Dodaj do ulubionych

nie lubię spermy :(

08.07.07, 17:42
Mam taki problem... Nie znoszę kontaktu ani wzrokowego ani fizycznego ze
spermą. Raz znalazła mi się na brzuchu i o mało nie zwymiotowałam. Od tamtej
pory z mężem unikamy "spuszczania się" poza pochwę. Uwielbiam sex francuski
ale muszę się odpowiednio wcześnie wycofać. Czy któraś z was też ma taki problem?
Obserwuj wątek
    • sundry Re: nie lubię spermy :( 08.07.07, 17:44
      Czy to na pewno jest post na "Zdrowie kobiety"??:/
    • Gość: anka nie musisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:50
      bo ani to drugie danie, ani podwieczorek
      w związku z tym nie jest to żaden problem
      a już do roztrząsania na tym forum szczególnie
    • joanna207 Re: nie lubię spermy :( 08.07.07, 17:54
      a na jakim forum miała to napisac?
      • Gość: anka na przykład "na luzie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:57
        albo "seks" albo "psychologia"
        a niby jaki to ma związek ze zdrowiem kobiety?
    • nika83.01 Re: nie lubię spermy :( 08.07.07, 17:56
      A co was ugryzło? O stymulacji łechtaczki może być , o suchości w pochwie też
      to czemu nie o spuszczaniu się na kobietę? Toż to chodzi o moje zdrowie
      psychiczne :)
      • joanna207 Re: nie lubię spermy :( 08.07.07, 17:58
        czepiaja sie dziewczyny nie wiadomo po co.
    • joanna207 Re: nie lubię spermy :( 08.07.07, 18:00
      Uwazam ze jesli Cie to brzydzi to niech tak zostanie jak jest, poco masz sie
      zmuszac, a moze z czasem przestanie Cie to tak brzydzic i sie przełamiesz.
      Pamietaj , nic na siłe.
      • nika83.01 Re: nie lubię spermy :( 08.07.07, 18:09
        No i pewnie jest tak, że jako jedyna mam z tym problem. Ale nie jest tak źle,
        wkońcu dwa plemniki wyhodowałam...
        • Gość: wiejska baba Re: nie lubię spermy :(mylisz otwory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:28
          nie bierz wszystkiego do ust
    • ramka2 Re: nie lubię spermy :( 08.07.07, 23:26
      Ja nie znoszę zapachu spermy. Mdli mnie od niego.
      • Gość: mirek Re: nie lubię spermy :( IP: *.citysat.com.pl 06.08.07, 15:24
        Ale jak facet "spuści " się w pochwie to z niej też pózniej sperma wypływa -
        wiec nie wiem jaka róznica jest w pochwie czy na brzuszek- skoro i tak jest to
        na Tobie/
        • Gość: xxx Re: nie lubię spermy :( IP: *.bulldogdsl.com 06.08.07, 16:04
          sperma jest ohydna.czesto w czasie seksu oralnego nawet polykalam sperme ale
          sam jej zapach smak,obrzydliwe.oblesne,tez mi sie wymiotowac chcialo,ale nie
          chcialam facetowi sprawic przykrosci.
          • caffe_latte4 Re: nie lubię spermy :( 06.08.07, 20:45
            ja mam tak samo jak raz polknelam sperme myslałam ze zwymiotuje mialam nawet
            odruch wymiotny...a jej zapach... bleeee!
            • Gość: kasia Re: nie lubię spermy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 22:14
              ze mną jest tak samo.najgorszy jest zapach.muszę wstrzymywać oddech żeby nie
              zwymiotować.co najciekawsze mam to od niedawna.kiedys nie było z tym
              problemu.teraz nie mogę nawet patrzeć. dobrze że mój facet tego nie wie,bo
              byłoby mu pewnie przykro...
              • Gość: asd Re: nie lubię spermy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 12:19
                wy tez przeciez zawsze ladnie wygladacie i pachniecie w tych miejscach...czasami
                do czegos trzeba sie zmusic zycie nie jest takie latwe jak mi nie pasuje to
                nie... do wszystkiego da sie przyzwyczaic tylko trzeba chciec...
                • Gość: kasia Re: nie lubię spermy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:11
                  nie chodzi o zapach tych miejsc,ale zapach spermy.mylisz dwa różne pojęcia. jak
                  możesz się przyzwyczaić? wiesz co to jest odruch wymiotny? jak masz sposób na
                  przezwyciężenie tego odruchu to poproszę przepis. trzeba chcieć? a skąd wiesz że
                  nie chcę? ...
                  • meli2000 Re: nie lubię spermy :( 07.08.07, 18:18
                    gleboki oddech z otwarta buzia, moze pomoze; ja mam odruch wymiotny nawet jak
                    myje zeby; nic (oprocz jedzenia) nie moge wlozyc zbyt gleboko do buzi. Do
                    przelykania JUZ sie nie zmuszam ! Porzadny facet nie bedzie tego od Ciebie
                    wymagal (ani oczekiwal). To nie jest tak jak na filmach; bardzo malo kobiet lubi
                    sperme !!!
                • meli2000 Re: nie lubię spermy :( 07.08.07, 18:12
                  nie, nie do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic ! Jest wiele rzeczy do ktorych
                  nie mozna sie w zyciu przyzwyczaic. A mezczyznom ktorzy oczekuja od swoich
                  partnerek zeby przelykaly doradzam zeby na pocztek sami 'napili' sie swojej
                  spermy ! Sprobujcie jakie to pyszne !
                  • 26-08em Re: nie lubię spermy :( 07.08.07, 18:51
                    kiedys nie sprawialo mi to problemu,dzisiaj nie moge nawet myslec o spermie tak
                    mnie na wymioty bierze!!
              • Gość: japj Re: nie lubię spermy :( IP: 195.187.32.* 08.08.07, 16:08
                Pewnie aktualny facet inaczej się odżywia. Wypicie jednego piwka już
                zmienia smak spermy.
    • Gość: no macie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 18:56
      jesli uwazacie ze wydzieline ludzka jesc jest aktem milosci,to
      wspolczuje doznan-swiat zdurnial do reszty
      • Gość: ggg Re: macie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 06:55
        > jesli uwazacie ze wydzieline ludzka jesc jest aktem milosci,to
        > wspolczuje doznan-swiat zdurnial do reszty

to kobiecie nie robisz dobrze ustami? Przecież tam też są wtedy
        wydzieliny ...

A całujesz się? Fujjj ślina!!

Sperma to w 99,9% woda :D

A odruchy wymiotne to pewno jakies uprzedzenie nabyte w
        dzieciństwie. Sperma może nie pachnie :D ale by wymiotować,
        przesadzacie :)

pzdr
        zobacz.glt.pl
    • panterka007 Re: nie lubię spermy :( 07.08.07, 20:57
      hmm ja podobnie nie lubiłam nawet patrzeć na spermę:/nie mówiąc już o kontakcie fizycznym z nią;)początkowo serce podchodziło mi do gardła w momencie gdy facet mial wytrysk...dopiero niedawno mnie olśniło,że-choć to głupie,wiem;)wytrysk kojarzy mi się z...wymiotowaniem....:/
    • Gość: asd Re: nie lubię spermy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 06:18
      nigdy nie zmuszalem i nie bede zmuszal do tego mojej partnerki. SAm mialem
      odruch wymiotny na kilka potraw ale trzeba byc twardym a nie mietkim :)
      Podnioslo mnie raz, podnioslo drugi raz, podnioslo trzeci raz za czwartym bylo
      juz ok. Najwazniejsze jest podejscie a czytanie tkaich tekstow ze to podobne do
      wymiotowania napewno w tym ci nie pomoze... Nie mysl o jej smaku, o jej zapachu
      tylko o tym jaka przyjemnosc sprawi to twojemu facetowi na mnie to dziala
      najbarzdiej. Ostanio bylem tak zmeczony ze ledwo na nogach stalem a widzialem ze
      moja partnerka ma ochote...ona nie nalegala widziala jaki jestem zmeczony ale
      "zmusilem sie" zemczenie w momencie odeszlo i bylo cudnie :D potem spalem jak
      mis :D
    • Gość: anitka Re: nie lubię spermy :( IP: *.citysat.com.pl 08.08.07, 13:31
      Też nie lubie spermy- ale się zmuszam żeby połykać- bo zawsze mam ten strach że
      przecież jeśli tego nie zrobie to w końcu mój men pójdzie do jakiejś k.... ( a
      one przecież robią wszystko...)
      • gwiazdka_na_niebie Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 13:34
        Żałosne... A kupę na klatę też mu robisz i odwrotnie? No wiesz... jak nie to
        może pójść do jakiejś k....
        • carmeitisjustme Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 14:00
          Czy nigdy nie czułaś choć cienia wątpliwości co do ogólnie któregoś z Twoich
          facetów? Dziewczyna mus się po prostu wyluzować, bo być może nie jest z tym
          facetem wystarczająco długo, ale to naprawdę nie powód, żeby na nią naskakiwać.
          • gwiazdka_na_niebie Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 16:27
            Chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie. jeśli ktoś pisze na forum takie rzeczy
            (czy jakiekolwiek inne) musi sie liczyć z krytyką. Ja sie z nią liczę. Po prostu
            obrzydliwe jest stwierdzenie: "Połykam spermę mojego faceta, bo boję się ,że
            pójdzie do qrwy"... ;)
            • carmeitisjustme Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 16:34
              Ok, a powiedz, co w tym twierdzeniu Cię tak brzydzi: sperma, połykanie spermy
              czy też pójście do qrwy?...
              • gwiazdka_na_niebie Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 16:36
                Stwierdzenie samo w sobie.
                • carmeitisjustme Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 16:57
                  Tylko weź pod uwagę, że taka sytuacja nie będzie trwała całą wieczność. Bo albo
                  dziewczyna pogada z facetem, powie, że tego nie lubi i nabierze zaufania i nie
                  będzie problemu, albo ich związek się zakończy- i jak już go przeboleje, to też
                  problem się skończy. I wszyscy będą szczęśliwi.
                  • gwiazdka_na_niebie Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 17:00
                    carmeitisjustme napisała:

> I wszyscy będą szczęśliwi.

OBY ;)
                    • carmeitisjustme Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 17:09
                      Wow, skoro my doszłyśmy w końcu do jakiegoś konsunsusu, im też się uda;)
      • carmeitisjustme Re: nie lubię spermy :( 08.08.07, 13:52
        Dziewczyno, nie pozwól, żeby ten strach Cię paraliżował! Jeśli facet Cię kocha,
        to na pewno w końcu zaakceptuje to, że połykania spermy po prostu nie lubisz i
        do żadnej ku.. nie pójdzie! Jeśli będziesz tak mu ustępowała w każdej jego
        "zachciance" to może chcieć coraz więcej, zgodnie z zasadą, że apetyt rośnie w
        miarę jedzenia. I co zrobisz kiedy powie w końcu, że podnieca go widok
        pieszczących się nawzajem dwóch kobiet? Też na na to pójdziesz? Spokojnie,
        będzie dobrze, wierzę w Was dziewczyny;)
        • Gość: Wiktor Re: nie lubię spermy :( IP: *.acn.waw.pl 28.10.07, 17:31
          jakies 95% dziewczyn nie lubi spermy
          rozumiem to i nigdy nie zmuszam do polykania jej zawsze gdy zblizam sie do konca ostrzegam o tym partnerke a co ona z tym fantem zrobi to juz pozostawiam jej inwencji :) i to chyba najlepsze rozwiazanie
    • nika83.01 Re: nie lubię spermy :( 10.08.07, 19:30
      cieszę się, że w końcu pojawił się jakiś odzew. Mój mąż dobrze wie o tym,że nie
      lubię spermy. W rozmowie nie sprawiało mu to problemu i nawet podczas zbliżeń
      sam uważa aby sperma nie znalazła się na mnie ( co innego w pochwie, tam może
      sobie być). Cieszę się, że podzieliliście się Panie i Panowie swoimi uwagami.
      Wielkie dzięki jest mi lepiej, że nie jestem sama...
    • Gość: GOSC Znalezione w internecie IP: *.spray.net.pl 10.08.07, 21:30

kominek.blox.pl/2005/12/JAK-ZROBIC-LODA.html
      • nika83.01 Re: Znalezione w internecie 10.08.07, 23:49
        hmm, ciekawe. Trochę nie na temat, ale widać, że Pan Kominek ma na uwadze
        odczucia kobiet, i chwali się to. A jakie jest twoje własne zdanie GOSCIU na temat??
        • Gość: GOSCIU Re: Znalezione w internecie IP: *.spray.net.pl 11.08.07, 00:39
          Moje zdanie jest takie, że nic na siłę i liczyłbym na Twoim miejscu,
          że Ci to przejdzie. Chociażby dlatego, żeby urozmaicać seks. Jak nie
          przejdzie i będziesz miała dalej odruch do żygania to może jakiś
          seksuolog...
          • nika83.01 Re: Znalezione w internecie 11.08.07, 00:48
            No to, byłoby wesoło:" Panie doktorze brzydzę się spermy poproszę jakieś
            tabletki... :)" Jak już pisałam mężowi to nie przeszkadza a chciałam poprostu
            poznać zdanie innych Pań. I co wyszło, niektóre łykają bo się boją przyznać że
            nie lubią, a to nie o to chodzi. Musi być przyjemnie!!!
            • mycha-beauty78 Re: Znalezione w internecie 30.10.07, 01:54
              Ja uwielbiam smak spermy :) wiem że zależy on diety i podobno niepalący faceci
              mają zdecydowanie lepszy smak ;)
              Ananas dobrze wpływa na zneutralizowanie nieprzyjemnego smaku - podobno - nie
              sprawdzaliśmy - jeszcze ;)
    • rraszka Re: nie lubię spermy :( 31.10.07, 01:13
      kumpel zapytał przyjaciókę (z którą nie sypiał nigdy)
      - słuchaj, a właściwie jak smakuje sperma?
      - nie opowiem ci, nie chcesz tego wiedzieć. nie mam prawa burzyć
      twoich złudzeń :)
    • naprawdetrzezwy Wewnątrz pochwy nie ma kontaktu fizycznego? 31.10.07, 13:22
      Mimo braku prezerwatywy?
      Jak?
      • Gość: kica 2 w 1 IP: *.spray.net.pl 08.11.07, 09:10
        Toż to ambrozja i nektar. Facet musi być zdrowy i nie rudy. I
        kwestia diety i napalenia na niego.
        Pierwszy raz przytrzymał mnie w samochodzie, bo nie chciał pobrudzić
        wnętrza, spodni, mnie? nie wiem. Wyskoczyłam jak oparzona. plułam,
        wycierałam usta, płukałam je wodą.
        Drugim razem. Przytrzymał, przełknęłam. Teraz sama go do tego
        zmuszam, chociaż woli gdzie indziej ;)
    • Gość: niezdecydowana Re: nie lubię spermy :( IP: *.uml.lodz.pl 08.11.07, 13:13
      Właściwie nic przeciwko samej spermi nie mam, czasem zdarza mi się
      trochę połknąć i nie robię z tego problemu. Ale nie lubię gdy np. go
      pieszczę i wytryśnie mi na buzię... tego chyba zresztą większość nie
      lubi.
    • Gość: niu Re: nie lubię spermy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 13:53
      A ja nie mam problemów ze smakiem spermy, ale nie połykam jej - od razu wypluwam
      np w chusteczkę. Jakoś jest jej za dużo żeby przełknąć, do tego ta glutowata
      konsystencja..
      • Gość: iga82 Re: nie lubię spermy :( IP: *.uml.lodz.pl 08.11.07, 14:03
        Też tak kiedyś robiłam, mój właściwie najbardziej lubił, jak
        solidnie polizałam mu potem. Ale ostatnio naoglądał sie głupich
        filmów i lubi tak na twarz, i to nie przypadkiem, przy okazji, tylko
        jako główny element programu. Dla mnie to średnia przyjemność,
        szczególnie za pierwszym razem jak ma duży wytrysk.
        • Gość: kitka Re: nie lubię spermy :( IP: *.spray.net.pl 08.11.07, 21:06
          mówie Wam. Ćwiczcie na kisielu :)
    • Gość: Stefan Re: nie lubię spermy :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 21:07
      ja też nie lubię
      • Gość: ala Re: nie lubię spermy :( IP: *.uml.lodz.pl 09.11.07, 08:24
        A co tu jest do lubienia? Po prostu konieczny finał przyjemnej
        zabawy.
    • ppg7 to nie problem to zdrowy odruch 15.11.07, 00:29
      > Raz znalazła mi się na brzuchu i o mało nie zwymiotowałam.Od tamtej
      > pory z mężem unikamy "spuszczania się" poza pochwę.
      Pochwa to jest odpowiednie miejsce dla spermy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka