Dodaj do ulubionych

Ciało jest fascynujące

28.04.07, 20:45
Dobre,cieple oczy,to jest w mezczyznie najpiekniejsze...
Obserwuj wątek
    • kozaczek3 Ciało jest fascynujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.07, 00:16
      Bóg daje iluzje ciała i duszy.
      Kobieta daje szczęście i macierzyństwo.
    • Gość: ewa Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 12:33
      ja uwielbiam plecy jak są mocno zbudowane szerokie ramiona mocne nogi zgrabne
      pupy zarysowana delikatnie klate...to nago.A jak jest w ubraniu to nie moze
      wygladac jak "koksik"tylko po prostu jak zdrowy mężczyzna.AAAAAAAAA i bardzo
      wazne te męskie powolne ruchy....ŁaaaaaŁ
    • Gość: pele Re: Ciało jest fascynujące IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.07, 13:48

Dla mnie nie tyle fascynujące co zabójcze są zgrabne kobiece nożki dostaje
      świra na ich widok :).
      • Gość: uśmiech-na-codzień Re: Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:00
        ale dlaczego te nogi ??;) Hmmm... w facetach najbardziej pociągają mnie :
        a) oczy - błyszczące, pełne ognia, "wydzierające mnie z ciała",a jednocześne
        jak wenecka szyba - nie odsłaniające nic, co kryje się za nimi .... no ... może
        poza nutką pożądania ;P
        b)pięknie zbudowany brzuch - uwierzcie panowie, to kręci porównywalnie do
        kobiecego dekoltu
        c) silne ramiona - my kobiety jesteśmy "wątłe w słabe"... Gdy kobieta wpadnie w
        takie ramiona to się i ataku nukleranego nie przestraszy
        d) pośladki - twarda, wypracowana pupa w zgrabnych bokserkach - to jest to ;P
        • Gość: kajka Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 15:19
          oczy oczy i jeszcze raz oczy....najlepiej jak patrzą prosto w moje

osobiście lubię jak facet jest wysoki i dobrze zbudowany,bo dziwnie sie czuje
          jak facet sprawia wrażenie ze jest ode mnie chudszy i mniejszy.

męskie pupcie są strasznie sexy potwierdzam.
          • Gość: havokk Re: Ciało jest fascynujące IP: *.chello.pl 21.05.07, 20:04
            pewnie niezły klops z ciebie
        • Gość: kawusia Re: Ciało jest fascynujące IP: *.leed.cable.ntl.com 08.05.07, 17:01
          Absolutnie - kiedy kobieta wpada w te cieple pewne szerokie ramiona to nic jej
          nie przestarszy nawet bomba nuklearna:P i to bezpieczenstwo jest (przynajmneij
          dla mnie) cholernie podniecajce!

No i te meskie dlonie:) mm...

I tak po trzecie - zapach. Za mezczyzna ktory mija mnie na ulicy i pachnie tak
          niesamowicie moglabym pojsc na koniec swaiata i nie pytac o nic wiecej:)

NO i dla mnie po czwrte nie tyle wzrok (choc jasne ze jesli inteligentne
          spojrzenie to miekne) ile usmiech. Odwazny, nonszalancki, cieply, troche
          chlopiecy i figlarny. Ech ci faceci:)
    • Gość: matta Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 16:09
      zgadzam się, oczy..dobre i szczere ale i takie figlarne:)
      Ale też to, co robi dłońmi, njlepiej dużymi, męskimi.. uhhmmm...
    • Gość: agnieszka Re: Ciało jest fascynujące IP: *.tvk.torun.pl 02.05.07, 16:06
      Zgadzam sie ze kobiece opisy cosik skromnie sie prezentuja... Chyba zeczywiscie jestesmy zniewolone tradycja i wychowaniem jakie wynosimy z domu..hmm... ja jednak nie bede niczego ukrywac i udawac! Dla mnie meskie cialo jest cudowne zwlaszcza gdy jest opalone. Przyciemnione zapowiedzia zarostu meskie kosci policzkowe, gladkie pelne wargi i szerokie ramiona, to to co sprawia, ze moje mysli rozbieraja wzrokiem...tak Drodzy Panowie, my kobiety tez fantazjujemy w ten sposob i analizujemy Wasze ciala:) A to co kryje ubranie mezczyzny moze doprowadzic nas do szalenstwa czesto na sam widok. Dla mnie pociagajace sa meskie silne ramiona i posladki jedrne i pelne a takze biodra dobrze zbudowane. Meskie silne nie szczuple nogi przywodza mi na mysl niepohamowanie milosc pelna uniesien i sile mezczyzny, a to zapowiedz swietnego seksu i tez mozliwosc odnalezienia w mezczyznie bezpieczenstwa i pewnosci. Czasem wystarczy, gdy mezczyzna po prostu przejdzie obok mnie pewnym krokiem troche nonszalancko a za nim roztaczajacy sie zapach meskich perfum spowoduje, ze mam ochote za tym mezczyzna wlasnie pojsc i nie ogladac sie na nic. Zapach silny wody meskiej dziala na mnie jak afrodyzjak, sprawia ze wyostrzaja sie wszystkie zmysly i zapewniam nie ma kobiety, ktora tego nie lubi..Nie bede soba jesli tu nie dodam, ze coraz czesciej zastanawiam sie gdzie podziali sie mezczyzni dbajacy o swoj wyglad i nie mowie tu teraz o tak modnym okresleniu "metroseksualnY" tylko o zwyklej dbalosci o swoj nazwijmy to design i wiekszej pewnosci siebie, przeciez my kobiety dbamy o siebie, chcemy wygladac ponetnie, kuszaco, flirtujemy czesto juz samym strojem, mowa ciala i czesto nie czekamy juz na pierwszy krok mezczyzny, bo i ilez mozna czekac! Panowie kiedy wiec kobieta pyta pierwsza o spotkanie, nie jest to prawdopodobnie z desperacji tylko z checi czerpania z zycia garsciami i nie czakania naiwnego, ze moze sie domysli, moze sie odwazy...Coz sie stalo z Wami Panowie, prosze Odwazniejszych o wybaczenie tej generalizacji, ze oddajecie kobietom pole do popisu zamiast wziac sprawy w swoje rece?! No ale to juz temat na zupelnie inna rozmowe...
      Dziekuje za czas poswiecony na przeczytanie tych nieskladnych kilku slow i zapraszam do dalszej dyskusji.
      • kolorowywidelec Re: Ciało jest fascynujące 02.05.07, 16:48
        Pieknie napisane.Az milo poczytac tak dogłebny opis tego, czego Panie w nas
        lubią:0) pzdr.
        • Gość: ona22 Re: Ciało jest fascynujące IP: *.chello.pl 03.05.07, 12:17
          ja tez u mezczyzn lubie silne ramiona duuze oczy blyszczace zapach ich perfum
          ale wazne jest dla mnie jak facet sie porusza Podziwiam niektorych na parkiecie
          jak swietnie sie ruszaj i co sie oakzuje zawsze sa to cudzoziemncy rzeczywiscie
          polscy mezyczny to klody
          • Gość: Toffic Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 00:39
            Prawda-my faceci to kłody na parkiecie ale cóż poradzić. Nigdy nam nie mówicie
            czy taniec wam się podobał i same rzadko jesteście szczere a jeśli chodzi o
            taniec to nawet niemiły komentarz uświadamiający nas o tym co zrobiliśmy źle
            jest bardzo miły ponieważ można się poprawić... Wy same na tym skorzystacie bo
            my się poprawimy :P
      • Gość: degustibusnon oj {Jagna} - same tego chcecie... IP: *.sulechow.net 22.05.07, 18:10
        ...by zawładnąć światem (np. biznesu) - a teraz się wycofujesz? On ma być
        pierwszy? No był - patrz : patriarchalizm . Co dalej było (jest) - widać:
        Wojny. A Wy, o płci piękna, chcecie za nas wojować (np. w biznesie)... Końca
        wojen nie widzę...
        - To było o pierwszeństwie w "pewnosci siebie" jak u Ciebie {Jagienko}.
        - Męski zapach Was podniecał - ale jak zawsze - hm... olbrotowy, że nie
        zaklawiaturuję - capi.
        ALE: na granicy wyczucia - tak z 5 centymetrów. A nie z kilku metrów - jak
        perfumoprzemysł dziś dyktuje.
        - Opalenizna - czytajże damo o UV-starzeniu się skóry i odpuść sobie (i nam) te
        solaria.
        - Zapowiedź zarostu na skórze..? A dlaczego nie podoba się zarost pełną gębą -
        taki talibański? Pięknie przystrzyżony, fantazyjny np. bawarski? No chyba
        dlatego , że to u takiego młodego samczyka nastoletniego, a nie samca
        dojrzałego?
        - Nie czarujmy się pseudo-wyglądem. Kochajmy WNĘTRZE takoż jako i
        powierzchowność...
      • Gość: Dżery Re: Ciało jest fascynujące IP: *.enterpol.pl 23.05.07, 10:04
        Szukacie zawiłych wyjaśnień, dlaczego kobiece opisy są niespecjalne: pewnie
        zawiniło wychowanie, tradycja. A wyjaśnienie jest proste - bo kobiece ciało
        jest piękne i podniecające, więc w nieskończoność możemy mówić, dlaczego nas
        zachwyca i podnieca. Mężczyźni nie mają czym zachwycać, więc muszą nadrabiać
        zapewnianiem poczucia bezpieczeństwa, nonszalancją i podobnymi gadżetami.
        • Gość: gość Re: Ciało jest fascynujące IP: *.warlock.pl 29.05.07, 16:55
          Nieprawda!!!
          niestety wychodzi tu wychowanie i stereotypy...wiele kobiet boi sie powiedzieć,
          że podoba im sie penis ponieważ przez wielu ludzi zostaną (nadal) potraktowane
          jako wyuzdane..Zresztą sama się nie podpisuję swoim nikiem pod tą wypowiedzią bo
          nie chcę żeby mnie ktoś skojarzył i potem dziwnie na mnie na spotkaniach
          patrzył..Kobiecie nie wypada tak pisać jak napisałam..Zobacz, że w literaturze,
          w prasie, filmach kobiety nie mają wzorca jak mężczyźni do opisywania męskiego
          ciała.. Media narzucają :ciało kobiety jest piękne, mężczyzny się nie pokazuje
          bo brzydki. W reklamach, w gazetach, necie nic tylko w kółko można podziwiać
          "piękno" - kobietę a gdy kobieta chce podziwiać piękno nie ma gdzie bo mężczyzn
          sie nie pokazuje... To jest błąd, właśnie dlatego kobiety często boją się
          przyznać, że mężczyzna im się podoba a to przecież normalne..

nigdy nie zrozumiem co podoba się mężczyznom w tych chudych kobiecych ramionach,
          wiszących workach tłuszczu na klatkach piersiowych, szerokich w stosunku do
          sylwetki biodrach i kobiecej muszelce... jak dla mnie brzydota ale tak mam i
          muszę się z tym pogodzić

za to mogłabym godzinami opowiadać o wspaniałych umięśnionych ramionach
          mężczyzn, szerokim karku, mocnych placach na które uwielbiam patrzeć, o
          kaloryferku na brzuszku po którym ta cudownie można pociągnąć dłonią..
          o tych podniecających wąskich biodrach, jędrnych pośladkach..uwielbiam patrzeć
          jak się ruszają gdy mężczyzna idzie... i o najważniejszym, o tym co daje mi
          tysiące rozkoszy, co w mig potrafi zwiększyć swoją wielkość co dla mnie jest
          prawdziwym cudem natury, kiedy budzę się rano i czuję go takiego twardego jak
          skała boję się że mogłabym go złamać a jednocześnie jego dotyk doprowadza
          doprowadza mnie do szaleństwa...uwielbiam czuć go w sobie jak wypełnia mnie
          całą, jak się rusza
          Dla mnie to niesamowite przeżycie gdy widzę jak szybko mój ukochany się podnieca
          jak szybko mogę sprawić mu olbrzymią przyjemność a ja zawsze muszę czekać nie
          wiadomo jak długo...
      • Gość: amon Dlaczego mężczyźni nie zaczynają podrywu? IP: *.satfilm.net.pl 23.05.07, 18:55
        Bo większośc mężczyzn nie wygląda jak Brad Pitt i najzwyczajniej w świecie nie
        chcą dostać kosza czy być wyśmianymi.
      • Gość: xxx Re: Ciało jest fascynujące IP: *.artronik.net 24.05.07, 14:53
        Tak, rzeczywiście bardzo skromna wypowiedź
    • Gość: marlena Ciało jest fascynujące IP: 82.160.122.* 04.05.07, 16:08
      Mnie również podobają się męskie pośladki. Mają coś takiego w sobie, że człowiek
      mimo woli wzrok kieruje na nie, gdy ogląda się za jakimś mężczyzną. Działają na
      mnie bardzo podniecająco. Podobają mi się też męskie dłonie. Muszą być duże,
      wtedy wzbudzają we mnie jakiś taki spokój.Gdy kocham się z moim mężczyzną to
      lubię jak przymila się jak kocurek i przytula mnie całym swoim ciałem. Czuję
      wtedy ciepło całego jego ciała i to jest bardzo przyjemne.
    • Gość: mw Re: Ciało jest fascynujące IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 20:51
      smutne niebieskie oczy w których mozna utonąć.zgrabna pupa i kolyszący,
      niedbały chód. Zapach.
      • elamodela Re: Ciało jest fascynujące 09.05.07, 07:44
        tylko nie smutne...
        zawiadackie :>
        z błyskiem :>
      • Gość: llll Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 21:20
        jestem w mniejszosci bo nie patrze sie facetom na tylek :| ale wg mnie
        najwiekszymi atutami mezczyzny sa ramiona, rece i klata :}
    • Gość: pabis patrysia ck [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Andrzej Re: Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 20:05
        Miło było przeczytać wszystkie Wasze posty ale do momentu gdy przeczytałem to co napisała pabis patrysia ck. Dziewczyno całkiem zepsułaś mi humor takim idiotycznym tekstem
        • Gość: facet Zdradzam kobietę :) IP: *.sysnet.pl 21.05.07, 20:43
          moja kobieta mówi, że uwielbia moje dłonie, bo są takie czułe i dobre,
          lubi mój tyłek i bardzo podoba jej się mój fiutek...
          poza tym na kobietę działają słowa, odpowiednie słowa oczywiście ;)

Co ja lubię w kobiecie - plecy, to mój fetysz bez wątpienia.
          uwielbiam je głaskać, masować intensywnie w trakcie seksu, od pupy aż po kark...
          i piersi, tak jak napisali w artykule, zawsze wyglądają inaczej i zawsze są
          cudowne, małe czy duże... wszystkie :)
    • Gość: Gaby Ciało jest fascynujące IP: *.czechowice.net.pl 21.05.07, 21:07
      W mężczyźnie najbardziej fascynują mnie nogi, pośladki i sposób poruszania się
      podczas chodzenia. Wystarczy jeden rzut oka na te cechy i jestem w stanie
      powiedzieć o nim bardzo dużo. Taka jakby psychologia ruchu i gestu. Widzę czy
      tylko udaje i zgrywa sie na tandetnego macho, czy jest MężCZYZNą z prawdziwego
      zdarzenia.
      • zapach_po_burzy Re: Ciało jest fascynujące 21.05.07, 21:31
        piękne męskie dłonie... hmmmmm
    • zorrorr Uwielbiam 21.05.07, 23:09
      Widok kobiety od tyłu, albo gdy leży na brzuchu, lubię średnie lub niewielkie
      piersi, uwielbiam smukłe nogi i ładne buzie, mocno wcięte talie, działa to
      zwłaszcza gdy to robimy od tyłu albo ona leży na stole a ja stoję, lubię gdy
      rozkosznie wypina dupkę wyprężając się jak struna, kocham widok bułeczki wtedy,
      uwielbiam widok małej w każdej postaci, zwłaszcza lubię patrzeć na nią w akcji,
      podnieca mnie straszliwie gdy w trakcie bzykania kobieta bawi się swoją małą,
      lubię gdy jedną nogę stawia na stół albo gdy siedzi albo kładzie się na stole i
      mam ją w całej okazałości, dziewczyny dbajcie o swoje muszelki i w ogóle,
      uwielbiam robić zdjęcia lub kręcić filmy w trakcie, strasznie mnie to kręci,
      cudownie jest gdy ona opiera barki na pościeli a jednocześnie klęczy wypinając
      się przy tym maksymalnie, totalna dominacja, wtedy wszystko wiruje w głowie i
      na łóżku, kocham dziewczyny uległe, miękkie i piękne, uwielbiam ten wyraz
      twarzy gdy już odpływa i białka jej wędrują w górę, uwielbiam brać ją od tyłu
      trzymając ją za włosy i lubię jak do mnie wtedy brzydko mówi, pozdrawiam
      • marcysia200 Re: Uwielbiam 21.05.07, 23:29
        ranyyyy
        aż mi się gorąco zrobilo
    • Gość: rilwen Re: Ciało jest fascynujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 00:41
      kup se baseta
    • buhaj_z_rogiem Na dziewczyny to najlepiej działa 22.05.07, 09:35
      Na dziewczyny to najlepiej działa muzyka nastrojowa, poezja, zapach, balet... i piwo. Bezalkoholowe, oczywiście.
    • Gość: Romeo A ja lubię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:10
      A ja lubię kobiece zęby, wątroby i nerki. Zwłaszcza jak są takie śliskie i
      fioletowe. Lubie je wtedy głaskać, podrzucać, szczytuję kiedy przelewają mi się
      miedzy palcami, baraszkują po podłodze...
    • titerlitury Ciało (mojego kochanka) jest fascynujące... 22.05.07, 10:44
      ...fascynuje mnie jego twardośc, spręzystość. Uwielbiam wąskie biodra, twarde
      pośladki. Dotykanie ich, kiedy się kochamy, odczuwanie ich parcy, rytmicznego
      naprężania sie i rozluźniania niesamowicie mnie podnieca.

Lubię wczepiac się palcam,i w jego krótkie gęste włosy. Szorstko, ale
      przyjemnie masują mi dłonie. Lubie jego wąskie wargi, głeboko osadzone oczy.
      Lubie czasem drapiące policzki. Uwiebiam wodzic po rysach twarzy opuszkiem
      palca. Szczególnie, gdy on spi.

Lubię, leżąc obok niego, wyciagnąć ramię, przewiesic je przez jego tors. Jest
      tak szeroki, że moje ramię wystarcza dokładnie, by go objąć, gdy on lezy na
      wnak, ja obok na brzuchu. Odwracam wtedy głowę w jego strone i patrzę jak unosi
      sie klatka piersiowa i rozchylaja nozdrza w oddechu.

Jedną z najpiekniejszych i najbardziej fascynujących rzeczy w jego ciele są
      włoski na klatce piersiowej. Odkąd pamietam takie owłosienie kojarzyło mi ie
      seksulanie. Pamietam, że gdy zaczęlismy sie spotykac widziałam jego skrawek
      wyglądający spod koszuli - pamietam, że aż zrobiło mi sie ciemno przed oczami,
      gdy pomyślalam, że mogłabym wtopić w nie palce. teraz moge to robic godzinami.
      Przeczesuje je palcami, gładzę lekko wierzchem dłoni. Jego owłosienie jest
      idelane: ma gładkie plecy, ale silnie zarościeta klatke piersiową, strumyk
      wlosów opada w doł wzdłuż lini semetrii ciała, by znów rozszerzyc sie w okolicy
      pępka i nagle zgęstniec obiecująco, tajemniczo tuz nad linia bielizny.
      Nic nie pachnie piekniej, niż owłosiona skóra wokół męskiego pępka...

Mam szczęscie, bo on jest pieknie, harmonijnie zbudowany. ma szerokie barki,
      płaski brzuch, wyraźnie zarysowane posladki, długie, mocne nogi, z udami tak
      twardymi, że moglabym je naciskac bez końca.

Lubie patrzeć na niego chodzącego po domy nago. Szególnie na jego nogi. Są
      proste, mocne. Wyraźne mięśnie ud, szczuplejsze łydki, z mocno zaznaczoną
      pęciną, a całośc kończą duże stopy, które całości nadaja taki męsko-nieporadny
      wygląd. Lubie tez patrzec na te nogi gdy on prowadzi samochód. To bardzo sexy
      takie naciskanie gazu, sprzęgła, hamulca, wspaniała koordynacja ruchowa, i
      uważne spojrzenie.

Fascynuje mnie jego penis. taki bezbronny, schowany, przyczajony. Albo taki
      twardy, gotowy, owładniająco niebezpieczny. Wydaje mi sie za duzy, za twardy,
      za władczy, niemal przerażający, a jednoicześnie nie sposób mu sie oprzec, nie
      sposób przeciwstawić. Jest kształtny, prosty, duży. Mozna nawet powiedziec, ze
      piekny.

• Gość: Ann Re: Ciało (mojego kochanka) jest fascynujące... IP: *.as15444.net 09.06.07, 19:21
        Moglabym sie niemal podpisac :)

Waskie biodra, zgrabny tyleczek, ktory mozna poklepac, sprezysty i twardy...
        Posladki poruszajace sie rytmicznie i naprezajace w odpowiednich momentach.
        Gladkie plecy, szersze w ramionach, cudnie umiesnione. Szczegolnie jak sie
        wynurzaja z wody podczas plywania.
        Kark z krociutkimi wlosami, ktore sa tak delikatne, laskocza dlonie.
        Klatka niezbyt mocno owlosiona, nawet raczej bez wloskow, bo nie lubie jak mnie
        laskocza w nos, z zaznaczonymi, ale nie nadmiernie, miesniami...
        Plaski brzuszek, ponizej ktorego rozpoczyna sie linia zlosow lonowych
        No i meski czlonek! Szczegolnie we wzwodzie. Uwielbiam na niego patrzec! Nawet
        sie smieje, ze jak bym byla facetem, to bym sie swoim penisem bawila bez
        przerwy. Jak sobie pomysle o takim twardym czlonku, nieco zakrzywionym do gory,
        to mi az goraco.
        Umiesnione nogi...
        Zapach. Niekoniecznie drogich perfum, bo nie na wszytskich facetach pachna tak
        samo pieknie.
        No i blysk pragnienia dominacji w oczach - za takim facetem pojde bez pytania.
    • Gość: jotpas Ciało jest fascynujące IP: *.eurobox.com.pl 22.05.07, 12:45
      Mnie w mężczyznach fascynują: zadbane dłonie, zgrabne pośladki, sylwetka "bez
      brzucha" i pachnąca skóra.
      Bardziej jednak niż ciałem mężczyzna potrafi "zaczarować" mnie intelektem.
      • lfgirl Re: Ciało jest fascynujące 22.05.07, 14:16
        Niesamowicie dzialaja na mnie plecy mezczyzn. Kiedy t-shirt opina sie na
        lopatkach i podkresla silne plecy...Dzis rano w metrze stal obok mnie taki
        chlopak,mlody, w pomaranczonwej koszulce, szkoda ze wysiadl na Raclawickiej...
        (Naprawde probowalam nie patrzec...;)
    • Gość: piotr.b Ciało jest fascynujące IP: 62.148.83.* 22.05.07, 15:50
      ja lubie jak kobieta przytula sie do mnie po cichu puscic baka i oczekiwac jej
      reakcji, tym wieksza radosc jak poczuje i zaczyna "Ty swinio..." daje mi to
      taka satysfakcje... kiedys polozyla mi sie w samochodzie na kolanach ja
      prowadzac samochod puscilem wtedy cichacza.. )))
      • Gość: tvn Re: Ciało jest fascynujące IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 18:06
        urzekła mnie twoja historia
    • Gość: degustibusnon Śpieszmy sie kochać kobiety - tak szybko... IP: *.sulechow.net 22.05.07, 18:35
      ...TYJĄ...
      Trudno normalnemu facetowi doceniać piękno facetów. Dziwię się, co takiego
      można podziwiać w niedźwiedziowato ukłaczonym ciele... A te wychwalane za
      piękno męskiego ciała rzeźby (np. Dawid dłuta Michała Anioła) dłutowali
      homoseksualni artyści niestety...
      O... a ciało ( i wnętrze) dziewczęce - nie rubensowsko dojrzałe - zawsze było i
      jest marzeniem każdego mężczyzny! Vide: akty - w 99,99 % KOBIECE !!!

A w artykule curiosa:
      - {...męskie pośladki ...- takie, które są ruchliwe }: Czuć u tego samca tak
      ze trzydzieści kilo tkanki tłuszczowej. To sie zwie steatopygia - oj żurna-
      liści...
      - {...Niech nie chełpi się sobą } - Oj Pudzianopodobni - tu powinniście
      przegrywać w przedbiegach swym nadmiarem sterydów...

Ad meritum: już klasyk Jeremi Przybora
      wieszczył: "Jakie ma Pani piękne WNĘTRZE" !!!
    • kotek_vel_lol2 Re: Ciało jest fascynujące 30.05.07, 02:10
      mi sie podoba palec serdeczny ...
      jest taki slodki...
    • kajka85 Re: Ciało jest fascynujące 03.06.07, 13:35
      1 usmiech
      2 brzuszek-najlepiej jak jest LEKKO odstajacy:)
      3 sposob poruszania
    • Gość: joker Ciało jest fascynujące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:50
      uwielbiam kobiece tyleczki jest to dla mnie podstawa kobiecego ciala uwielbiam
      jak jest nie za duzy nie za maly choc wole troszke wieksze lecz o konkretnych
      krztaltach okragly jedrny wypiety do tylu i ta fascynujaca przerwa miedzy
      nogami u dolu posladkow kreci mnie to niesamowicie odrazu mam ochote wlozyc tam
      jezyczek i wyssac ja cala
    • wrosex Ciało jest fascynujące 13.10.07, 09:43
      "...u kobiet działa tradycja i wychowanie, które zabraniają im jawnego
      okazywania swojej seksualności nie tylko w zachowaniu, ale i w mówieniu, a nawet
      myśleniu o niej..."

Święta racja i nie bardzo mi to odpowiada.
    • stanley_fish Ciało jest fascynujące 19.10.07, 21:09
      To rzeczywiście trudne: wyciągnąć od kobiety kilka zdań na temat tego, co
      konkretnie w mężczyznach je pociąga. I zwykle właśnie słyszy się o dłoniach lub
      o elementach wcale nie fizycznej natury.
      Nie lubię współczesnego feminizmu, ale możliwe, że autorka tego tekstu ma rację
      i owo milczenie jest uwarunkowane patriarchalną kulturą.
    • Gość: K Zarost na klacie...? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.10.07, 23:21
      Jakie macie zdanie nt męskiego (przeciez nie kobiecego ;)) owłosienia na klacie? Jelsi posiada je facet to lepiej zeby je zostawił czy lepiej zgolic na zero?
      • Gość: Aga Męskie ciało :) IP: 195.205.171.* 28.10.07, 00:34
        1.W mężczyznach zdecydowanie najbardziej lubię uśmiech taki specjalnie dla mnie :)
        2.Figlarne spojrzenie :)
        3.Zapach
        4.Głos uhuuuu

i jeszcze...
        5.Złota karta kredytowa :)
    • Gość: Balbina Ciało jest fascynujące IP: 80.54.200.* 30.10.07, 00:15
      A mnie do szaleństwa doprowadzają... męskie łydki i stopy... fragment od połowy
      łydki za kostke... i robi mi się goraco.
      Facet spodniach7/8, japonki sandałki lub na bosaka...poezja. Kocham biega z nim
      boso po łące...
      I jeszcze nadgarstki i dłonie...
      • mamusia_karina Re: Ciało jest fascynujące 31.10.07, 09:53
        oczy,spojrzenie,uśmiech to mnie zawsze przyciągało :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka