ewikma 12.08.07, 17:16 macie jakiś sposób jak przetrwać rozłąkę z facetem?? normalnie serce mi pęka z tęsknoty :,( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no Re: tęsknota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:17 strzel se browca,dasz rade Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Re: tęsknota 12.08.07, 17:19 dzięki za rade :) ale nie wiem czy pomoże:( jak wyjeżdżał to nie pomyślałam,że tak przeżyje ten okres kiedy go nie ma... normalnie jakaś masakra :,( Odpowiedz Link Zgłoś
ewelkaw Re: tęsknota 12.08.07, 17:20 Nie mam, bo nie mam faceta...ale to też jest jakiś sposób;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Re: tęsknota 12.08.07, 17:23 w tyg da się przeżyć ale weekend to jakaś masakra ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: tęsknota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:23 za mna nikt nie teskni,wiec hulaj dusza piekla nie ma,moge sobie zwiedzac swiat Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Re: tęsknota 12.08.07, 17:26 we dwoje również można zwiedzać świat..i to jak przyjemnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Re: tęsknota 12.08.07, 17:30 ale tą tęsknotą człowiek sam siebie wykańcza.. i to jest ten ból :( Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: tęsknota 12.08.07, 19:01 A na ile wyjechal?Mojego kiedys nie bylo 3 miesiace i tez bylo ciezko:(Staraj sie jak najczesciej spotykac z przyjaciolmi to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_owa69 Re: tęsknota 12.08.07, 19:34 mojego tez nie bylo 3 miesiace :P to przez ten okres wiecej imprezowalam ze znajomymi;D pomoglo! Odpowiedz Link Zgłoś
mloda99 Re: tęsknota 12.08.07, 19:37 A jak w koncu sie spotkalismy to sobie pomyslalam"ale to szybko zlecialo":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espoir Re: tęsknota IP: *.centertel.pl 12.08.07, 20:44 mojego ukochanego nie ma od ponad miesiaca, wroci za 2 tygodnie. Zeby nie tesknic zajmuej sie wszystkim tym na co nie mialam czasu kiedy byl w Polsce i caly swoj czas wolny spedzalam z nim, czytam, maluję, spotykam si e z kolezankami, leniuchuję, dbam o ciało i duszę [ co zaowocuje mam nadzieje jego zachwytem nad moja osobą jak wroci;)] PIsze dlugie i romantyczne maile do niego... remontuje dom, spedzam wiecej czasu z rodzina... a rozłąka dobrze wplywa na zwiazek, teraz przekonalismy sie jak bardzo jestesmy dl asiebi ewazni:) pozdrawiam wszystkie `slomiane wdowy` :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: tęsknota 12.08.07, 20:55 no jak siedzisz w domu przed kompem to ja sie nie dziwie ze umierasz z tesknoty :D puść sobie jeszcze nastrojową muzyczke wyciagnij zdjecia uroń łzy i to już bedzie mega dopełnienie :D Ja wiem ze to jest jakas masakra i ciezko wytrzymać, ale musisz sie czymś zająć.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_na_niebie Re: tęsknota 12.08.07, 21:36 Dzwonić, dzwonić, pisać sms-y, i znowu pisać... I pomyśleć sobie - Przecież jeszcze całe życie przed nami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: tęsknota 13.08.07, 11:23 moj facet dzisiaj wlasnie polecial do siebie, po dwoch tygodniach wspanialych wakacji... Niestety nie bedziemy sie widziec prawie 2 miesiace, z mojej winy, bo ja wyjezdzam, a potem on wyjezdza na weekend, wiec tez sie nie zobaczymy. Poplakalam sie dzisiaj troche, jak go odwozilam na lotnisko, ale co zrobic. Taka jest cena rozlaki. teskni sie bardzo, ale ma sie czas dla siebie, na swoje sprawy. Nie mam zamiaru ryczec w poduszke tylko dlatego, ze go nie ma... Nie jestem uzalezniona od mojego faceta. Mam swoje zajecia i zycie i tym sie wlasnie zajme. Wiadome, z nim byloby o niebo lepiej... Ale jak sie nie da... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpina Re: tęsknota IP: *.range86-140.btcentralplus.com 15.08.07, 10:45 ygh, mam to samo-ja wyjechalam ..41 dni jeszcze zostało- w morde ale cieżko, teraz to do mnie dopiero dociera:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Re: tęsknota 15.08.07, 21:19 oj tęsknota to ciężka sprawa..nie ma jak tylko zająć się czymś konkretnym ;) wczoraj cały dzień ciągle coś więc jak tylko wróciłam do domku to tylko łóżeczko mnie interesowało.. a dziś odwiedziłam Kraków i koleżanki po dłuższej przerwie spowodowanej wakacjami akademickimi.. a jutro znowu praca więc się człowiek czymś zajmie i kolejny dzień zleci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tęsknota IP: *.range86-140.btcentralplus.com 15.08.07, 21:31 hehe, mi narazie wcale praca niepomaga bo mam za duzo czasu wolnego w niej..i mysle i mysle...:/ dzien bez sms od niego0tragedia!:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewikma Re: tęsknota 19.08.07, 17:38 witam ponownie, i jak Wam upływa czas w oczekiwaniu na ukochaną/ukochanego:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel32 Re: tęsknota IP: *.kos.vectranet.pl 21.08.07, 19:43 ja nie widzialam sie z mezem pol roku to masakra,przyjechal do domu na6 tygodni ,ktore niestety szybko minely i znowu jestem sama tym razem na 4 miesiace ,kazdy kolejny wyjazd przezywam gorzej ale coz tak wybralismy i na razie tak musi zostac .Pozdrawiam i trzymajcie sie slomiane wdowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tęsknota IP: *.range86-138.btcentralplus.com 22.08.07, 10:25 hmm, no tydzien jakoś zleciał, wcale nie jest lżej,ale cóż nie ma innego wyboru,ja zajęłam sie dietka co jest frustrujące ale przynajmniej zamiast myslec ojejku jak ja tesknie to zajmuje sie liczeniem kalorii i godzin do snu zeby przespac wieczor bez kolacji:D:D:Dpozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś