Dodaj do ulubionych

seks z eks

10.06.07, 23:59
Witam wszystkich!

Od kilku dni nurtuje mnie pytanie: jezeli facet mowi swojej bylej, ze
chcialby z nia pojsc do lozka jeszcze raz, to czy jego aktualna dziewczyna (z
ktora jest podobno szczesliwy i seks jest udany, i ktora rzecz jasna nie
powinna byla uslyszec tego co uslyszala bo teraz bardzo tego zaluje i nie
moze spac w nocy) powinna sie niepokoic?
Dodam, ze istnieje wiele mozliwosci dla ich ewentualnego spotkania
(przypadkowego lub nie) a facet ma tendencje do zatajania takich spotkan
(niewazne czy przypadkowych czy zaplanowanych) przed swoja dziewczyna, w celu
jak to mowi, unikniecia klopotow.

Prosze o obiektywna analize problemu. Wiem, ze wiele zalezy od tego czy facet
jest uczciwy z natury (podobno teraz jest uczciwy ale przeszlosc ma
nieciekawa - czeste zdrady), czy szczerze kocha swoja obecna kobiete (podobno
tak), jak uklada sie ich zwiazek itd.
Interesuje mnie jednak to, czy sam fakt, ze wyznaje innej kobiecie (WYZNAJE
nie FANTAZJUZE sobie w myslach), ze chce z nia uprawiac seks, jest
niepokojacy, czy po prostu faceci tak maja?
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: seks z eks IP: *.ztpnet.pl 11.06.07, 00:07
      Hehe niezly pajac :)
      • astrogena Re: seks z eks 11.06.07, 00:16
        Rozumiem, ze twoja odpowiedz brzmi: tak, powinna sie niepokoic.
        • Gość: kali Re: seks z eks IP: *.ztpnet.pl 11.06.07, 00:26
          Nie wiem czemu sie na tym zastanawiasz.
          Gosc w przeszlosci zdradzal, moze zdradza tylko o tym nie wiesz. Nie mowi o
          spotkaniach z eks i proponuje jej seks, zeby sie rymowalo. Na pewno jest
          swietoszkiem :)
          • astrogena Re: seks z eks 11.06.07, 00:28
            o boze.... :(((
            • summerlove Re: seks z eks 11.06.07, 09:14
              Zgadzam się z Kalim. Przecież to jasne że Twój facet kręci. Ja bym takiego
              zostawiła i myślę że Ty też powinnaś bo na kilometr czuć zdradę.
    • Gość: Kris Re: seks z eks IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:18
      Trzeba być mocno pier********* żeby powiedzieć swojej kobiecie,że ma się ochote
      na seks z inną...

seks z eks odpada
      • astrogena Re: seks z eks 11.06.07, 00:22
        On jej tego nie powiedzial, uslyszala przypadkiem.
        Czyli, ze to normalne, ze facet ma zwerbalizowana ochote na seks z inna?
        Nienormalne jest tylko to, ze byl na tyle nieostrozny, ze ona to uslyszala?
        • Gość: Kris Re: seks z eks IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:33
          dokładnie tak
          • astrogena Re: seks z eks 11.06.07, 00:43
            No to teraz zadam glupie pytanie i chcialabym zebys odpowiedzial mi to co
            chcialabym uslyszec :) - jezeli ow facet ma juz te zwerbalizowana ochote na
            seks z inna, to jaka jest szansa, ze to zrobi?

Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze wszystko jest wzgledne i nikt nie odpowie mi
            na tak zadane pytanie, dotyczace konkretnego faceta, ktorego nikt tu tak
            naprawde nie zna, ale ciekawi mnie na ile silne jest to uczucie w mezczyznie,
            ze eks-dziewczyna byla swietna w lozku i ze za tym teskni? Obecna dziewczyna
            byla dziewica, gdy sie poznali i dopiero uczy sie seksu. Jest bardzo chetna i
            pojetna ale pewnie daleko jej do tamtej, na ktora ochote ma jej facet...?(((
            • Gość: Kris Re: seks z eks IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:48
              Ja nie tęsknie za moimi eks ;] moja obecna partnerka na to nie pozwala ;)

• astrogena Re: seks z eks 11.06.07, 00:50
                Swietne! A jak ona to robi, ze ci nie pozwala?
                • Gość: Kris Re: seks z eks IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:53
                  Robi to bardzo dobrze ;]
                  • astrogena Re: seks z eks 11.06.07, 00:55
                    Hmmm... sprecyzuje pytanie: CO ona takiego robi, ze ci nie pozwala?
                    • Gość: Kris Re: seks z eks IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:57
                      daje mi zaje***** seks a ja jej
                    • summerlove astrogena 11.06.07, 09:20
                      już samo to że ma ochotę na seks byłą i w dodatku jej to powiedział, jest
                      kompletnie głupie i nielojalne w stosunku do Ciebie. To kretyn i myślę że jeśli
                      tylko nadarzy się okazja to od razu poleci do jej łóżka. Powinnaś z nim pogadać.
            • Gość: natchniona2 Re: seks z eks IP: *.net 11.06.07, 01:23
              Taki koleś to dupek!!!!Własnie mam taka sytuacje.Moj były zaproponował mi sex
              spotkanie,mimo ze ma obecnie dziewczyne-od jakiegos miesiaca-dwoch.Wczesniej
              spotykałam sie z nim i sypialiśmy ze soba-duzo sobie obiecywałam-ze wroci do
              mnie itp nieistotne,wykorzystał moją naiwność-trudno.Teraz ,gdy jest zakochany
              (podobno) w swojej dziewczynie,pisze mi "kiedy sie spotkamy i poseksimy":/:/Po
              co to robi?Nie mam pojecia.Bynajmniej nie mam zamiaru się z nim spotykać,ale
              chetnie bym mu dała po mordzie..Pytasz czy twoj facet Cie zdradzi?Hm zależy od
              niego(Kocha Cie)i od niej.....
            • dalton78 Re: seks z eks 23.06.07, 10:23
              Jeżeli chętna i pojętna a do tego dziewica była to super. Ja Spotkałem dziewicę
              25 letnią. ALe to nie z powodu braku odpowiedniego faceta tak długo była
              dziewicą. Ona jest po prostu oziębła. Ja bym dużo dał za przypadek przez Ciebie
              opisany, takiej czystej chętnej i pojętej ach ...
              Ja tylko słyszę ze będzie dobrze i tak od 3,5 roku nic się nie dzieje i
              skrzywiony wyraz twarzy w trakcie nieudach prób buuu

Może spróbuj porozmawiać? Taki wprost postawiony problem często pomaga.
              U mnie nie pomogło. Kobiecie oziebłej nic nie pomoże:)
            • Gość: miki Re: seks z eks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 11:26
              Boże dziewczyno..jak mi ciebie szkoda..rozwal mu wazon na głowie i wyrzuć tego
              śmiecia ze swojego życia.. Będziesz tylko coraz bardziej upokarzana.. i jeszcze
              narobisz sobie kompleksów, że tamta jest ładniejsza, albo coś w tym stylu.. albo
              nabierzesz przekonania, że jesteś beznadziejna w łóżku. Kawał ścierwa z tego
              twojego chłopaka.. nie mówi się takich rzeczy innej kobiecie, gdy kocha się
              swoją.. to podłe z jego strony
            • Gość: japj Re: seks z eks IP: 195.187.32.* 08.08.07, 16:01
              Jestem przekonany że zdradzi obecną dziewczynę. Jeżeli jego eks
              da "sygnał" to on z chęcią skorzysta.
            • Gość: Zibi Re: seks z eks IP: *.pwr.wroc.pl 10.08.07, 13:57
              100% prędzej czy później to zrobi skoro o tym myśli, pytnie czy to
              zaakceptujesz, czy nie..

Dla mnie ten gość to zero..
        • Gość: ququ Re: seks z eks IP: *.acn.waw.pl 11.06.07, 07:11
          Nienormalne jest, że chce (albo już to robi) zdradzić swoją kobietę, palant i
          tyle...
          • astrogena Re: seks z eks 11.06.07, 08:24
            Ale czy ochota na seks z eks rowna sie zamiarowi zdrady?
            Ja chce wiedziec na ile takie pragnienie jest powszechne u facetow?

Rany... zupelnie nie wiem czy mam sie tym martwic czy nie.... Moze tak po prostu
            sobie powiedzial...
            • summerlove Re: seks z eks 11.06.07, 09:24
              astrogena napisała:

> Ale czy ochota na seks z eks rowna sie zamiarowi zdrady?

no to chyba jasne. ona się zgodzi i to zrobią.
            • Gość: Zyga_III_Bazyl Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:00
              niekoniecznie jest równe, byc moze w ten sposob sie dowartosciowuje, moze cos mu sie w glowie
              poprzewracalo i w ten pokretny sposob chce wiedziec czy jest atrakcyjny nadal jako partner seksualny,
              byc moze w tym zwiazku czegos mu brakuje i dlatego stracil swoja pewnosc siebie, a
              dowartosciowaniem sie jest w tym przypadku sprawdzenie reakcji, czy jest wystarczajaco pociagajacym
              partnerem, ot i tyle, zdrada sie zwykle nie bierze bo facet jest skur***wielem, zdrada jest zwykle
              wynikiem tego ze czegos w zwiazku brakuje, a zwiazek to dwie osoby nie jedna, wiec moze pogadaj z
              nim a dowiesz sie czegos ciekawego, bo motywy jego zachowania moga byc rozne, jezeli go nie
              pociagasz ok, niepotrzebnie sie wiazal, daj mu w pape i odejdz od niego, ale jezeli jest to wynikiem ze
              czegos w zwiazku mu brakuje a on moze boi/nie chce o tym porozmawiac to musisz Ty zaczac.
              • Gość: astrogena Re: seks z eks IP: *.ogyi.hu 21.06.07, 11:15
                Dokladnie o tym samym pomyslalam, ze czuje sie niedowartosciowany i potrzebuje
                podziwu innej kobiety bo moj mu nie wystarcza. Z drugiej strony to troche
                dziwne, bo w takiej sytuacji nie wiem co mam robic. Moj facet podoba mi sie i
                pociaga mnie SZALENIE i chwale go jak tylko i kiedy tylko moge! Wydaje mi sie,
                ze robie to w sposob wiarygodny. Jesli go jednak nie pociagam, to juz gorzej...
                Na moje proby omowienia naszej sytuacji, odpowiada, ze wszystko jest swietnie
                zarowno w zwiazku jak i w lozku.

Niezbadany jest umysl mezczyzny...
                • Gość: Zyga_III_Bazyl Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:36
                  ehh bo faceci to glupie stowrzenia :) i mowie Ci to jako facet, trudno jest sie nam przyznawac do czego, u nas wszystko jest w porzadku, nie mamy slabosci nawet jak je mamy, nie mowimy ze cos boli nawet jak boli, a mowienie o tym ze nam czegos brakuje wlasnie w ten sposob zbywamy, omijajac rozmowe szerokim lukiem i czekajac az sie samo rozwiaze :) zmusic go nie zmusisz, ale skoro to ma cos wspolnego z seksem to tu moze szukaj problemu, nie tyle w Tobie co w nim, moze lubi byc wiazany, a moze lubi Barrego Whita, moze brakuje mu pewnosci a moze cholera wie czego jeszcze sprobuj wybadac w lozku co lubi, powiem Ci ze facet zadowolony z seksu to w 90% szczesliwy facet nie myslacy zdradzie :) jak juz Ci mowilem faceci maja czasem taaaaaaaaki malutki rozumek ktorego wcale nie chca zglebiac :)
                  • budyn343 Re: seks z eks 06.07.07, 00:16
                    Ty Zyga_III_Bazyl ty chyba jakaś niemądra jesteś co ty wypisalaś?!!
                • Gość: Lena Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 00:26
                  sluchaj najlepeij zerwij z nim zanim on to zrobi bo wtedy bedziesz sie gorzej
                  czula ten zwiazek nie ma sensu bo juz cierpisz przez to,ze zastanawiasz sie
                  zdardzi mnie czy tez nie.Moj byly zdradzal mnie ale wybaczalam mu to bo bylam
                  glupia i kochalam go a jeszcze mielismy miec dziecko,w koncu on mnie zucil dla
                  jakiejs malolaty,w dniu kiedy mu powiedzialam o dziecku normalnie zalamalam sie
                  poronilam,a po 2 tygodniach zadzwonil jakby nigdy nic i chcial sie
                  spotkac,gdyby to bylo kilka dni po tym jak zerwal odrazu bym powiedziala
                  przyjezdzaj kiedy chcesz byle szybko,ale zadzwonil wowczas jak ja poznalam
                  super chlopaka,ktory pomogl mi sie pozbierac w tak szybkim czasie i jeszcze
                  wiem,ze nigdy by mnie nie zdradzil.Gdy mu powiedzialam,ze nie spotakm sie znim
                  bo jestem szczesliwa wiem,ze gdybym zgodizal sie an spotkanie mogloby do czegos
                  dojsc poprostu przy nim tracilam glowe,ale nie zgodizalm sie gdyz
                  powiedizalm,ze mam faceta a on ma ta swoja smarkule a on na to noi co z tego
                  spotkac sie mozna i wogle,ale wkurzyl sie ze powiedzial ze wcale go
                  najwyrazniej nie kochalam to bylo poprostu ciso po nizej pasa bo skoro go nei
                  kochalam to czemu mu wybaczalm,i jeszcze pozwolilam by byl moim pierwszym
                  facetem z ktorym stracilam dziewictwo?normalnie nie ktorzy kolesie sa zenujacy
                  nie warto dla nich cierpiec i manrnowac czasu poznasz super chlopaka ;)moj
                  obecny jest milion razy przystojniejszy od tamtego i jeszcze nigdy by mnei nie
                  zostawil dowiedziawszy sie o tym ze bedzie miec dziecko,a no coz tamten jeszcze
                  spytal sie o dziecko ale coz moja odpowiedz go chyab nie ucieszyla bo jeszcze
                  sie wsciekl ze jak moglam do tego dopusic by starcic jego dziecko eh
            • pupciulka Re: seks z eks 21.06.07, 13:33
              > Rany... zupelnie nie wiem czy mam sie tym martwic czy nie.... Moze tak po
              prost
              > u
              > sobie powiedzial...

i to by Cie uspokoilo jakby po prostu tak sobie tylko powiedzial?????? Ja bym
              chyba zrobila wielka awanture... jak moj facet moglby pisac czy mowic tak do
              swojej bylej ??!! ;/ wrrrr
        • Gość: Be Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 21:34
          Mysle ze to nie jest normalne,sex to wazna czesc naszego zycia i jezeli on o nim
          mysli i to ze swoja byla to jest cos nie tak.Mysle ze obydwoje powinniscie sie
          zastanowic nad waszym zwiazkiem bo takie zachowania sa raczej anormalne jezeli
          chcecie zeby wasz zwiazek byl trwaly,stabilny i oparty na zaufaniu i szczerosci.
      • jesse20 Re: seks z eks 11.06.07, 00:30
        Kris Ty jesteś dobry w tym temacie.... ; ) hehhehe
        • Gość: Kris Re: seks z eks IP: *.chello.pl 11.06.07, 00:39
          moja była żona do tej pory nie wie,że ją zdradzałem :]
          • jesse20 Re: seks z eks 11.06.07, 00:43
            : D
        • ishe Re: seks z eks 12.07.07, 13:29
          jesse20 napisała:

> Kris Ty jesteś dobry w tym temacie.... ; ) hehhehe

Kris napisał:

moja była żona do tej pory nie wie,że ją zdradzałem :]

Kris nudził się jak to pisał;] , to tylko ściema
    • cienmotyla Re: seks z eks 11.06.07, 09:00
      Uwielbiamy zdania wielokrotnie złożone...
      • Gość: gosciu Re: seks z eks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:59
        mysle, ze kazdy zwiazek powinien sie chyba opierac na wzajemnym zaufaniu
        prawda? Nie wspominajac juz o milosci! Skoro masz jakiekolwiek wątpliwosci to
        znaczy, ze nie ufasz swojemu partnerowi, a to z kolei oznacza, ze ten związek
        jest nieszczery i obłudny. Prawdziwy facet nie zrobilby swojej kobiecie czegos
        takiego. Takie cos moze zrobic tylko cham. Trudno jest jednak ocenic jak dany
        czlowiek moze sie zachowac w konkretnej sytuacji. Ale ktos wczesniej juz chyba
        o tym pisal, ze trzeba byc niezlym dupkiem zeby cos takiego powiedziec swojej
        eks w obecnosci swojej obecnej kobiety... szczerze wspolczuje takiego związku...
    • agatka_to_ja Re: seks z eks 11.06.07, 11:11

astrogena napisała:
      >czy po prostu faceci tak maja?

nie, tak maja bydlaki, ktorzy nie kochaja nikogo i niczego poza seksem i ktorym
      chodzi tylko o to.
      Owszem, mozna sobie powspominac poprzednie kochanki, bo z kazdym partnerem jest
      inaczej, ale bedac z nowa powinno sie byc jej wiernym, a nie sypiac z
      poprzednimi.
    • xxxsmack Re: seks z eks 11.06.07, 14:54
      jak sie kocha to sie nie zdradza.Chyba,ze mamy do czynienia z "miloscia bez
      milosci" wtedy mozna wszystko i ze wszystkimi.
    • butterflymk Re: seks z eks 11.06.07, 15:13
      W tej chorobie psychicznej tego faceta jest ewidentnt co NALEŻY ZROBIĆ..
      Zgodzić się chętnie na jego propozycję, rozebrać go , przykuć kajdankami
      i poprosić obserwująca z ukrycia jego teraźniejszą kobietę ;)
    • Gość: EDI Re: seks z eks IP: *.img.com 22.06.07, 16:15
      Eks to ktoś, z kim nie dokońca było dobrze. Ale czy źle mu było akurat w łóżku?
      Chyba nie... Może ona miała inne wady, ale seks był OK.:)
      • Gość: sowa Re: seks z eks IP: *.76.classcom.pl 22.06.07, 16:34
        no i co z tego? nawet jesli eks byla fantastyczna w łozku to nie znazcy ze moze
        z nie dalej uprawiac seks, nawet jelsi wylacznei to by ich laczylo? teraz jest z
        obecna dziewczyna i TYLKO z nia moze uprawiac seks.
        • Gość: Michał Re: seks z eks IP: *.elhurt.com.pl 06.07.07, 14:34
          > no i co z tego? nawet jesli eks byla fantastyczna w łozku to nie znazcy ze
          moze
          > z nie dalej uprawiac seks, nawet jelsi wylacznei to by ich laczylo? teraz
          jest
          > z
          > obecna dziewczyna i TYLKO z nia moze uprawiac seks.

a może zaproponuj mu trójkącik, sama zobaczysz co jego tak w niej kręci, i może
          okaże się że Ty też możesz jemu to dawać. Nawet jak nie to i tak nie masz nic
          do stracenia
      • Gość: szeryf Re: seks z eks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 04:17
        a może nie jesteś w stanie doać mu w łóżku czegoś co ona mu dawała i powoduje u
        niego potrzebę poszukania tego czegoś "na mieście" i jakoś nie chcący trafił do
        niej...
        poszukaj tego czegoś, ale nie u siebie tylko w was, znajdź coś innego w czym
        możesz (możecie) się okazać mistrzynią świata i skończą się problemy,
        wszystkie, nie tylko ten...
    • Gość: facet84 Re: seks z eks IP: 82.160.222.* 24.06.07, 14:27
      mezczyzni (tak jak samce wszystkich innych gatunkow) mają zakodowane w genach
      "przelecenie wszystkiego co sie rusza" zeby przedluzyc gatunek ;)
      wiec wg mnie to normalne ze CHCIALBY jeszcze raz skosztowac swojej eks, co nie
      znaczy ze to zrobi.
      porozmawiaj z nim.
      • Gość: Dana Re: seks z eks IP: *.icpnet.pl 26.06.07, 01:02
        Mowi sie , pisze sie , ze meżczyźni maja wieksza latwosc w zdradzaniu swoich
        partnerek.Podobno udowodnione jest to, ze maja wieksza potrzebe wspołżycia z
        wieloma kobietami( tak maja wpisane w geny,czy cos takiego), niz kobiety z
        meżczyznami.Przeczytalam o tym w kilku ksiazkach, bo pisze mgr. na ten temat.
        Wydaje mi sie , ze jak facet cos takiego mowi, to nie dtalego , ze tak sobie
        rzucil, tylko dlatego , ze mysli czesto o tej dziewczynie. Powinnas z nim przede
        wszystkim porozmawiac( wiadomo, ze faceci nie lubia "powaznych rozmow", ale jak
        mu s to mus)! Jesli tego nie zrobisz, to uwazam, ze wielce prawdopodobne jest to
        , ze cie zdradzi...
      • Gość: pg Re: seks z eks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:28
        Może i normalne że chciałby z ex, tak samo jak normalne że chciałby z innymi
        laskami które mu się podobają. Ale nie jest normalne że o tym mówi. Ty też
        możesz sobie fantazjować o grupowym seksie z chipendalesami, albo ze starym
        kumplem z liceum, ale jak to powiesz temu kumplowi (albo chipendalesom hehe) to
        już nie będzie ok. No i w sumie mniej niż jak powiesz tym chipendalesom niż
        temu koledze, bo on jest akurat naprawdę realny a do tego może zechcieć...
    • Gość: żaba Re: seks z eks IP: 87.105.182.* 26.06.07, 05:19
      primo: seks z eks nigdy się dobrze nie kończy - bo ja taką eks byłam, więc wiem
      w sumie o czym mówię, secondo: jeżeli facet mówi, że chce iść do łóżka, z
      konkretną osobą - nie wyimaginowaną - to może znaczyć:że jest palantem i coś z
      tym seksem nie jest tak - albo on jeszcze czuje lekką mięte do swej eks. no ale
      cóż w końcu to tylko seks. więc się raczej zastanów, czy chcesz być z takim
      facetem:)
    • olgaaa.dori Re: seks z eks 26.06.07, 16:27
      mowienie rowna sie czyn niesety
      palant z niego i tyle ..
      i nie szukaj w sobie winy przypadkiem bo to nie twoja wina ...
      po porstu jest psem na baby ..
      moze kocha sie w bylej a moze po porstu nie umie byc wierny
      sama wspominalas ze wczesniej zdradzal ..
      RADA: daj se siana z nim nic dobrego z tego nie bedzie ...
      pozdrawiam
      • e1982 Re: seks z eks 27.06.07, 09:50
        tu nie ma się nad czym zastanawiać....jasno zaproponował innej seks...
        samo przez się mówi..
        • Gość: saracen Re: seks z eks IP: *.netfala.pl 04.07.07, 21:18
          Wielu facetów mając udany związek będzie miało ochotę na inną dziewczyne. Taka
          konstrukcja. Libido maleje z malejącą ilością partnerek - to jest znane
          seksuologom. Ludzie się ciągle zdradzają (chyba kilkanaście procent) nie mówiąc
          sobie o tym a ci co tego nie robią są wyjątkowi albo w większości nie mają
          okazji, nie dlatego, że są święci. A z tym facetem? Trudno powiedzieć co z nim
          zrobić. Sam mam wielką ochotę zdradzić swoją żonę choć myślę, że to złamie mi
          dusze.
          • Gość: sonia Re: seks z eks IP: 83.2.112.* 06.07.07, 18:14
            zaprzeczasz sam sobie:zdradza kilkanaście procent, a ci, ktorzy tego nie robia
            sa wyjatkowi-od kiedy wyjatek stanowi ponad osiemdziesiat procent przypadkow????
          • Gość: pg Re: seks z eks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:39
            Wiesz o sobie tyle ile Cię sprawdzono. Więc jak zdradzisz, to dowiesz się o
            sobie czegoś. To niekoniecznie Ci się spodoba, mnie się nie spodobało i gdybym
            mógł cofnąć czas - nie powtórzyłbym tego. Zakładam, że to się odbywa bez
            konsekwencji (tj nikt o niczym nie wie i sprawa po tygodniu umiera sama). A jak
            sobie pomyśleć, że mogą być konsekwencje, to trzeba być idiotą żeby się w to
            pchać. Chyba że już Ci nie zależy na obecnym związku (ew. dzieciach) ale to już
            inna sprawa.
          • summerlove Re: seks z eks 12.07.07, 18:06
            Gość portalu: saracen napisał(a):

> Sam mam wielką ochotę zdradzić swoją żonę choć myślę, że to złamie mi
            > dusze.

wow..
            nie udawaj już takiego.. jak masz ochotę ją zdradzić to nie chrzań o "złamaniu
            duszy"..
    • Gość: Ewa Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:05
      Ja byłam tą eks której on zaproponował sex mimo że za miesiac miał brac ślub.
      Mimo że sie rozstaliśmy cały czas go kochałam aż do tego wieczoru kiedy mi ten
      sex zapropnował. Wylał mi kubeł zimnej wody na głowe. Zrozumiałam jakim jest
      podłym typem i wspólczuję obecnej małżonce. Skoro jej chciał wywinąć taki numer
      na miesiac przed ślubem to pewnie po ślubie też bedzie chciał.
      • Gość: no Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:48
        jasne ze typem,a ty pewno pokorna istotka,dziwie sie troche opisu sytuacji,nie
        jest z toba a ma taka odwage,przeciez to wydaje sie nieobiektywne co
        piszesz,chyba jednak go na dystans nie mialas,wiec badzmy szczerzy,tak on jak i
        ty jestescie winni-wspolczuje twojemu mezowi
        • Gość: sonia Re: seks z eks IP: 83.2.112.* 06.07.07, 18:15
          ???
          • Gość: no Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:39
            w jakim celu te pytajniki????smieszy mnie taka wypowiedz,naprawde ktos musi byc
            na poziomie
    • Gość: pg Re: seks z eks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:21
      Hej.
      Jest jeszcze jeden aspekt sytuacji którego nikt tu nie porusza. Ta ex może
      chcieć tego seksu i daje mu to do zrozumienia. A może ta ex chce namieszać w
      waszym nowym związku? Z zawiści, albo z samej ochoty zamieszania (są takie
      kobiety, oj są). A może ona go czymś wkurza i on się odgryza? A może cholera
      wie co jeszcze, w każdym razie ona (ex) nie jest osobą neutralną jakkolwiek to
      rozumieć.
      Fakt, że Ciebie to nie musi interesować, Ciebie interesuje zachowanie Twojego
      obecnego i - jakem facet - nie jest ono OK. Albo facet jest narcyzem, macho lub
      podobnie i to pewnie nie jest pozytywna cecha, albo jest głupi. Nawet jeśli to
      żart, to też głupi.

Proponuję żebyś mu powiedziała, że żałujesz że nie spałaś ze swoim poprzednim,
      albo może delikatniej, że śniło Ci się że się dziko kochasz ze swoim ex (i zrób
      przy tym rozanieloną minę).

Aż ciekaw jestem efektu...

Trzymaj się i nie daj się.
    • czarna214 Re: seks z eks 15.07.07, 15:51
      biedna.. nie ma sie co czarować.. chłopak na banka Cię zdradza.. skończ z tym, nie ma sensu się okłamywać i ranić.. bo sama powiedz czy mogłabyś być na jego miejscu i robić tak jak on?? nie?? a to dziwne bo Ty go nie zdradzasz.. a on... załosny
    • nero-ego Re: seks z eks 17.07.07, 22:50
      faceci tak mają!Ta następna nigdy nie będzie taka dobra jak ta poprzednia...... To normalne, ale tylko im sie tak wydaje...
    • Gość: lunia Re: seks z eks IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.07, 22:19
      Fajny tekst,to jakby odzwierciedlenie sytuacji , którą znam;-)
      Chłopak zaproponował......eks sie zgodziła-ale ona jest wolna....nie w
      zwiazku...
      i w ten sposób-gość regularnie spotyka sie ze swoja eks ....juz 3 lata;-))))
      sama zdecyduj czy warto.... jeśli zdradza przed ślubem to i po ślubie z ta czy
      inną też to zrobi ;-)) nie jest wierny-
      • Gość: lunia Re: seks z eks IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.07, 22:49
        Ale co wy wszyscy udzielacie rad.... jakby chłopak był
        taki "szczęśliwy" ze są dziewczyną to nigdy do głowy by mu nie
        przyszło żeby spotkac sie ze swoja eks...
        czegoś jednak w tym obecnym zwiazku brakuje....inaczej nie wracałby
        do tego co było...
        ma do swej eks nadal słabość, a Ty zastanów sie czy warto tłumaczyc
        jego zachowanie - czy dać sobie spokój z tą "wielka
        miłoscią"....która jeszcze dobrze sie sie rozwinęła a już ma
        podcięte skrzydła...
    • marzenna23 Re: seks z eks 21.07.07, 23:19
      jesli to jest Twoj facet to powiedz mu to jak najszybciej go zostaw zanim tak
      Cie zrani ze bedziesz plakac po nocach
    • Gość: Ola Re: seks z eks IP: *.chello.pl 27.07.07, 10:40
      jejku, aż zaniemówiłam jak to przeczytałam.
      Wg. mnie to nie jest normalne. Przecież skoro jest sie z kimś kogo kocha, z kim
      sie dzieli całe zycie, to przeciez nie moze zaistnieć taka sytuacja aby chcieć
      wprowadzić w to jakąś osobą trzecią. Przecież samo wyrażenie chęci, jest już
      jakby podjęciem decyjzi. Skoro jest szcześliwy, i kocha to po co myśli o innej?
      Przecież to jest poniżające dla kobiety z którą on w tej chwili jest...
    • Gość: ququ Re: seks z eks IP: *.acn.waw.pl 29.07.07, 12:05
      Uch powiedzieć swojej dziewczynie, że ma się ochotę na sex z byłą...jeśli faceci
      tak mają to ja od dziś nim nie jestem... To jakiś idiota, w cholerę go zostawić!
    • Gość: miska Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 19:57
      ja na miejscu obecnej dziewczyny martwiulabym sie - co wiecej
      kopnelambym takiego goscia w tylek no skoro juz tak mowi wiec od
      słów do czynu niedaleko jesli facet kochalby ja i mial z nia udany
      seks to nie szukalby gdzie indziej to jest moje zdanie pozdrawiam
      • 1984anna1 Re: seks z eks 08.08.07, 12:13
        moim zdaniem to juz po miesiacu od tego kiedy to napisalas nie
        powinnas z nim byc!nie ma opcji,ze on o tym nie fantazjuje tylko o
        tak do niej dzwoni!daj sobie z nim spokoj,chyba,ze chcesz cale zycie
        meczyc sie z kims,kto cie zdradza!i nie usprawiedliwiaj go,bo sama
        zaczytasz zaprzeczac temu,co sie dzieje!i w Twojej glowie powstaje
        obraz:jaka wymyslic dla niego wymowke,przeciez on taki nie jest,to
        tylko seks,on o tym nie mysli,nadal mu na mnie zalezy!pewnie,ze moze
        mu na Tobie zalezec,ale jest na tyle niedojrzaly emocjonalnie,ze nie
        doceni faktu,ze Ty jestes mu wiernia i tego ile uczucia wkladasz w
        ten zwiazek.wiem,ze moze Ci ciezko sie z nim rozstac,ale to
        najlepsze rozwiazanie,choc janpierw proponuje szczera z nim rozmowe!
        • carmeitisjustme Re: seks z eks 10.08.07, 14:14
          Laska... chyba musisz go naprawdę zajebiście kochać, żeby nie widzieć tego, jaki
          on jest... przecież zaproponowanie komukolwiek seksu mimo stałego związku jest
          już jak pół zdrady... przecież to nie ma znaczenia czy to ktoś obcy czy eks, w
          sumie eks nawet gorzej, bo kiedyś ich coś poza seksem musiało łączyć...
          • Gość: lunia Re: seks z eks IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.07, 17:23
            Masz całkowitą rację!!!przeciez to widać jak na dłoni! jesliby
            zaproponował sex nieznajomej....no to jednorazowo- wiec tego nie
            zrobi /zakładamy/ ale jeśli proponuje swojej eks...to juz
            wspomnienia wracają i rzeczy które ich na pewno kiedys łączyły..
            jakby nie patrzeć sama taka mysl to juz początek zdrady...
            czy warte jest takie poswiecenie??? miłość "ślepa" z jednej strony i
            brak zasad z drugiej...
            ciekawe jak sie to zakończy...
    • Gość: Aga Re: seks z eks IP: 82.211.85.* 10.08.07, 18:04
      Tak, powinna sie niepokoic. Gdyby fantazjowal, a nie wyznawal tego,
      to mysle, ze jednak co innego. Jesli dziewczyna to uslyszala, to co
      dzwonil do eks z domu, czy z miejsca, w ktorym byli razem, aby
      pogadac o seksie???
    • Gość: lunia Re: seks z eks IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.07, 15:46
      Jak sie sprawy maja?? spotkał sie juz ze swoja eks....?? bo rzuciłaś
      temat i cisza.... dalej Twój chłopak ma ciągotki do przeszłosci??
    • Gość: michal Re: seks z eks IP: *.toya.net.pl 19.08.07, 02:27
      dziwi mnie, ze tak czesto sugerujecie, ze wraca do eks, bo dawala mu
      lepszy seks. Ja bym wrocil do eks gdyby miala lepszy charakter od
      obecnej.
      • Gość: niula Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 14:15
        a co jezeli po niedawnym rostaniu utrzymujecie kontakt,przyjaznicie
        sie i wspieracie nawzajem czy mozna pozwolic sobie na ten ostatni
        raz juz po rozstaniu??
        • Gość: t Re: seks z eks IP: *.aster.pl 21.08.07, 14:24
          > mozna pozwolic sobie na ten ostatni raz juz po rozstaniu??

to nigdy nie jest 'ten ostatni raz'.

jak raz pójdziesz po rozstaniu do łóżka z eksiem, to będziesz chodzić ciągle, z
          tym, że na bardzo nieciekawych dla Ciebie zasadach.
    • Gość: magda Re: seks z eks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 17:57
      widze ze to taki sam palant jak moj mąż ;-/
    • Gość: Lady Blue Re: seks z eks IP: *.85-237-183.tkchopin.pl 22.08.07, 20:57
      Dziecko uciekaj gdzie pieprz rośnie od takiego drania. Ty chyba
      nigdy nie byłaś z prawdziwym, kochającym, wiernym mężczyzną, skoro
      pytasz, czy jego zachowanie jest normalne.

Życzę powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka