marzenna23 28.07.07, 22:55 czy slyszeliscie cos na ten temat? to ponoc jakas najnowsza moda! kto wie jaki jest ich cel niech cos o tym napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: probne obraczki 28.07.07, 23:01 idiotyczna moda... chyba dla gowniarzy, ktorzy "chca sie bawic w dom". Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.brodzki Re: probne obraczki 29.07.07, 13:04 Też tak uważam, związek to nie jest udawanie. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: probne obraczki 29.07.07, 16:14 nigdy nie slyszalam o probnych obraczkach. ale mnie juz chyba nic nie zdziwi. jakis czas temu slyszalam o probnych zaproszeniach na slub... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia224 Re: probne obraczki 29.07.07, 18:34 Obrączki są zarezerwowane dla małżeństw. Jest nawet przesąd, że nie powinno się przymierzać obrączek przed zamążpójściem, bo to przynosi pecha. Pewnie to jakaś nowa moda wśród próżnych i bogatych zza Oceanu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: probne obraczki 29.07.07, 23:03 tyle kretyńskich pomysłów ile ich zwolenników widać Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: probne obraczki 29.07.07, 23:10 To jest totalna glupota! Jak to calowanie z jezyczkiem z przyjaciolka;)... Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: probne obraczki 29.07.07, 23:11 To moze jeszcze probny slub i okres slubny dla malzenstwa, tak na wszelki wypadek hehe... Ludzie to maja pomysly..... Odpowiedz Link Zgłoś
88mlodziutka Re: probne obraczki 29.07.07, 23:12 Tam mi chodzilo o okres probny nie slubny... sorki... Odpowiedz Link Zgłoś
mila188 Re: probne obraczki 30.07.07, 13:29 próbne obrączki?? Hmm... Wiem że są obrączki srebrne.które para może nosić "bez ślubu":) Odpowiedz Link Zgłoś
kachniczka1 Re: probne obraczki 30.07.07, 14:17 I co ma dać ta próba??? czy dobrze trzymaja sie na palcu ? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_43 Re: probne obraczki 30.07.07, 15:12 Próbne obrączki Próbne małżeństwo Próbne dziecko Próbny rozwód Próbny pogrzeb ............. omójbożekochany ........ świat sfiksował ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: probne obraczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:38 Próbna noc poślubna.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila188 Re: probne obraczki 31.07.07, 12:47 Ale to się nie nazywają chyba próbne obrączki. po prostu są to pierścionki bez diamencików dla kobiety i mężczyzny wyglądają jak obrączki. Pytałam się kobiety która sprzedaje takie coś i mówi że dużo par je kupuje, że jest to bardzo modne. Później te obrączki można zamienić na złote (podczas ślubu) po prostu jest to biżuteria dla par gdzie mężczyzna i kobieta mają takie same wzory na pierścionku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: probne obraczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 12:53 Chyba troszke przesadzacie.Ja nie widze nic zlego w tym ze dziewczyna i chlopak nosza srebrne obraczki np z tym samym wzorem czy wygrawerowanym napisem.To jest pewien symbol jednosci.Nie mam nic przeciwko temu.Ale oczywiscie nie chodzi mi tu o noszenie obraczek slubnych przed slubem bo to lekka przesada.Wszystko ale z umiarem... Odpowiedz Link Zgłoś
mila188 Re: probne obraczki 31.07.07, 13:07 Mi też się to podoba. Jak powiedziała koleżanka wyżej jest to w pewnym stopniu symbol jedności:)... Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: probne obraczki 31.07.07, 13:19 Dla mnie to bzdura, bo co znaczy ze mamy takie same obraczki? to ma byc jednosc? jednosc jest wtedy kiedy potrafimy ze soba byc wiele lat i nie starcic szacunku,przyjazni,odrobiny namietnosci i nie brzydzimy sie soba. obraczka ma takie samo znaczenie jak podpisanie papierka w urzedzie lub przysiega w kosciele czyli zadna.w kazdej chwili mozna ja zdjac lub zalozyc inna. pza tym takie obraczki bez slubu juz kilka lat temu zaproponowal mi Tż ,na co ja prychnelam smiechem :-) wole za ta kase kupic sobie buty :-D p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: probne obraczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:27 Ok oczywiscie ze jednosc to nie noszenie takiego samego swiecidelka ale wielu ludziom sie to podoba wiec co w tym zlego?ja akurat z moim facetem takiego czegos nie nosimy.Po prostu nie spodobal mi sie atak forumowiczow na aprobate takiego pomyslu i juz.Jezeli cos nam sie nie podoba bo mamy inne podejscie a ludzie to lubia i nie robia tym nikomu krzywdy to nie nazywajmy tego bzdura!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona21 Re: probne obraczki IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 31.07.07, 13:44 pierwsze słyszę ale... ... może chodzi o to, że wybiera się określony wzór oraz rozmiar i ma się możliwość "przenoszenia" go przez okresony czas tak aby się upewnic, czy pasuje, nie spada z palca, nie uczula, czy wzór nie zaczyna irytować ;)) A potem można zamówić identyczne nowe. Hmmm nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no mam pytanie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 13:58 czy zycie to ciag zdarzen wynikajacy z mody czy z poczucia woli....jesli ludzie sa ze soba bo tak trzeba to nie dziwota ze mody sie zmieniaja tak jak milosc- moral z tego taki ze ostatnio milosc to moda podajaca sie trenda Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a chcialabym takie miec:) 31.07.07, 15:33 nawet od poczatku 'zwiazku', kiedy wiadomo(lub wydaje sie), ze to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no szkoda ze nie ma na probe cnoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:39 :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś