Dodaj do ulubionych

wibrator ale jaki?:)

• Gość: Antoni.G Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 12:45
      Pierwszy wibrator kupiłem żonce zaraz po ślubie w 1981 roku, i po spróbowaniu, nie używała go przez 7-8 lat. Gdy "dojrzała" do niego, był super, bo miał bardzo mocne wibracje, ale nie szybkie. Ale i tak za szybkie dla mojej żonki, więc zakładałem jej niecałkowicie wyczerpane baterie, bo nie miał regulacji obrotów. Miał średnicę 3 cm, a więc pasował także do jej pupci, i też do mojej w celu masowania prostaty. Był gładki, a więc mógł w czasie kochania leżeć między nami, na jej łechtaczce. Gdy się zepsuł, zaczęliśmy mierzyć ogórkami, jaka średnica byłaby dla żonki najlepsza. Do mierzenia, obrałem jej ogórki, żeby miała przy okazji maseczkę ogórkową do pipuśki. Przy tym mierzeniu tak się podnieciła, że wybrała za grubego. ja go zmierzyłem, i poszedłem sam do sexshopu, bo żonka się wstydziła. Kupiłem takiego o średnicy 5,5 cm, z miękkiego materiału, i miał zsuwany (jak prawdziwy)napletek, oraz płynną regulację, ale słabe wibracje. Używany był bardzo rzadko, tylko 3 lub 5 razy, a kosztował wtedy bardzo drogo. Najlepszy więc jest cienki, z bardzo mocnymi,płynnie regulowanymi (regulacja od zera!) wibracjami, ale za to lepiej dokupić dużo nakładek. Wtedy obydwoje razem, lub osobno, mają dobrą zabawę. Gdy żonka nie ma chęci na seks, to zakłada na wibrator nakładkę tak, że duża jej część wystaje poza wibrator, i wkłada sobie między nogi, a ja wsuwam mojego ptaszka w wystającą część nakładki, jak do sztucznej pochwy. A nakładki najlepiej kupić w dużym komplecie. My kupiliśmy komplet 40 sztuk, więc mamy i do masażu punktu G, i dużo rozmiarów pogrubiających, lub z przeróżnymi wypustkami, są też przedłużki. A wszystkie nakładki można założyć na ptaszka, lub nawet ogórka. Moim marzeniem, jest mieć trzy takie wibratorki. W trakcie kochania jeden do pupci mojej żonki(ona to uwielbia, gdy nie ma wibratorka, to chce paluszek w pupci), drugi do mojej pupy, a trzeci między nami na łechtaczce. Zamiast trzeciego można też, wibrującą nakładkę na członka, ale one nie mają regulacji obrotów. I w ten sposób, macie seks mechaniczny, automatyczny, prawie cybernetyczny. Pozdrawiam, i udanych megaorgazmów !

0
      • Gość: Woow Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.205.61.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.10.13, 13:53
        Wooooow ale opis! Niesamowite z tymi nasadkami, że aż tak ich używacie!
        Chciałem ostatnio kupić do domu taki zestaw: www.sexgadzet.pl/pl/p/Zestaw-sex-zabawek-wibrator%2C-nakladka%2C-pierscienie%2C-kulki-gejszy%2C-wibrujace-jajko/275 ale zastanawiałem się, czy nie za dużo tych nasadek i tego wszystkiego, ale po przeczytaniu nabrałem ochoty, i chyba sobie i żonce sprawie taki, a co! ;)
      • monik.a1991 Re: wibrator ale jaki?:) 05.04.16, 22:58
        Jeżeli ma to być Twój pierwszy wibrator to polecam coś niedużych rozmiarów i o małej średnicy aby się oswoić taki wystarczy w 100% sklep-intymny.eu/wibrator-klasyczny-bswish , a jeżeli szukasz czegoś bardziej eleganckiego czy wyszukanego ten model sklep-intymny.eu/pl/p/Wibrator-Mystim-Terrific-Truman-Vibrator-Midnight/10023 powinien spodobać Ci się tak jak mi
    • Gość: HEeeeja Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.03.14, 12:37
      Posiadam wibrator firmy odeco o delikatnie falistej powierzchni doskonale się sprawdza
      www.youtube.com/watch?v=wU2uNO2heFQ
      Zaspokaja mnie w 100%
    • Gość: ala Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 14:24
      ja urodziłam dwojke dzieci i stwierdzilismy z mezem ze kupimy wiekszy do zabawy 4cm srednicy nawt go nie włożyłam ból jak przy porodzie:)
    • Gość: mej Re: wibrator ale jaki?:) Najlepszy tani! IP: *.dynamic.chello.pl 02.06.14, 21:06
      nie tylko wibratory mają fajne ja sobie cenie zakupione kulki gejszy. Kinky winky mają też bardzo fajną i dyskretną przesyłkę zamówionych produktów ;)
      • Gość: luka Re: wibrator ale jaki?:) Najlepszy tani! IP: *.183.231.133.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.05.16, 23:01
        Niestety ciężko polecić najlepszy model. Są panie uwielbiające tzw. króliczki, inne mini wibratory, klasyczne przypominające członka itd. itd. Można polecić godną zaufania markę np. Lelo, Vibe Therapy a reszta wymaga dopasowania do własnych preferencji. Polecam asortyment sklepu figlarni.pl
    • Gość: Km Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.centertel.pl 29.08.16, 11:22
      Ogórka sobie wsadz
    • Gość: patte Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.as42831.net 17.11.23, 13:05
      Sama ostatnio kupiłam sobie lelo i jest świetny. NIe sądziłam,ze takie małe urządzenie może dawać tyle przyjemności.Ciekawa jestem również jakie macie opinie na temat żeli stymulujących? Lubiłam kiedyś durex o ale obecnie już go chyba nie ma....
      • Gość: odins Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.fra.as54203.net 22.11.23, 09:41
        Aktualnie durex ma żel durex intense, ale moim zdaniem jest o wiele gorszy od durex o, który był moim zdaniem o wiele przyjemniejszy. Ma słabsze działanie (jest w większej buteleczce, tak więc po prostu go rozwodnili). Polecam wypróbować sobie libi gel, działa trochę inaczej niż te durexy, ale moim zdaniem jest o wiele przyjemniejszy. O ile durex dawał Ci takie uczucie szczypania czy gorąca, to ten sprawia, ze każdy dotyk odczuwa się bardziej. Trudno opisać to wrażenie, ale mam po nim mocniejsze orgazmy.
        • Gość: patte Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.waw.as54203.net 23.11.23, 10:11
          O nim nie słyszałam. Gdzie go kupię?
          • Gość: odins Re: wibrator ale jaki?:) IP: 185.108.106.* 24.11.23, 12:56
            Z dostępnością jest tutaj niestety trochę gorzej, bo w sklepach stacjonarnych go niestety ale nie widziałam. Z tego co widziałam to jest do zamówienia jedynie przez internet. Tak czy inaczej warto bo to jeden z przyjemniejszych erotycznych wspomagaczy jakich używałam. Do zabawy samodzielnie albo z partnerem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka