykow jest z dnia na dzien
        gorsza... ZENADA! Do szkoly dziennikarzyno!
    • Gość: kurczak jestes moim fanem! IP: *.telprojekt.pl 01.05.07, 19:18
      łał - jestes moim fanem!

• Gość: koneko Czynniki atrakcyjności IP: *.acn.waw.pl 01.05.07, 19:24
      No i oczywiście gazeta znowu stanęła na wysokości zadania, hehe. Artykuł o
      atrakcyjności i jak zwykle 4 baby na zdjęciach. Szanowni redaktorzy! Wbijcie
      sobie do łbów, że na tym świecie dla połowy populacji atrakcyjni są mężczyźni i
      warto, żeby oni czasem zdobili wasze supermądre i odkrywcze artykuły!
      • kika843 Re: Czynniki atrakcyjności 01.05.07, 20:22
        Gość portalu: koneko napisał(a):

> No i oczywiście gazeta znowu stanęła na wysokości zadania, hehe. Artykuł o
        > atrakcyjności i jak zwykle 4 baby na zdjęciach. Szanowni redaktorzy! Wbijcie
        > sobie do łbów, że na tym świecie dla połowy populacji atrakcyjni są mężczyźni
        i
        > warto, żeby oni czasem zdobili wasze supermądre i odkrywcze artykuły!
        Zgadzam się w tym w pełni. Czemu tylko kobiety ocenia się pod katem urody, a
        panów to już nie łaska? Jednych można oceniać, a drugich to już nie? Jestem za
        rónouprawnieniem. Panowie też mogą być atrakcyjni i proponuję, żeby zamieszczać
        też fotografie panów. Niektórzy piszą, że w Polsce nie ma seksownych osób.
        Edyta Górniak jest przecież ładna. Z panów do przystojnych mozna by zaliczyć
        Ivana Komarenkę i Łukasza Płoszajskiego. Czemu zawsze podaje się tylko gwiazdy
        z zagranicy za wzór atrakcyjności? Czy ładne jest to, co sztuczne? Przecież w
        Polsce pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn nie brakuje.
    • Gość: elemeledudki Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.ugent.be 01.05.07, 19:47
      mam 24 lata i M.M. jest dla mnie symbolem seksu.
    • Gość: irek Czynniki atrakcyjności IP: *.elb.vectranet.pl 01.05.07, 20:08
      Piękno jest w oku patrzącego, a każdy na nie inaczej spoglada. Czesto jest tak,
      że z pozoru ktoś nieatrakcyjny, przy bliższym poznaniu staje się obiektem "do
      kochania":-) Nie ciało stanowi o człowieku i nie szata go zdobi....Śmieszą mnie
      ludzie, którzy piszą na portalach randkowych, jak ma wyglądać
      ten "poszukiwany":-)I nie prawdą jest, że faceci to wzrokowcy! Sami, dla
      wlasnych potrzeb, wymyślili to określenie:-)Pozdrawiam
      • Gość: j Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:13
        ktoś kiedyś samym głosem doprowadził mnie na skraj orgazmu...
        • Gość: Bor44 Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 09:01
          Lord Vader? xD
    • Gość: Marcin Re: Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:22
      Jeśli chodzi o nasze podwórko, to dla mnie osobiście symbolem seksu jest Magda
      Różczka. Chciałbym ją kiedyś zobaczyć w jakimś "odważnym" filmie, heh.
    • www.e-biznes24.eu [...] 01.05.07, 23:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Yorick Czynniki atrakcyjności IP: *.tvk.torun.pl 02.05.07, 00:06
      Gó.. prawda.

Gdzie perspektywa psychologii ewolucyjnej, która znakomicie wyjaśnia w
      szczególności temat atrakcyjności płciowej? Niech się autor dokształci, a otem
      pisze.
    • Gość: specnaz Czynniki atrakcyjności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 00:18
      wow ale banialuki i ktos za to tej osobie zaplacil buhaaaaaaa
    • Gość: pocalujta_wujta Feromony i wiosna IP: *.nwrk.east.verizon.net 02.05.07, 04:07
      ... i to by bylo na tyle.
    • kozaczek3 Tego się nie da opisać 02.05.07, 04:15
      Jak jest to jest do końca świata.
      Jak jest bo tak się komuś zdaje, to jest do następnego rozwodu.
    • kozaczek3 Krysia to miała oczy!!!Twoje namiastką są 02.05.07, 04:34
      Wszystko co było jej było BOSKIE.
      Możesz jej wyprać skarpetki.
      • Gość: Omen Re: Krysia to miała oczy!!!Twoje namiastką są IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.05.07, 06:27
        Czynnik atrakcyjnosci sprawia wrazenie, ale nie daje nic co potrzebne do
        filozofi zycia codziennego, zy moze daje cos, ale nie uzupelnia.
        Ja tam biore zycie inaczej; podoba mi sie kobieta, czy laska.. Zyje z nia.
        Uprawiam calkowicie niewstydliwy sex, chodze na zakupy, do teatru, wierze,ze
        sie we mnie szczerze wtula, chodze z nia na lyzwy zima, latem do Lazienek,
        chodze z nia na przyjecia obskurnie byznesowe. Kochamy sie atrakcyjnie
        szalenie, ale nagle brak nam emocji, brak koncepcji... I wtedy, w tych slabych
        chwilach nalezymy tak emocjonalnie, tak serdecznie do siebie.
        • kozaczek3 Weź sobie brzydką babe i dalej czyń te dysputy 02.05.07, 09:40
          A jak cię zawoła to powiedz, przyjdę jak skończę.!
          Za parę lat.
          Jak dobrze pójdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka