Dodaj do ulubionych

Jak sie opalacie ?

IP: 80.48.243.* 20.07.03, 18:16
Wolicie zdobywać opalenizne na słońcu, w solarium czy może używając samoopala
cza ?
Niedawno postanowiłam spróbować sztucznej opalenizny. Kupiłam balsam
brązujący z serii Sopot. Początkowo byłam zachwycona efektem cudownie
brązowej skóry. Minęło pare dni i czar prysł. Balsam brzydko schodzi
zwłaszcza na dłoniach, pozostawia smugi, wygląda to zdecydowanie nieciekawie.
W niektórych miejscach pozostawia ciemniejsze plamy. Chyba jednak ładniejsza
jest słoneczna opalenizna niż ta z tubki. Tyle, że słońca u nas mało, a nie
każdego stać na wyjazd do ciepłych krajów.
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: Jak sie opalacie ? IP: serwer:* 20.07.03, 18:25
      Osobiście promuję naturę;i to niekoniecznie plaże Ibizy czy Majorka.W kraju,na
      własnym balkonie nawet,można się świetnie zbrązowić.W dodatku bez poparzeń
      słonecznych n-tego stopnia,stosując oczywiście kosmetyki do opalania.Nie
      sądzę,by opalenizna barwy "african bronze" kogoś kręciła;subtelniejszy kolor
      brzoskwini podoba się większości facetów,których znam(własnemu także)i nie
      narażasz się na postrach zmarszczek w wieku jeszcze młodzieńczym.Miłego łapania
      słońca!
      • Gość: aleksandra Re: Jak sie opalacie ? IP: *.acn.waw.pl 20.07.03, 18:47
        Ja też się opalam na własnym balkonie. Albo na łączce albo nad wodą, gdzie się
        da. Osobiście niegdy nie udalo mi sie osiągnąć barwy "african bronze" - mimo
        wysiłków - odpowiednich kosmetyków, jedzenia dużo marchewki itp.
        Poza sezonem podtrzymuję opaleniznę w solarium, nie lubię samoopalaczy - nigdy
        nie ma kto mi posmarowawć pleców, a poza tym brudzi się od nich bielizna i
        pościel.
        • Gość: Winicjusz Re: Jak sie opalacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.03, 19:30
          Nie opalajcie się.Grozi to rakiem skóry a poza tym b.niszczy skóre i cere.
          Zobaczcie jak wygląda Brigitte Bardot.Pomarszczona jak shar-pei.Ona właśnie
          uwielbiał kąpiele słoneczne.
          • Gość: ika Re: Jak sie opalacie ? IP: siec:* / 192.168.1.* 20.07.03, 21:20
            slyszalam to juz wiele razy, ale ja tak bardzo uwielbiam wylegiwanie sie na
            sloneczku, szczegolnie nad woda, ze chyba nic nie przekona mnie do
            zrezygnowania z tego. ale mam nadzieje, ze te wszystkie olejki, balsami i inne
            srodki do opalania uchronia mnie przed przemienieniem sie w tego pomarszczonego
            stworka :). a co do samoopalaczy i solarium to nigdy z nich nie korzystalam.
    • Gość: gwiazdka Re: Jak sie opalacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.03, 11:33
      Ja tez uzywalam balsamu "sopot" poczatkowo bylo super a potem pojawily sie
      koszmarne plamy bladej skory szczegolnie na zgieciach skory! z solarium tez
      kozystalam. Najlepszy efekt daje solarium + naturalne opalanie! ale uwaga:
      ostatnio mimo siedzenia w cieniu sie strasznie spalilam na dodatek nie rowno! w
      polcieniu tez uwazajcie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka