Dodaj do ulubionych

ILU MIAłYSCIE PARTNEROW?

IP: *.telan.pl 16.07.03, 18:02
hej dziewczyny, ostatnio dowiedzialam sie od mojego chlopaka ze spal z ok
10 dziewczynami - no dobra - ale czy to duzo? jaka jest powiedzmy "srednia
krajowa" dla mezczyzn a jaka dla kobiet? ilu mialyscie partnerow sexualnych,
z iloma chlopakami spalyscie?
Obserwuj wątek
    • Gość: qw bardzo osobiste IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 18:29
      ale nie mam sie czego wstydzic.. sredia krajowa..gdzies 12..
      • Gość: facet Re: bardzo osobiste IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 18:36
        srednia krajowa wg.Najbrdziej ZnanegoPolskiego Seksuologa to 3!!!!! wiec nie
        opowiadaj głupot
        • Gość: qw Re: bardzo osobiste IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 18:43
          skad wiesz w jakim panstwie ja mieszkam???
          • Gość: twarze Re: bardzo osobiste IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 17:50
            i tu mnie masz :)

chociaz mogłbym sie bronic ze ze wzgledów oczywistych na tym forum panuje
            domniemanie(ktore mozna oczywiscie obalic) ze w Polsce...

chyba juz powiniennem skonczyc bredzic... :)
    • Gość: gy Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: 80.48.243.* 17.07.03, 10:39
      1 :))
      • Gość: aisog Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.acn.pl 17.07.03, 10:42
        tez 1:)
        • Gość: :) Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: 194.68.23.* 17.07.03, 12:08
          10
          • Gość: twarze Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.acn.waw.pl 17.07.03, 17:51
            a co lepsi w tym zawodzie to maja 100000...
          • Gość: ona Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.kalisz.mm.pl 18.07.03, 19:30
            ja miałam 17 partnerów(w ciągu 8 lat) i myslę że to nic złego
    • Gość: ika Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: siec:* / 192.168.1.* 17.07.03, 12:09
      nie wiem ile wynosi srednia krajowa, ale 10 to chyba jednak za wiele. ja mialam
      i mam 1 partnera :)
      • Gość: ala Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: gobelijn:* / 192.168.114.* 17.07.03, 12:51
        Jedno jest pewne. jesli liczba partnerow osiaga wiecej niz 4 oznacza to, ze sie
        rozpedza...i NAOEWNO do konca zycia bedzie niewierny(-a)
        ala
        • Gość: Kasia Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.acn.pl 17.07.03, 14:00
          Zupełnie nie zgadzam się z twoim zdaniem. A jeśli to by były związki na
          dłużej???to wcale nie jest wyznacznik, żaden!
    • zdzisio1 Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? 17.07.03, 14:36
      sporo tego bylo, ale komu by tam sie chcialo te zdziry ksiegowac...
    • Gość: Miki Re: wspaniała rodzinka IP: *.sowilo.pl 17.07.03, 18:40
      Ja miałam 4 i wszyscy z tej samej rodzinki...najpierw moj chłopak, jego brat,
      tata i kuzyn. Sa wspaniali i niczego sie nie domyslaja, to jest rodzinka!!

Pozdrawiam i przestrzegam wszystkich braci przystojnych chłopcow... :)
    • Gość: Richelieu* A ja spałam z siedmioma IP: *.localdomain / 192.168.0.* 17.07.03, 21:47
      Ja spałam z siedmioma chłopakami jadąc pociągiem drugiej klasy. Chociaż nie, z
      sześcioma, bo jeden nie spał i trzymał wartę.
    • Gość: Spoza Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 17.07.03, 22:04
      0.
    • betty-bt Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? 17.07.03, 22:12
      nie liczy sie ilosc, tylko jakosc :)
    • Gość: KK Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.03, 11:13
      JA SPALAM Z 5, TEN PIATY TO OSTATNI JAKIEGO BEDE MIALA,MOJ MAZ!
    • Gość: kami Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.pop.e-wro.net.pl 21.07.03, 15:37
      ja miałam trzech łącznie z moim mężem, czyli dwóch przedtem, dodam ze mam 20
      lat. ale to zalezy tez od miejsca zamieszkania, np. kobiety warszawskie na
      pewno (statystycznie) miewają więcej partnerów niż kobiety pochodzące z małych
      miejscowości. uwazam, ze jesli kobieta miala wiecej niz 5 kochankow, to jest
      puszczalska. srednia krajowa dla Polski, jesli chciałeś wiedzieć to 3 partnerów
      przed ślubem.
      • pureangel Kami! 14.08.03, 19:21
        Kami oczywiscie do slubu szla cala w bieli i welonach jak na dziewice
        przystalo.Biedna smarkata hipokrytko wbij sobie w glowke ,ze skoro uwazasz
        dziewczyne,ktora miala 4 lub 5 partnerow za puszczalska to ty z tymi trzema
        wcale nie jestes gorsza od nich i nie sugeruj sie jakimis bzdurnymi srenimi
        krajowymi,ktore wyciaglas z jakichs durnych szmatlawcow.
    • Gość: OO Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.infinity.waw.pl / 192.168.1.* 22.07.03, 14:16
      A nie sadzicie ze ta ktora miala trzech, to tez jest puszczalska?
      • Gość: Spoza Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 22.07.03, 14:18
        Mogły jej się po prostu dwa związki nie udać. Przecież to się zdarza. Mi się
        żaden nie udał, ale też nawet do pocałunku nigdy nie doszło... :...(
        • Gość: PYSZCZEK Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.07.03, 10:06
          Gość portalu: Spoza napisał(a):

> Mogły jej się po prostu dwa związki nie udać. Przecież to się zdarza. Mi się
          > żaden nie udał, ale też nawet do pocałunku nigdy nie doszło... :...(

A NIE UWAZASZ ,ZE TO MOZE WŁĄSNIE DLATEGO IE NIE UDAŁY BOOO NAWET DO POCAŁUKU
          NIE DOSZŁO? HEEEE?????
          • Gość: Spoza Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.acn.pl / 10.72.6.* 23.07.03, 11:58
            Czy to była moja wola? To ja właśnie zawsze okazywałam się gorętsza, nie
            jestem panienką, co się boi byle muśnięcia. Nietknięta też potrafi umierać z
            pranienia. Ostatni taki półzwiązek był zimą - mieszkamy w różnych miastach i
            któregoś razu, będąc przyjaciółmi, zaczęliśmy sobie kulturalnie świntuszyć via
            Internet. ;) Na necie było bardzo czule, a jak już się w końcu spotkaliśmy, to
            nawet mnie nie pocałował, już gasło... :...(
    • Gość: caroline Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 23:56
      ja mialam czterech, i mam do siebie wyrzuty sumienia, bo mam 19 lat, ale co
      zrobic gdy tak sie lubi seks?????
      • Gość: kim Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.nwn.pl / 192.168.2.* 16.08.03, 17:51
        też mam 19 lat i czterech na koncie,z tym, że ten czwarty jest jedynym od roku
        i chyba też ostatnim.
    • Gość: ev Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 13:05
      ja miałam 8 w ciągu trzech lat, i nie uważam sie za puszczalską. z każdym coś
      mnie wiązało.kilu z nich było moimi partnerami na dłużej, ale związki sie
      rozpadaja.
      • Gość: capote Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: utp.:* / 10.10.9.* 14.08.03, 23:46
        Gość portalu: ev napisał(a):

> ja miałam 8 w ciągu trzech lat, i nie uważam sie za puszczalską. z każdym coś
        > mnie wiązało.kilu z nich było moimi partnerami na dłużej, ale związki sie
        > rozpadaja.

"Z każdym coś mnie wiązało.kilKu z nich było moimi partnerami na dłużej"- to
        mnie rozwalilo
    • an_ni Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? 14.08.03, 14:39
      7-iu , w tym z 4-oma byl pelen seks
      i uwazam ze to malo
      • Gość: shila Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 23:33
        1 - ale robi za ośmiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I więcej nie będzie....:)
        • Gość: Rachel Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 23:41
          A ja byłam już z 6 facetami (mam 18 lat). I wcale nie jestem z tego dumna :-(
          Wszyscy traktowali mnie jako panienkę z którą fajnie jest się pokazać w
          klubie, ale nigdy to nie było nic poważnego.
    • Gość: Aga ILU PARTNEROW? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.08.03, 00:43
      ZADNEGO!!! JESZCZE NIE POCZULAM SIE PEWNIE W ZWIAZKU NA TYLE ABY PRZEZYC TE
      NAJCENNIEJSZE CHWILE!
    • Gość: Lamelia Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.tkb.pl / 10.2.12.* 16.08.03, 12:01
      1-nego, on mial przede mna 10, a jestesmy w tym samym wieku. Bylismy razem 2
      lata i tak sie stalo, ze w czasie mojej krotkiej nieobecnosci znalazl sobie ta
      12-sta. Moj nastepny facet bedzie prawiczkiem, albo po jednym zwiazku w
      najlepszym razie!!!
    • Gość: Nona Re: ILU MIAłYSCIE PARTNEROW? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 16:31
      Skarbie, czy to jest takie istotne, z iloma dziewczynami spał twój facet? Czy
      jest istotne, z iloma osobami spał ktokolwiek i kiedy już można nazwać go
      puszczalskim? Jeśli on cię nie zdradza, jeśli wam ze sobą dobrze, to po cholerę
      prowadzić statystyki? Mamy XXI wiek i raczej nie jest to wiek purytański. Każdy
      ma prawo sypiać z kim chce ile razy chce, a jeśli wcale nie chce to też
      wyłącznie jego sprawa. Gorzej jeżeli twój facet ciągle przechwala ci się, że
      jesteś tą kolejną jedenastą, bo możesz być pewna, że będziesz zaledwie kolejnym
      numerkiem w JEGO statystyce, a to już niefajnie. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka