ania9690 22.06.07, 21:21 Na ostatniej imprezie troche wypilam,i calowalam sie z kumplem. moj chlopak o tym nic nie wie, mam powiedziec? czy traktowac to jako zdrade? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 21:25 Zdecydowanie lepiej, jakys mu sie przyznala, niz jakby mu ktos "zyczliwy" doniósł... A czy to zdrada? hmmm... moze za duzo powiedziane "zdrada"... ale w porzadku to na pewno nie bylo. Napisalas " Na ostatniej imprezie troche wypilam,i calowalam sie z kumplem"... wypilas trochei calowalas sie z pelna swiadomoscia, co robisz? czy "troche za duzo" i nie mialas tej swiadomosci? A na drugi raz - uwazaj z alkoholem... Odpowiedz Link Zgłoś
ania9690 Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 21:29 Chyba jednak bylo to swiadomie, tylko ze jak to po alkoholu juz wesolo bylo i atmosfera sie rozluznila i tak jakos wyszlo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 21:33 Bledy zdarzaja sie kazdemu - wazne, co zrobimy potem.. Przyznaj sie chlopakowi, wyraz "żal za grzechy i mocne postanowienie poprawy"... Inaczej - bedziesz drzala, czy ktos kiedys mu o tym nie powie... Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 23:33 popieram. lepiej żeby dowiedział się od Ciebie. Może przynajmniej doceni Twoją szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dobra Rada Re: Czy to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:19 innymi słowy, po prostu chciałaś.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: Czy to zdrada? IP: *.mlynary.net 22.06.07, 21:32 Byłaś pijana, więc nie traktuj tego jako zdrady, nie gadaj o tym i w ogóle zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 21:36 Gość portalu: nietykalna123 napisał(a): > Byłaś pijana, więc nie traktuj tego jako zdrady, > nie gadaj o tym i w ogóle zapomnij. to alkohol usprawiedliwia wszystko????????????? ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: Czy to zdrada? IP: *.mlynary.net 22.06.07, 21:41 Agatka, zdrada jest wtedy, gdy dopuszczmy się jej świadomie. Alkohol zaburza tę świadomość. Facet nie wie i wiedziećnie musi, a może nawet wolałby nie wiedzieć. No, ale to tak moja filozofia. Nie żądam, by ktokolwiek się z nią zgadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 21:54 Ale ona pisze, ze byla swiadoma! A skoro trafiala w jego usta swoimi ustami - to jednak ilosc alkoholu nie byla tak wielka, zeby nie wiedziala, co robi :) Jasne, pewnie facet wolalby o tym nie wiedziec... ale to bylo na imprezie... swiadkow moglo byc wielu.. decyzja nalezy do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: Czy to zdrada? IP: *.mlynary.net 22.06.07, 22:00 > A skoro trafiala w jego usta swoimi ustami - Haha, zawsze można powiedzieć, że to było tylko pijackie zderzenie.:) Jak zdradzać, to tylko na trzeźwo, przy stuprocentowym czuciu, bo szkoda tracić wrażeń. (To znowu tylko moje zdanie) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 22:08 Gość portalu: nietykalna123 napisał(a): > > A skoro trafiala w jego usta swoimi ustami - > > Haha, zawsze można powiedzieć, że to było tylko pijackie zderzenie.:) "Kochanie, mysmy sie zderzyli ze soba twarzami.... jakie 65 razy... jezykami tez..." > Jak zdradzać, to tylko na trzeźwo, przy stuprocentowym czuciu, bo > szkoda tracić wrażeń. > (To znowu tylko moje zdanie) :)))) z tym sie zgadzam :)) Podobnie "jak zachodzic w ciaze to podczas pelnego stosunku, superbzykanka, a nie "przerywanego" albo "bo pekla guma", "bo zapomnialam tabletki" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 23:34 Gość portalu: nietykalna123 napisał(a): > > A skoro trafiala w jego usta swoimi ustami - > > Haha, zawsze można powiedzieć, że to było tylko pijackie zderzenie.:) > > Jak zdradzać, to tylko na trzeźwo, przy stuprocentowym czuciu, bo > szkoda tracić wrażeń. > (To znowu tylko moje zdanie) :)))) a co byś zrobiła gdyby twój facet się upił i Cię zdradził?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: Czy to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 09:42 Absolutnie mu o tym nie mow.Bylo minelo trudno.Mialam taka sama sytuacje ale to co czulam na nastepny dzien bylo chyba wystarczajaca kara.A ty co czulas??Byly wyrzuty sumienia??Bo jesli nie to wogole daj sobie spokoj z tym zwiazkiem.Jezeli mu o tym powiesz na zaw2sze straci do ciebie zaufanie i moze chciec sie odegrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Czy to zdrada? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:23 to nie jest jeszcze zdrada,choc pokazuje brak odpowiedzialnosci-argument ze ktos cos wypil jest nie na miejscu-po prostu dziewczyna ma geny na takie zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Czy to zdrada? IP: *.76.classcom.pl 22.06.07, 22:51 co maja do tego geny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Czy to zdrada? IP: 212.2.99.* 22.06.07, 22:32 Pewnie,że to zdrada!!! Nie pomyslałaś w tamtej chwili ani razu o swoim chłopaku i jak go tym ranisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_24 Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 22:42 dla mnie zdrada.Ale taka natura człowieka, nie mów mu nic, ty to zrobiłaś więc musisz pomęczyć się z tym sama. Wyciągniesz wnioski z tego więc dobrze, że taka sytuacja miała miejsce to moja opinia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: Czy to zdrada? 22.06.07, 22:49 wg mnie zdrada. ale nie przyznawaj sie. nic wielkiego sie nie stalo a afera bedzie z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
n76 Najmądrzejsze to to nie bylo... 23.06.07, 08:52 Wersja dla maksymalnie 16-latków: Tak, delikatnie mówiąc - puściłaś go w trąbę. Powiedz mu o wszystkim, więcej już nie pij tyle, przynajmniej do pełnoletności. Prawdopodobnie będziesz musiała znaleźć sobie nowego chłopaka, ale przecież tylu ich w równorzędnych klasach. Wersja dla przynajmniej 17-latków Żeby od razu zdrada? Jak napisała nietykalna123 (?!?!) zapomnij o tym, nikomu nic nie mów i olej temat. Tym bardziej jeśli koleś był spoko i nie odpieprzy żadnego numeru. A jak ktoś będzie o tym gadał to się tego wyprzecie i już. Ale następnym razem albo się pohamuj albo całuj się tak, żeby nikt nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Czy to zdrada? IP: *.icpnet.pl 23.06.07, 09:45 odpowiedz sobie sama - jakbys suko czula sie jakby twoj facet calowal sie z inna zdziro pie..na Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: Czy to zdrada? IP: *.mlynary.net 23.06.07, 10:06 > odpowiedz sobie sama - jakbys suko czula sie jakby twoj facet calowal sie z inn > a > zdziro pie..na Czytaj ze zrozumieniem.Facet niczego nie widział i chodzi o to, czy dziewczyna ma się tym przed nim "pochwalić" czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: Czy to zdrada? 23.06.07, 10:42 facetowi nic nie mow. pod warunkiem ze skruche czujesz i sama wiesz ze wiecej tak robic nie bedziesz. moim zdaniem do zdrady daleko. glupi wybryk i tyle. jednorazowo do przebaczenia. samej sobie. Odpowiedz Link Zgłoś