Dodaj do ulubionych

potrzebuje dorady

IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 09:48
Mam 18 lat i jestem z chlopakiem 2 lata,kiedy zaczynalismy byl czuly i nie
wstydzil sie lez,dokladnie nie pamietam kiedy nastapil punkt przelomowy ale
to bylo po jakims roku,stal sie oschly,jedyne co teraz zna to slowo kocham
cie juz nie slysze komplementow,juz nie czuje tego zabiegania o mnie a gdy
stanie sie cos zlego lub daje mu do zrozumienia ze naprzyklad odchodze(tak
jak bywalo dawniej)widze tylko jego obojetnosc i slysze:"woj wybor mi
sprawisz przykrosc", dawniej bylo innaczej,staralsie,teraz wiem ze mnie
kocha,ale lubie gdy ktos o mnie "walczy" moze to glupie ale chyba kazda z
nas to lubi,prosze powiedzcie jak to zmienic??czasem zastanawiam sie czy to
ma sens?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 30.07.03, 10:09
      To nie ma sensu... On pewnie z toba jest tylko dla wygody.
      Olej go i zacznij zyc!
    • Gość: simoy Re: potrzebuje dorady IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 10:11
      Bardzo go kochasz? Porozmawiaj z nim maze on nie zdaje sobie z tego sprawy że
      rani swoją obojętnością cię rani.Jeśli stwierdzi ,że to twój problem zostwa
      go,moze takie drastyczne cięcia wpłyną na jego zachowanie.
    • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 10:18
      dzieki za pomoc ale nie potrafie go zostawic to jest moj kolejny problem
      • Gość: Mis Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 30.07.03, 10:18
        No to nie marudz...
    • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 10:21
      jesli mialabys lub mialbys taki problem i kogos az tak kochala/kochal marudzil
      bys rownie mocno jak ja
      • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 30.07.03, 10:30
        Wiesz masz dwie drogi! Albo go zostawisz (znajdziesz innego ktory cie szanuje
        i kocha ponad zycie), albo z nim zostaniesz i dlaej bedziesz tak zyla. Moze
        jak z nim pogadasz to pomoze, a jak nie to trudno... Wybor nalezy do ciebie.
        My was nie znamy i nie mozemy ci wiecej pomoc...

Jak czytam to co napisalas to on juz cie chyba tak bardzo nie kocha, jestes
        wygoda. Mozesz tez sama sie zmienic, moze jakies nowe chobby, zrob zeby byl
        zazdrosny, spotykaj sie wiecej z kolezankami! Zobaczymy co on na to!
        • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 10:37
          Dzieki Lisa za pomoc,chyba probuje cos zmienic.Ja go tak bardzo kocham a jego
          zachowanie tak bardzo boli...
          • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 30.07.03, 10:40
            Wiem ale pamietaj musisz myslec o sobie i szanowac siebie. Nie zmieniaj twojej
            osobowosci i charakteru, tylko tak na czas zeby zobaczyl ze nie jestes od
            niego uzalezniona.
            Powodzenia!

Ps. Nieraz to boli ale jak on sie nie zmieni to go zostaw bo to szkoda ciebie
            i twojego zycia!
            • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 10:43
              Niby to dwa lata,dla jednych duzo dla innych to zaledwie kilka chwil a dla
              mnie to najpiekniejsze 2 lata.On nie wiem czemu sie zmienil stal sie "twarda
              osobowoscia" i wiem jedno mimo ze mnie kocha, nie bedzie sie o mnie staral
              napewno bedzie zalowal,cierpial..ale w ukryciu.
              • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 30.07.03, 10:58
                Nie wiem co ci jeszcze poradzic... Ty musisz sama wybrac scierzke zycia.

Powodzenia
    • Gość: sen Re: potrzebuje dorady IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 11:17
      myślę że on cie już na prawdę nie kocha.zeby to sprawdzić musisz od niego
      odejść i wtedy zobaczysz czy będzie zabiegał o twój powrót.mam jeszcze jedną
      teorię.jeżeli z nim uprawiałaś sex to bądź pewna że cię wykorzystał i teraz
      będzie po mału się oddalał
      • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 11:58
        Wogóle się z wami nie zgadzam! sama miałam nie jeden problem ze swoim
        chłopakiem (też dobija 2 lat) i nigdy kto był w naszej sytuqacji ( mojej i
        aggi )nie wie że nie mozna tak od razu radykalnie coś zmienić .Według mnie
        najbardziej głupie jest od razu robić coś radykalnego.Skoro chodzisz z nim
        tyle czasu to na pewno mieliście nie jedną sprzeczke i nie jeden problem już
        rozwiązaliście.Teraz jest inaczej bo on się zmienił ( tak twierdzisz)więc moja
        rada jest taka żebys najpierw spróbowała go czymś zaskoczyć kurcze tylko
        czym ,tak? może np.spróbuj zmienić coś w swoim wyglądzie i (przynajmniej)
        udawaj że jesteś super szczęśliwa i zadowolona i że to tak Cię zmieniło że on
        nie pozna Twojego zachowania i sam będzie chcial sie do Ciebie "przybliżyć"
        (sprawdzone!)Na Twoim miejscu nie rozmawiałabym z nim o tym bo juz teraz to
        jest troche jakbyś sie mu narzucała.Problem jest głównie w tym, że Ty widzisz
        problem a on nie! Więc niech sam do Tego dojdzie! Inie próbuj się od niego za
        bardzo oddalać bo może nie wytrzyma tego i sam się oddali.Bądź czuła a on
        kiedy SAM to zauważy ( że może coś trzeba by było do tej mojej dziewczyny
        miłego powiedzieć) też stanie się czuły.Wierzę z całego serca że tak będzie bo
        skoro kiedyś był inny to znaczy że gdzieś w głębi taki jest tylko musi sobie o
        tym przypomnieć. Napewno z nim nie zrywj i pisz co sie z wami dzieje bo
        strasznie sie w to wczułam :) bużki
    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 12:02
      wiesz czasem zeby miec lepsze jutro trzeba sie odwazyc i nie ogladac za
      siebe.....wiem bo tkwiłam w czyms takiwm o wile wiecej wierzac za kazdym razem
      ze sie zmini i wiesz? nic sie nie zminilo..niełudz sie bo jakby chcial to
      wszystko byloby tak jak chcesz zebys tylko byla szczesliwa.A jak mu juz nie
      zależy...to nie walcz z wiatrakami. Pozdrawiam!!
      • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 12:32
        Nie przejmuj się co mówi Zambra.. to co że teraz jest źle skoro był inny to
        może cos się stało i trzeba to przeczekać Dlaczego ta biedna agga ma od razu
        szukac nowego Nie wszystko stracone.gożej jakby on wprost powiedział że nie
        chce z nia byc a tego nie było!
        • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 30.07.03, 12:51
          A czy mysmy mowili ze wszystko stracone. Wlasnie jest problem i trzeba go
          rozwiazac i musza to zrobic razem a nie kazde po swojemu. On moze tez ma jakis
          problem, czy cos mu sie nie podoba tylko tego nie powiedzial!
          Musicie porozmawiac, robcie cos nowego razem! Dyskoteka, plaza, spacery,
          wycieczki. Zmien moze wyglad (fryzure...) i najwarzniejsza jest rozmowa
          pomiedzy wami!
          Nie krepuj sie przecierz kochasz go to i z nim porozmawiaj.
          A jak nie to niestety nie...

Pozdrawiam :)
    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 14:28
      Margo nie powinnas negowac mojej wypowiedzi. Dyskusja chyba polega na tym ze
      kazdy wypowiada swoje zdanie a to ze kazde jest trochu inne chyba nomalne.Ja
      nie każe sie rozstawac tylko sugeruje zeby sprawdziała jak to jest naprawde ja
      to pisze "czy to ma sens". Pewnie ze warto jest sprobowac i zycze Ci z calego
      serca oby to sie zmienilo i zebys byla z Nim szczesliwa. Po prostu bylam w
      podobnej sytuacji i doradzajac opieram sie na moim doswiadczeniu .....niestety
      ja nie jestem szczesliwa mimo licznych prob.........
      • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 15:03
        Kochani jestescie dzieki za pomoc,hm co uja mam zrobic,on wyjechal na miesiac
        w poniedzialek wraca a pozniej jedziemy razem na 2 tyg do bulgarii moze wtedy
        cos sie zmieni,tak z nim smsowalam i wiecie co po dzisiejszch wymianach opinii
        na tym forum czytajac te smsy dostrzeglam cos,powiedzialam mu ze nie jestem
        obojetna temu zwiazkowi lecz jesli tak ma to wygladac to w takim razie
        zaczynam mniej sie w to angazowac-przepraszam za byki ale jestem dyslektykiem;)
        no i dostalam odpowiedz:twoj wybor,wiecie jestem zalamana chyba zaraz zaczne
        beczec jak male dziecko on juz chyba rzeczywiscie nic nie czuje...
    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 16:47
      hmmm napisałas ze jedziecie na wakacje. Poczekaj nei załamuj sie zobaczysz jak
      bedzie. Wiesz czasem pod wpływem "letniego uroku" ożywaja uczucia. Powiem Ci
      ze nei wyglada to kolorowo ale zobaczysz jak bedzie. Wiesz ludzie czasem sie
      tak zmieniaja ale zapytaj czego on tak naprawde chce? Ciebie zwiazku czy zyc w
      obojetnosci? Moze to cos da.....pozdrawiam cieplutko!!glowa do góry nie przemuj
      sie bardzo przed Toba wspaniale wakacje! poamysl o tym
      • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 16:51
        dzieki dzieki ale nie wspomnialam ze to oboz,wiesz ile moze byc tam cudownych
        dziewczyn...
    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 17:00
      Ej Ty to Ty !! Ty jestes tam najpiekniejsza z swoim facetem tak masz myslec i
      ona ma tak myslec a jesli mysli inaczej znaczy ze nie jest Ciebie wart.Cen
      siebie jako człowieka a nie prez pryzmat goscia. Cudownych dziewnczyn? a moze i
      super gosci? mozna tak myslec w dwojaki sposob cisz sie latem i nei mysl tak
      pesymistycznie. Zycie jest na to za krotkie! Pozdrawiam:)
      • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 18:59
        ZAMBRA SORKI NIE WIEDZIAŁAM ŻE TAK CIE TO RUSZY ALE NIE CHCIAŁAM ŻEBY AGGA
        POSŁUCHAŁA SIE CIEBIE TYLKO JESZCZE COŚ POPRUBOWAŁA. KURCZE LIPA Z TYM JEGO
        SMS-EM ALE WIESZ CO? TERAZ TO JA BYM ZROBIŁA TAK: POCZEKAŁA DO TEGO WYJAZDU I
        JAK NADAL BY SIE NIC KOMPLETNIE NIE WYJAŚNIŁO TO POWIEDZIAŁABYM MU ŻE SKORO
        CIĄGLE MÓWI" JAK CHCESZ" TO NIECH SIE ZASTANOWI CZY CHCE Z TOBĄ BYĆ BO TY
        ZNASZ ODPOWIEDZ (NIE MÓW MU JAKA INA JEST) ALE CHCESZ ZNAĆ ROWNIEŻ
        JEGO.Zobaczymy co powie bo to troche dziwne ciagle mówić "jak chcesz" to
        tak,jakby mu na prawde nie zależało.Powiedz mu wprost "słuchaj! ja Cie przy
        sobie nie trzymam skoro jest Ci ze mna aż tak żle no to może trzeba coś z tym
        zrobic" czy cos w tym stylu.Bo jeśli okarzę sie że nic z tego już nie da się
        uratować to szkoda zmarnować sobie wakacji dręczyć jego i siebie na tym
        obozie.Pozdrawiam
        • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 19:09
          dzieki Margo,tak ciagle wpadam na to forum i zerkam na wasze
          podpowiedzi.ciagle tylko lza kreci mi sie w oku,bo po tym co mu powiedzialam
          ze nie chce sie angazowac i po jego odpowiedzi ze to moj wybor nie dostaje
          znaku zycia od niego,on tez ma dume i zawsze to wykorzystuje teraz bedzie
          udawal obrazonego i wszystko obroci przeciwko mnie.oj jak chcialabym miec
          silna wole zeby choc przez chwile pokazac mu ze nie jest calym moim swiatem
          moze wtedy mu mnie zabraknie.
    • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 30.07.03, 19:10
      jeszcze jedno ,mam byc obojetna,oschla,czula ?jaka mam byc bo czasem juz sie
      gubie.
      • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 22:52
        Zachowuj sie tak ,jakbyś właśnie sie zakochała w nim i lataj szczęśliwa aż Ci
        będzie zazdrościł.Warto spróbować
    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 08:53
      Cieżka sprawa .....wiesz nie mozesz sie pytac jaka masz byc dlatego ze kazdy
      znas inaczej zareagowałby na dana sytuacje. Powiem Ci ze tez bym nie byla
      szczesliwa ale wiem na pewno ze ja bym sie pierwsza nei odezwała. Gdzież sa
      faceci z tamych lat:).... dawniej gosc zabiegał o dame swego serca walczył o
      nia a teraz wysłe sms i uwaza to sie wysilił.Nie chce uogólniac ale takich
      niestety jest wielu. Ja Ci caly czas doradzam poczekaj na obóz zobaczysz co sie
      bedzie dzialo.Ale masz byc tam szczesliwa szalona a nie smucic sie w kąciku.
      Zobaczysz moze jak Cie otoczy wianuszek adoratorów to zobaczy co traci? a moze
      wakacje luzik sprawia ze siadzcie na trawce i pogadacie szczerze. Jeszcze
      wszystko moze sie zmienic nie martw sie! Trzymaj sie cieplutko:)
      • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.07.03, 09:20
        chyba postapie innaczej,napisalam dlugi list,opisuje w nim cale 2 lata chwile
        wzlotow i upadkow,pisze co mi sie w zwiazku nie podoba i co chce
        zmienic,dolaczylam tez obraczke.planuje wyslac ten list,a jak sie spotkamy to
        niech zdecyduje albo obraczka do mnie wroci co bedzie oznaczalo ze jest w
        stanie sie zmienic albo nie... troce banalne ale to mi wpadlo do glowy co wy
        na to,bo dzis musze to wyslac i sama nie wiem??
        • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 31.07.03, 11:06
          Dobry pomysl, ty juz probowalas wszystko wybor nalezy do twojego chlopaka
          teraz.

Powodzenia
          • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 11:11
            ja bym nie wysylała bo teraz jemu sie nie podobasz (charakter lub zachowanie)
            i jak będzie czytał list to bedzie myślał o tej smutnej i zakłopotanej
            adddzie a nie o szcześliwej i zmienionej na lepsze.Najpierw dobry humor potem
            list
          • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.07.03, 11:12
            dzieki lisa wiec dzis go wysylam,on wraca w niedz wiec akurat go przeczyta i
            do pon ma wszystko przemyslec
            • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.07.03, 11:14
              Margo to co mam zrobic,moze wysle ale za to na spotkaniu w pon bede udawala
              szczesliwa???
              • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 31.07.03, 11:25
                Nie ma co oklamywac siebie i jego. Nie mozesz ukrywac swoich uczuc i zgrywac
                zadowolona. Przeciez on tez wie ze macie problem, porozmawiajcie ze soba.
                Potem jeszcze pomysli ze zwariowalas bo taka zadowolona i nie wiadomo z czego.
                :)
              • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 31.07.03, 11:27
                Margo tez ma dobre pomysly ale to raczej by zadzialalo jak byscie razem tak
                dlugo nie chodzili. Teraz to sie znacie dobrze i nie ma co sie krempowac,
                udawac i klamac.
                Mam nadzieje ze problem rozwiazecie razem!
                • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.07.03, 11:31
                  Chyba masz racje znamy sie na wylot i po co grac?? juz sie nie moge doczekac
                  poniedzialku miesiac go nie widzialam!Chyba jestem walnieta;)chodze po domu i
                  zastanawiam sie jak sie ubrac jak go zobacze,chyba jestem stuknieta;)
                  • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 31.07.03, 11:32
                    Nie jestes stuknieta tylko zakochana :)
                    Powodzenia!
                    • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.07.03, 11:35
                      wczoraj piszac list poplakalam sobie i teraz chyba mi to pomoglo mam taki
                      dobry nastroj to napewno tez wasza zasluga.a tak w ogole skad jestescie bo ja
                      z Krakowa
                      • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 31.07.03, 11:36
                        Ja mieszkam w Sztokholmie i juz w sobote jade na wakacje do Gdanska :)!
                        • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.07.03, 11:39
                          No to super,jak sie domyslam jestes Polka tylko tam cie los zaprowadzil;)obys
                          miala w Gdansku pogode bo u nas z nia nie najlepiej.
                          • Gość: Lisa Re: potrzebuje dorady IP: 194.68.23.* 31.07.03, 11:41
                            Tak, mieszkalam w Polsce do 10 roku zycia i tu juz jestem 12...
                            No tez mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna i ze wyzdrowieje bo jestem
                            przeziebiona... :(

Lece juz bo to moj ostatni dzien w pracy!
                            Jeszcze raz powodzenia z chlopakiem, mam nadzieje ze wszystko sie ulozy!
    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 15:48
      Hejka fajny pomysł! Zobaczysz co bedzie Ja jestem z Łańcuta 175 km od Krakowa.
      Pozdrawiam!Napisz jak wyszło
      • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 31.07.03, 17:53
        No i wyslalam,hmyyyy ciekawe co to dalej bedzie.ale dzis mam cudowny
        dzien,dzis sciaglam staly aparat z zabkow teraz sa takie ladniutkie;)ale go
        zaskocze;)
        • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 21:08
          Chyba nasze wszystkie porady wzięły się w jedność i teraz jesteś szczęsliwa i
          napisałaś do niego list a na dodatek ten aparat|! Aż Ci zazdroszcze choć nie
          wiem czego :) Kurcze ciekawa jestem co napisałaś mu w tym liście i czy on
          wogóle do Ciebie dzwoni czy coś takiego...... (jestem z Lublina)
          • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 01.08.03, 00:43
            wlasnie sie przebudzilam i siadlam dokompa,nie jest tak kolorowo od wczoraj
            nic do mnie nie napisal kiedy codziennie pisal po 10 smsow,teraz to on chce
            zagrac oschlego.Moglam nie pisac i czekac ale jest mi tak smutno ze napisalam
            mu zeby sie nie odgrywal bo nie ma za co,a pozniej to juz bedzie zapozno na
            wybaczenie wiec niech sie zastanowi.Oj chyba wczorajszy dzien sie
            odbija...jest mi tak beznadziejnie!
            • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 09:32
              No a jaka reakcja na wysłany list?Poczekaj moze musi sobie spokojnie pomyśleć,
              na razie nie ma sie czym załamywac wszytko przed Toba.Bądz dobrej mysli do
              przodu:)
              • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 01.08.03, 09:34
                List wyslalam wczoraj a on wraca w nocy miedzy sob a niedziela i dopiero wtedy
                przecyta.ale po nocnym smsie nic nie widze na komorce:(
                • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 11:17
                  Hmmm faktycznie wiem ze to niemile.Ty myslisz czego sie nie odzywa a on co na
                  to jak mu zwracasz uwage? szkoda ze Cie to meczy a nie powinno. Ciekawa jaestm
                  tylko co on czuje?? rozmwawials z nim o tym?
                  • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 01.08.03, 12:13
                    Problem w tym ze sie nie odzywa od nocy z srody na czwartek i od tego czasu
                    cisza
                    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:43
                      wiesz jestescie z soba juz 2 lata.....moze Ty napisz sms typu co sie z nim
                      dzieje zobaczysz co Ci odpisze?Nie warto grac ze Cie to nei obchodzi..zobaczymy
                      jaka bedzie reakcja?
                      • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 01.08.03, 12:54
                        wyslalam,nic....
                        • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 12:59
                          kurcze wiesz co nie chce Cie jeszcze bardziej zamartwiac ale moze cos sie
                          stało . Ty go znasz najlepiej czemu nei odpisuje?Wiesz dla mnie jest to co
                          najmniej dziwna sytuacjanie wyobrazam sobie tak? wiesz nawet przez szacunek do
                          drugiej osoby dac znac ze ok jestem cal i zdrowy i tyle jak nie chesz blziej to
                          nie ale tak orientacyjnie . Uwazam ze po 2 - latach znajomosci tyle to sie
                          nalezy. Powinnas go dobrze ochrzanic! Pomysl Ty bys sie tak nei zachowała......
                          • Gość: gy Re: potrzebuje dorady IP: 80.48.243.* 01.08.03, 13:28
                            moze Mu komorka padła ? :)
                            pozdr. i powodzenia
                            • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 13:41
                              Ja ze swoim chłopakiem jak juz chyba pisałam jestem prawie 2 lata i uważam że
                              wcale nie jest tak do końca ,ze powinno się z nim gadać o wszystkich swoich
                              obawach a w szczególności o wspólnym związku bo to nie wychodzi na dobre
                              ponieważ każdy odbiera inaczej nasze słowa typu "jest mi przykro że tak mnie
                              potraktowałeś " lub "czy nie zauważyłeś żę coraz bardziej staję Ci się
                              obojętna" Agga pomyśl sama: gdybyś Ty dostała taki list od niego i czułabyś że
                              wasza miłośc wygasa to czy porozmawiałabyś z nim tak naprawde szczerze jeżeli
                              wiedziałabyś że możesz go tym urazić a nie bardzo byś chciała?..... Naprawde
                              dobrze sie nad tym zastanów.Dla przykładu podam może taką sytuację:pani od
                              polskiego chce Ci postawić jedynkę (Ty to czujesz) co robisz? rozmawiasz z nią
                              bo wiesz że stać cie na lepsza ocenę i ona to wie czy..... próbujesz nie
                              dopuścić do tej sytuacji i samej spróbować się poprawic. Musisz nauczyć się żę
                              nawet w długich i pięknych związkach istnieją problemy.które trzeba rozwiązać
                              w pojedynkę.Takim problemem jest dla mnie właśnie Twoja sytuacja.Sama
                              przyznasz że chyba nie pisałabyś tu do nas na forum gdybyś wiedziała że
                              rozmowa z nim wszystko załatwi.....
                              • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 01.08.03, 14:00
                                Wiecie to dziwne,on ma wylaczony tel.a to sie nigdy nie zdarza,a bateria nie
                                mogla mu siasc bo ona wytrzymuje b.dlugo a z tego co mipisal to ladowal ja w
                                srode.najgorsze ze chyba przesadzam i mam jakies czarne wizje przed oczami
                                • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 02.08.03, 09:17
                                  Hej i jak sytuacja?lepiej? odezwał sie??
    • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 11:16
      hey AGGA co się z Toba dzieje? dlaczego nic do nas nie piszesz? Czekam na was
      dziewczyny!!!
      • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 10.08.03, 12:45
        Przepraszam ze tak dlugo nie pisalam ale w piatek 1 sierpnia piorun walnal w
        siec i do dzis nie mialam netu:(a wiec... napisal wtedy smsa okazalo sie ze
        nocowali w przyczepie bez pradu i nie mial jak zaladowac baterii,no i w sobote
        sie zobaczylismy;)bylo swietnie dostalam ta obraczke ,wtedy wszystko inne sie
        nie liczylo;)no i jestesmy razem,minol juz piekny tydziejn,bylismy w zakopanym
        i w ogole tyle romantycznych chwil dawno nie przezylam,a najlepszst to ze
        wciaz sa sprzeczki ale trudo chyba juz tak zostanie bo my bez siebie ZYC NIE
        POTRAFIMY!!!dziekuje wam dziewczyny za pomoc i dorady teraz jest ok,a co u
        was??
        • Gość: Margo Re: potrzebuje dorady IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 21:40
          wreszcie! kurcze nie mogę uwoeżyc że wszystko sie dobrze zakończyło.. a tak
          sie bałam.... mówię Ci agga żę ja to chodziałm i katowałam swojego chłopaka i
          siostrę (ciągle opowiadałam o Tobie) no tak sie bałam...... Opowiedz wszystko
          ze szczegółami
    • Gość: Wredny matkojebca Re: potrzebuje dorady IP: *.futuro.pl 11.08.03, 01:24
      Wlasnie odpowiedz sobie na pytanie , czy to ma sens cos zmieniac ?
    • Gość: zambra Re: potrzebuje dorady IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 08:20
      Super .fajnie ze wszytkos ie dobrze skonczyło ciesze sie. Tez sie zastanawiałam
      co tam u Ciebie? I jednak sa happy endy ciesze sie razem z Toba i oby Twoje
      szczescie i spokoj trwały jak najdłuzej. Pozdrawiam cieplutko:))
    • Gość: Monika Re: potrzebuje dorady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 09:28
      problem polega na tym, ze to dwie strony w zwiazku powinny walczyc, a
      wiekszosc dziewczyn mysli, ze to facet ma udawac rycerza i ciagle zabiegac o
      wzgledy swej niewiasty, faceci teraz sa inni, podoba im sie jak dziewczyna
      wykazuje swoje zainteresowanie, a nie ciagle straszy, ze odchodzi; wydaje mi
      sie, ze gdyby pojawil sie w Twoim zyciu inny chlopak, ktory staralby sie o
      Ciebie, to odeszlabys od tego, dlatego nie widze szansy na ten zwiazek, ale
      mimo wszystko mysle, ze czegos Cie to nauczy
      • Gość: agga Re: potrzebuje dorady IP: *.fenix.com / 192.168.1.* 12.08.03, 02:25
        za 2 godziny zreszta niecale wyjezdzamy do Bulgarii do zlotych piaskow;)juz
        nie moge sie doczekac,rzeczywisce sa happy end-y,choc ile ja wytrzymam,kocham
        go ogromnie ale tak brakuje mi tego zalecania sie,starania o ta druga os,a z
        drugiej str kocham go tak mocno ze chyba juz tak zostanie,przeciez nie ma
        idealow.Dziewczyny caluje was mocno i pokarze sie dopiero ok 24 sierpnia wtedy
        zdam wam relacje z upojnych chwil-albo i nie bo przeciez wszystko moze sie
        zdarzyc a plaza pelna dziewczyn...Mimo wszystko wiele sie nauczylam i
        chyba...wkoncu nie boje sie isc z podniesiona glowa i nareszcie umiem
        powiedziec mu nie a nie tak jak bylo zawsze tak na wszystko co
        zechcial,jeszcze raz dziekuje a innym ktorzy maja ten sam problem radze
        poprostu przegladnac to co inni mi tu doradzali i dostrzec ze nie zawsze
        wszystko stracone,caluje Agga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka