black_magic_women 28.04.07, 20:45 Dobre,cieple oczy,to jest w mezczyznie najpiekniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozaczek3 Ciało jest fascynujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 00:16 Bóg daje iluzje ciała i duszy. Kobieta daje szczęście i macierzyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:33 ja uwielbiam plecy jak są mocno zbudowane szerokie ramiona mocne nogi zgrabne pupy zarysowana delikatnie klate...to nago.A jak jest w ubraniu to nie moze wygladac jak "koksik"tylko po prostu jak zdrowy mężczyzna.AAAAAAAAA i bardzo wazne te męskie powolne ruchy....ŁaaaaaŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Ciało jest fascynujące IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.07, 13:48 Dla mnie nie tyle fascynujące co zabójcze są zgrabne kobiece nożki dostaje świra na ich widok :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiech-na-codzień Re: Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:00 ale dlaczego te nogi ??;) Hmmm... w facetach najbardziej pociągają mnie : a) oczy - błyszczące, pełne ognia, "wydzierające mnie z ciała",a jednocześne jak wenecka szyba - nie odsłaniające nic, co kryje się za nimi .... no ... może poza nutką pożądania ;P b)pięknie zbudowany brzuch - uwierzcie panowie, to kręci porównywalnie do kobiecego dekoltu c) silne ramiona - my kobiety jesteśmy "wątłe w słabe"... Gdy kobieta wpadnie w takie ramiona to się i ataku nukleranego nie przestraszy d) pośladki - twarda, wypracowana pupa w zgrabnych bokserkach - to jest to ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 15:19 oczy oczy i jeszcze raz oczy....najlepiej jak patrzą prosto w moje osobiście lubię jak facet jest wysoki i dobrze zbudowany,bo dziwnie sie czuje jak facet sprawia wrażenie ze jest ode mnie chudszy i mniejszy. męskie pupcie są strasznie sexy potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havokk Re: Ciało jest fascynujące IP: *.chello.pl 21.05.07, 20:04 pewnie niezły klops z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawusia Re: Ciało jest fascynujące IP: *.leed.cable.ntl.com 08.05.07, 17:01 Absolutnie - kiedy kobieta wpada w te cieple pewne szerokie ramiona to nic jej nie przestarszy nawet bomba nuklearna:P i to bezpieczenstwo jest (przynajmneij dla mnie) cholernie podniecajce! No i te meskie dlonie:) mm... I tak po trzecie - zapach. Za mezczyzna ktory mija mnie na ulicy i pachnie tak niesamowicie moglabym pojsc na koniec swaiata i nie pytac o nic wiecej:) NO i dla mnie po czwrte nie tyle wzrok (choc jasne ze jesli inteligentne spojrzenie to miekne) ile usmiech. Odwazny, nonszalancki, cieply, troche chlopiecy i figlarny. Ech ci faceci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matta Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:09 zgadzam się, oczy..dobre i szczere ale i takie figlarne:) Ale też to, co robi dłońmi, njlepiej dużymi, męskimi.. uhhmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Ciało jest fascynujące IP: *.tvk.torun.pl 02.05.07, 16:06 Zgadzam sie ze kobiece opisy cosik skromnie sie prezentuja... Chyba zeczywiscie jestesmy zniewolone tradycja i wychowaniem jakie wynosimy z domu..hmm... ja jednak nie bede niczego ukrywac i udawac! Dla mnie meskie cialo jest cudowne zwlaszcza gdy jest opalone. Przyciemnione zapowiedzia zarostu meskie kosci policzkowe, gladkie pelne wargi i szerokie ramiona, to to co sprawia, ze moje mysli rozbieraja wzrokiem...tak Drodzy Panowie, my kobiety tez fantazjujemy w ten sposob i analizujemy Wasze ciala:) A to co kryje ubranie mezczyzny moze doprowadzic nas do szalenstwa czesto na sam widok. Dla mnie pociagajace sa meskie silne ramiona i posladki jedrne i pelne a takze biodra dobrze zbudowane. Meskie silne nie szczuple nogi przywodza mi na mysl niepohamowanie milosc pelna uniesien i sile mezczyzny, a to zapowiedz swietnego seksu i tez mozliwosc odnalezienia w mezczyznie bezpieczenstwa i pewnosci. Czasem wystarczy, gdy mezczyzna po prostu przejdzie obok mnie pewnym krokiem troche nonszalancko a za nim roztaczajacy sie zapach meskich perfum spowoduje, ze mam ochote za tym mezczyzna wlasnie pojsc i nie ogladac sie na nic. Zapach silny wody meskiej dziala na mnie jak afrodyzjak, sprawia ze wyostrzaja sie wszystkie zmysly i zapewniam nie ma kobiety, ktora tego nie lubi..Nie bede soba jesli tu nie dodam, ze coraz czesciej zastanawiam sie gdzie podziali sie mezczyzni dbajacy o swoj wyglad i nie mowie tu teraz o tak modnym okresleniu "metroseksualnY" tylko o zwyklej dbalosci o swoj nazwijmy to design i wiekszej pewnosci siebie, przeciez my kobiety dbamy o siebie, chcemy wygladac ponetnie, kuszaco, flirtujemy czesto juz samym strojem, mowa ciala i czesto nie czekamy juz na pierwszy krok mezczyzny, bo i ilez mozna czekac! Panowie kiedy wiec kobieta pyta pierwsza o spotkanie, nie jest to prawdopodobnie z desperacji tylko z checi czerpania z zycia garsciami i nie czakania naiwnego, ze moze sie domysli, moze sie odwazy...Coz sie stalo z Wami Panowie, prosze Odwazniejszych o wybaczenie tej generalizacji, ze oddajecie kobietom pole do popisu zamiast wziac sprawy w swoje rece?! No ale to juz temat na zupelnie inna rozmowe... Dziekuje za czas poswiecony na przeczytanie tych nieskladnych kilku slow i zapraszam do dalszej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowywidelec Re: Ciało jest fascynujące 02.05.07, 16:48 Pieknie napisane.Az milo poczytac tak dogłebny opis tego, czego Panie w nas lubią:0) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona22 Re: Ciało jest fascynujące IP: *.chello.pl 03.05.07, 12:17 ja tez u mezczyzn lubie silne ramiona duuze oczy blyszczace zapach ich perfum ale wazne jest dla mnie jak facet sie porusza Podziwiam niektorych na parkiecie jak swietnie sie ruszaj i co sie oakzuje zawsze sa to cudzoziemncy rzeczywiscie polscy mezyczny to klody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toffic Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 00:39 Prawda-my faceci to kłody na parkiecie ale cóż poradzić. Nigdy nam nie mówicie czy taniec wam się podobał i same rzadko jesteście szczere a jeśli chodzi o taniec to nawet niemiły komentarz uświadamiający nas o tym co zrobiliśmy źle jest bardzo miły ponieważ można się poprawić... Wy same na tym skorzystacie bo my się poprawimy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degustibusnon oj {Jagna} - same tego chcecie... IP: *.sulechow.net 22.05.07, 18:10 ...by zawładnąć światem (np. biznesu) - a teraz się wycofujesz? On ma być pierwszy? No był - patrz : patriarchalizm . Co dalej było (jest) - widać: Wojny. A Wy, o płci piękna, chcecie za nas wojować (np. w biznesie)... Końca wojen nie widzę... - To było o pierwszeństwie w "pewnosci siebie" jak u Ciebie {Jagienko}. - Męski zapach Was podniecał - ale jak zawsze - hm... olbrotowy, że nie zaklawiaturuję - capi. ALE: na granicy wyczucia - tak z 5 centymetrów. A nie z kilku metrów - jak perfumoprzemysł dziś dyktuje. - Opalenizna - czytajże damo o UV-starzeniu się skóry i odpuść sobie (i nam) te solaria. - Zapowiedź zarostu na skórze..? A dlaczego nie podoba się zarost pełną gębą - taki talibański? Pięknie przystrzyżony, fantazyjny np. bawarski? No chyba dlatego , że to u takiego młodego samczyka nastoletniego, a nie samca dojrzałego? - Nie czarujmy się pseudo-wyglądem. Kochajmy WNĘTRZE takoż jako i powierzchowność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżery Re: Ciało jest fascynujące IP: *.enterpol.pl 23.05.07, 10:04 Szukacie zawiłych wyjaśnień, dlaczego kobiece opisy są niespecjalne: pewnie zawiniło wychowanie, tradycja. A wyjaśnienie jest proste - bo kobiece ciało jest piękne i podniecające, więc w nieskończoność możemy mówić, dlaczego nas zachwyca i podnieca. Mężczyźni nie mają czym zachwycać, więc muszą nadrabiać zapewnianiem poczucia bezpieczeństwa, nonszalancją i podobnymi gadżetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciało jest fascynujące IP: *.warlock.pl 29.05.07, 16:55 Nieprawda!!! niestety wychodzi tu wychowanie i stereotypy...wiele kobiet boi sie powiedzieć, że podoba im sie penis ponieważ przez wielu ludzi zostaną (nadal) potraktowane jako wyuzdane..Zresztą sama się nie podpisuję swoim nikiem pod tą wypowiedzią bo nie chcę żeby mnie ktoś skojarzył i potem dziwnie na mnie na spotkaniach patrzył..Kobiecie nie wypada tak pisać jak napisałam..Zobacz, że w literaturze, w prasie, filmach kobiety nie mają wzorca jak mężczyźni do opisywania męskiego ciała.. Media narzucają :ciało kobiety jest piękne, mężczyzny się nie pokazuje bo brzydki. W reklamach, w gazetach, necie nic tylko w kółko można podziwiać "piękno" - kobietę a gdy kobieta chce podziwiać piękno nie ma gdzie bo mężczyzn sie nie pokazuje... To jest błąd, właśnie dlatego kobiety często boją się przyznać, że mężczyzna im się podoba a to przecież normalne.. nigdy nie zrozumiem co podoba się mężczyznom w tych chudych kobiecych ramionach, wiszących workach tłuszczu na klatkach piersiowych, szerokich w stosunku do sylwetki biodrach i kobiecej muszelce... jak dla mnie brzydota ale tak mam i muszę się z tym pogodzić za to mogłabym godzinami opowiadać o wspaniałych umięśnionych ramionach mężczyzn, szerokim karku, mocnych placach na które uwielbiam patrzeć, o kaloryferku na brzuszku po którym ta cudownie można pociągnąć dłonią.. o tych podniecających wąskich biodrach, jędrnych pośladkach..uwielbiam patrzeć jak się ruszają gdy mężczyzna idzie... i o najważniejszym, o tym co daje mi tysiące rozkoszy, co w mig potrafi zwiększyć swoją wielkość co dla mnie jest prawdziwym cudem natury, kiedy budzę się rano i czuję go takiego twardego jak skała boję się że mogłabym go złamać a jednocześnie jego dotyk doprowadza doprowadza mnie do szaleństwa...uwielbiam czuć go w sobie jak wypełnia mnie całą, jak się rusza Dla mnie to niesamowite przeżycie gdy widzę jak szybko mój ukochany się podnieca jak szybko mogę sprawić mu olbrzymią przyjemność a ja zawsze muszę czekać nie wiadomo jak długo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amon Dlaczego mężczyźni nie zaczynają podrywu? IP: *.satfilm.net.pl 23.05.07, 18:55 Bo większośc mężczyzn nie wygląda jak Brad Pitt i najzwyczajniej w świecie nie chcą dostać kosza czy być wyśmianymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ciało jest fascynujące IP: *.artronik.net 24.05.07, 14:53 Tak, rzeczywiście bardzo skromna wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Ciało jest fascynujące IP: 82.160.122.* 04.05.07, 16:08 Mnie również podobają się męskie pośladki. Mają coś takiego w sobie, że człowiek mimo woli wzrok kieruje na nie, gdy ogląda się za jakimś mężczyzną. Działają na mnie bardzo podniecająco. Podobają mi się też męskie dłonie. Muszą być duże, wtedy wzbudzają we mnie jakiś taki spokój.Gdy kocham się z moim mężczyzną to lubię jak przymila się jak kocurek i przytula mnie całym swoim ciałem. Czuję wtedy ciepło całego jego ciała i to jest bardzo przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Ciało jest fascynujące IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 20:51 smutne niebieskie oczy w których mozna utonąć.zgrabna pupa i kolyszący, niedbały chód. Zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: Ciało jest fascynujące 09.05.07, 07:44 tylko nie smutne... zawiadackie :> z błyskiem :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:20 jestem w mniejszosci bo nie patrze sie facetom na tylek :| ale wg mnie najwiekszymi atutami mezczyzny sa ramiona, rece i klata :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabis patrysia ck [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:05 Miło było przeczytać wszystkie Wasze posty ale do momentu gdy przeczytałem to co napisała pabis patrysia ck. Dziewczyno całkiem zepsułaś mi humor takim idiotycznym tekstem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Zdradzam kobietę :) IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 20:43 moja kobieta mówi, że uwielbia moje dłonie, bo są takie czułe i dobre, lubi mój tyłek i bardzo podoba jej się mój fiutek... poza tym na kobietę działają słowa, odpowiednie słowa oczywiście ;) Co ja lubię w kobiecie - plecy, to mój fetysz bez wątpienia. uwielbiam je głaskać, masować intensywnie w trakcie seksu, od pupy aż po kark... i piersi, tak jak napisali w artykule, zawsze wyglądają inaczej i zawsze są cudowne, małe czy duże... wszystkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaby Ciało jest fascynujące IP: *.czechowice.net.pl 21.05.07, 21:07 W mężczyźnie najbardziej fascynują mnie nogi, pośladki i sposób poruszania się podczas chodzenia. Wystarczy jeden rzut oka na te cechy i jestem w stanie powiedzieć o nim bardzo dużo. Taka jakby psychologia ruchu i gestu. Widzę czy tylko udaje i zgrywa sie na tandetnego macho, czy jest MężCZYZNą z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zapach_po_burzy Re: Ciało jest fascynujące 21.05.07, 21:31 piękne męskie dłonie... hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
zorrorr Uwielbiam 21.05.07, 23:09 Widok kobiety od tyłu, albo gdy leży na brzuchu, lubię średnie lub niewielkie piersi, uwielbiam smukłe nogi i ładne buzie, mocno wcięte talie, działa to zwłaszcza gdy to robimy od tyłu albo ona leży na stole a ja stoję, lubię gdy rozkosznie wypina dupkę wyprężając się jak struna, kocham widok bułeczki wtedy, uwielbiam widok małej w każdej postaci, zwłaszcza lubię patrzeć na nią w akcji, podnieca mnie straszliwie gdy w trakcie bzykania kobieta bawi się swoją małą, lubię gdy jedną nogę stawia na stół albo gdy siedzi albo kładzie się na stole i mam ją w całej okazałości, dziewczyny dbajcie o swoje muszelki i w ogóle, uwielbiam robić zdjęcia lub kręcić filmy w trakcie, strasznie mnie to kręci, cudownie jest gdy ona opiera barki na pościeli a jednocześnie klęczy wypinając się przy tym maksymalnie, totalna dominacja, wtedy wszystko wiruje w głowie i na łóżku, kocham dziewczyny uległe, miękkie i piękne, uwielbiam ten wyraz twarzy gdy już odpływa i białka jej wędrują w górę, uwielbiam brać ją od tyłu trzymając ją za włosy i lubię jak do mnie wtedy brzydko mówi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rilwen Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 00:41 kup se baseta Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Na dziewczyny to najlepiej działa 22.05.07, 09:35 Na dziewczyny to najlepiej działa muzyka nastrojowa, poezja, zapach, balet... i piwo. Bezalkoholowe, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romeo A ja lubię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:10 A ja lubię kobiece zęby, wątroby i nerki. Zwłaszcza jak są takie śliskie i fioletowe. Lubie je wtedy głaskać, podrzucać, szczytuję kiedy przelewają mi się miedzy palcami, baraszkują po podłodze... Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Ciało (mojego kochanka) jest fascynujące... 22.05.07, 10:44 ...fascynuje mnie jego twardośc, spręzystość. Uwielbiam wąskie biodra, twarde pośladki. Dotykanie ich, kiedy się kochamy, odczuwanie ich parcy, rytmicznego naprężania sie i rozluźniania niesamowicie mnie podnieca. Lubię wczepiac się palcam,i w jego krótkie gęste włosy. Szorstko, ale przyjemnie masują mi dłonie. Lubie jego wąskie wargi, głeboko osadzone oczy. Lubie czasem drapiące policzki. Uwiebiam wodzic po rysach twarzy opuszkiem palca. Szczególnie, gdy on spi. Lubię, leżąc obok niego, wyciagnąć ramię, przewiesic je przez jego tors. Jest tak szeroki, że moje ramię wystarcza dokładnie, by go objąć, gdy on lezy na wnak, ja obok na brzuchu. Odwracam wtedy głowę w jego strone i patrzę jak unosi sie klatka piersiowa i rozchylaja nozdrza w oddechu. Jedną z najpiekniejszych i najbardziej fascynujących rzeczy w jego ciele są włoski na klatce piersiowej. Odkąd pamietam takie owłosienie kojarzyło mi ie seksulanie. Pamietam, że gdy zaczęlismy sie spotykac widziałam jego skrawek wyglądający spod koszuli - pamietam, że aż zrobiło mi sie ciemno przed oczami, gdy pomyślalam, że mogłabym wtopić w nie palce. teraz moge to robic godzinami. Przeczesuje je palcami, gładzę lekko wierzchem dłoni. Jego owłosienie jest idelane: ma gładkie plecy, ale silnie zarościeta klatke piersiową, strumyk wlosów opada w doł wzdłuż lini semetrii ciała, by znów rozszerzyc sie w okolicy pępka i nagle zgęstniec obiecująco, tajemniczo tuz nad linia bielizny. Nic nie pachnie piekniej, niż owłosiona skóra wokół męskiego pępka... Mam szczęscie, bo on jest pieknie, harmonijnie zbudowany. ma szerokie barki, płaski brzuch, wyraźnie zarysowane posladki, długie, mocne nogi, z udami tak twardymi, że moglabym je naciskac bez końca. Lubie patrzeć na niego chodzącego po domy nago. Szególnie na jego nogi. Są proste, mocne. Wyraźne mięśnie ud, szczuplejsze łydki, z mocno zaznaczoną pęciną, a całośc kończą duże stopy, które całości nadaja taki męsko-nieporadny wygląd. Lubie tez patrzec na te nogi gdy on prowadzi samochód. To bardzo sexy takie naciskanie gazu, sprzęgła, hamulca, wspaniała koordynacja ruchowa, i uważne spojrzenie. Fascynuje mnie jego penis. taki bezbronny, schowany, przyczajony. Albo taki twardy, gotowy, owładniająco niebezpieczny. Wydaje mi sie za duzy, za twardy, za władczy, niemal przerażający, a jednoicześnie nie sposób mu sie oprzec, nie sposób przeciwstawić. Jest kształtny, prosty, duży. Mozna nawet powiedziec, ze piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Ciało (mojego kochanka) jest fascynujące... IP: *.as15444.net 09.06.07, 19:21 Moglabym sie niemal podpisac :) Waskie biodra, zgrabny tyleczek, ktory mozna poklepac, sprezysty i twardy... Posladki poruszajace sie rytmicznie i naprezajace w odpowiednich momentach. Gladkie plecy, szersze w ramionach, cudnie umiesnione. Szczegolnie jak sie wynurzaja z wody podczas plywania. Kark z krociutkimi wlosami, ktore sa tak delikatne, laskocza dlonie. Klatka niezbyt mocno owlosiona, nawet raczej bez wloskow, bo nie lubie jak mnie laskocza w nos, z zaznaczonymi, ale nie nadmiernie, miesniami... Plaski brzuszek, ponizej ktorego rozpoczyna sie linia zlosow lonowych No i meski czlonek! Szczegolnie we wzwodzie. Uwielbiam na niego patrzec! Nawet sie smieje, ze jak bym byla facetem, to bym sie swoim penisem bawila bez przerwy. Jak sobie pomysle o takim twardym czlonku, nieco zakrzywionym do gory, to mi az goraco. Umiesnione nogi... Zapach. Niekoniecznie drogich perfum, bo nie na wszytskich facetach pachna tak samo pieknie. No i blysk pragnienia dominacji w oczach - za takim facetem pojde bez pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotpas Ciało jest fascynujące IP: *.eurobox.com.pl 22.05.07, 12:45 Mnie w mężczyznach fascynują: zadbane dłonie, zgrabne pośladki, sylwetka "bez brzucha" i pachnąca skóra. Bardziej jednak niż ciałem mężczyzna potrafi "zaczarować" mnie intelektem. Odpowiedz Link Zgłoś
lfgirl Re: Ciało jest fascynujące 22.05.07, 14:16 Niesamowicie dzialaja na mnie plecy mezczyzn. Kiedy t-shirt opina sie na lopatkach i podkresla silne plecy...Dzis rano w metrze stal obok mnie taki chlopak,mlody, w pomaranczonwej koszulce, szkoda ze wysiadl na Raclawickiej... (Naprawde probowalam nie patrzec...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.b Ciało jest fascynujące IP: 62.148.83.* 22.05.07, 15:50 ja lubie jak kobieta przytula sie do mnie po cichu puscic baka i oczekiwac jej reakcji, tym wieksza radosc jak poczuje i zaczyna "Ty swinio..." daje mi to taka satysfakcje... kiedys polozyla mi sie w samochodzie na kolanach ja prowadzac samochod puscilem wtedy cichacza.. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvn Re: Ciało jest fascynujące IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 18:06 urzekła mnie twoja historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degustibusnon Śpieszmy sie kochać kobiety - tak szybko... IP: *.sulechow.net 22.05.07, 18:35 ...TYJĄ... Trudno normalnemu facetowi doceniać piękno facetów. Dziwię się, co takiego można podziwiać w niedźwiedziowato ukłaczonym ciele... A te wychwalane za piękno męskiego ciała rzeźby (np. Dawid dłuta Michała Anioła) dłutowali homoseksualni artyści niestety... O... a ciało ( i wnętrze) dziewczęce - nie rubensowsko dojrzałe - zawsze było i jest marzeniem każdego mężczyzny! Vide: akty - w 99,99 % KOBIECE !!! A w artykule curiosa: - {...męskie pośladki ...- takie, które są ruchliwe }: Czuć u tego samca tak ze trzydzieści kilo tkanki tłuszczowej. To sie zwie steatopygia - oj żurna- liści... - {...Niech nie chełpi się sobą } - Oj Pudzianopodobni - tu powinniście przegrywać w przedbiegach swym nadmiarem sterydów... Ad meritum: już klasyk Jeremi Przybora wieszczył: "Jakie ma Pani piękne WNĘTRZE" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Ciało jest fascynujące 30.05.07, 02:10 mi sie podoba palec serdeczny ... jest taki slodki... Odpowiedz Link Zgłoś
kajka85 Re: Ciało jest fascynujące 03.06.07, 13:35 1 usmiech 2 brzuszek-najlepiej jak jest LEKKO odstajacy:) 3 sposob poruszania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:50 uwielbiam kobiece tyleczki jest to dla mnie podstawa kobiecego ciala uwielbiam jak jest nie za duzy nie za maly choc wole troszke wieksze lecz o konkretnych krztaltach okragly jedrny wypiety do tylu i ta fascynujaca przerwa miedzy nogami u dolu posladkow kreci mnie to niesamowicie odrazu mam ochote wlozyc tam jezyczek i wyssac ja cala Odpowiedz Link Zgłoś
wrosex Ciało jest fascynujące 13.10.07, 09:43 "...u kobiet działa tradycja i wychowanie, które zabraniają im jawnego okazywania swojej seksualności nie tylko w zachowaniu, ale i w mówieniu, a nawet myśleniu o niej..." Święta racja i nie bardzo mi to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley_fish Ciało jest fascynujące 19.10.07, 21:09 To rzeczywiście trudne: wyciągnąć od kobiety kilka zdań na temat tego, co konkretnie w mężczyznach je pociąga. I zwykle właśnie słyszy się o dłoniach lub o elementach wcale nie fizycznej natury. Nie lubię współczesnego feminizmu, ale możliwe, że autorka tego tekstu ma rację i owo milczenie jest uwarunkowane patriarchalną kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Zarost na klacie...? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.07, 23:21 Jakie macie zdanie nt męskiego (przeciez nie kobiecego ;)) owłosienia na klacie? Jelsi posiada je facet to lepiej zeby je zostawił czy lepiej zgolic na zero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Męskie ciało :) IP: 195.205.171.* 28.10.07, 00:34 1.W mężczyznach zdecydowanie najbardziej lubię uśmiech taki specjalnie dla mnie :) 2.Figlarne spojrzenie :) 3.Zapach 4.Głos uhuuuu i jeszcze... 5.Złota karta kredytowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Ciało jest fascynujące IP: 80.54.200.* 30.10.07, 00:15 A mnie do szaleństwa doprowadzają... męskie łydki i stopy... fragment od połowy łydki za kostke... i robi mi się goraco. Facet spodniach7/8, japonki sandałki lub na bosaka...poezja. Kocham biega z nim boso po łące... I jeszcze nadgarstki i dłonie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: Ciało jest fascynujące 31.10.07, 09:53 oczy,spojrzenie,uśmiech to mnie zawsze przyciągało :) Odpowiedz Link Zgłoś