jola9932 06.12.07, 22:33 pytam poważnie bo wybór taaaki że hoho a wy macie to się znacie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 22:48 Zależy, moja droga, do czego on ci będzie służyć. Jeśli tylko do dogadzania sobie w samotności, to całkowicie wystarczy mały, z dobrą wibracją ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: E tam 06.12.07, 22:51 Sorry,za szybko:) Mój małż mi kupił takiego naprawdę dużego i zastanawiał się czy dam radę.Na to pani sprzedająca stwierdziła:"jak się dobrze popieści to się wszystko zmieści"...i się zmieściło.Duży, z wibracjami...no bajka.Zaraz Ci znajdę linka i pokażę moją ulubioną zabawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: E tam 06.12.07, 22:56 a ja bym chyba się nie odważyła, nie wiem czemu... ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka32 Re: E tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 14:01 mi nawet jak sie popiesci to 3cm srednicy z wielkim bólem wejdzie ale sa przeciez kobiety którym i 4,5 cm srednicy wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
lukami0102 Re: wibrator ale jaki?:) 30.12.08, 14:16 Wibrator powinien stymulować miejsca które dana kobieta najbardziej lubi mieć stymulowane, poczytaj opisy wibratorów i kup taki który bedzie pasował. Dobrze opisane produkty znajdziesz na przykład tutaj www.sexshop4you.pl Przy używaniu wibratorów trzeba pamiętać o chigienie - tak więc można na nie zakładać prezerwatywy przy każdym użyciu lub też myć przed oraz po użyciu mydłem z ciepłą wodą lub specjalnymi prepratami które możesz dostać w sexshopach. Używając wibratora dobrze jest też zastosować jakiś środek nawilżający najlepiej na bazie wody - niektóre wibratory mogłby się zniszczyć przy kontakcie na przykład z oliwą Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 22:57 a ja po cichutku liczyłam na was obie własnie:) oglądam i nie wiem który, kosmiczny czy jakis zwykły żelowy,semida dawaj tego linka Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:07 www.virtshop.pl/wibrator-big-boss-maxihit-d3284.htm Jeden z moich ulubionych:) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:08 oł maj gat, fajny ^^ ale i tak się boję. nie wiem czego, mam jakieś uprzedzenie. wewnętrzne takie, psychoza... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:13 pSYCHOZĘ TO BĘDZIESZ MIAŁA JAK SOBIE TAKIM POJEDZIESZ:)asLBO LEPIEJ POPROŚ MĘŻA:) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:19 hmm, kusisz, kusisz... :DDDDD może coś podszepnę małżowi przed Gwiazdką ;D ale i tak się boję, że będzie leżał w szufladzie. no bo jak kawałek plastiku albo innego żelu może być lepszy od mojego małża? :D od faceta wogle? Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:23 Lepszy nie jest-ale wstęp-rewelacyjny.Naprawdę polecam dokjładnie tego"pana":) Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Semido - strona sie nie otweira 07.12.07, 15:50 Ciesze sie, z tego watku baardzo, ale nie moge otworzyc strony z wibratorami czy moglybyscie moze jakas inna podeslac? Czuje ze to bedzie moj prezent dla siebie na 30-te urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia sprawdzony IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.12.07, 19:34 polecam mały srebrny (albo zloty) - nosi nazwe "lady finger". kosztuje do 30zl... idealny do orgazmu lechtaczkowego.. wszystkie przyjaciolki obdarowalam - sprawdzony - zadowolone :). ps. bateria - paluszek.. wszystko parte na paluszkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:23 ten mi się podoba bo ma motylka:) i kulki się kręcą hehe pewnie morgen ma taki:)) www.allegro.pl/item274267765__ostre_rzniecie_wibrator_cyfrowy_anal.html Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:25 do 2 otworu wolę zwukłe metalowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:30 pomyślę, pomyślę... narobiłaś mi smaka semido :D Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:35 to ty do drugiego otworu też??:)) bożesz ty mój jak powiedziała ciocia stasia z kalnu:) a tak poważnie to widziałam fajne korki analne ale nie metalowe bo to chyba zimne jest, co? Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:44 ibulka widzę że uruchomiłaś wyobrażnię a to znaczy że już prawie masz prezent pod choinkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:45 jola9932 napisała: > ibulka widzę że uruchomiłaś wyobrażnię a to znaczy że już prawie masz prezent > pod choinkę:) haha, rozszyfrowałaś mnie :D od dawna myślałam o takim przyjacielu, ale bałam się. muszę zacząć szeptać, do Świąt niedaleko :D a wyobraźnię to ja dopiero uruchomię, jak Stary wróci od kolegi :D Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:48 żeby tylko z kolegą nie wrócił bo założysz kolejny wątek o seksie pt" czy byłyście w trójkącie"?:DD Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:53 jola9932 napisała: > żeby tylko z kolegą nie wrócił bo założysz kolejny wątek o seksie pt" czy > byłyście w trójkącie"?:DD haha, ja o seksie zazwyczaj nie zakładam, ale może może :DDD z kolegą nie wróci na pewno, bo kolega oblewa narodziny pierworodnego, i raczej nie będzie w stanie iść gdziekolwiek :D oby tylko stary wrócił w stanie przynajmniej półtrzeźwym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 22:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:46 Taki wypasiony to zdecydowanie nie to, co tygryski lubią najbardziej. Za dużo ma "atrakcji" imho. Stawiam na zwykłe, najlepiej żelowe. Ale analnie to nie ma jak tradycyjny plug, mrrau. Ech, w jednym wątku swingują, tutaj o wibratorach piszą, smaka robicie tylko, nooo. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:52 jola9932 napisała: > kotula co to jest plug??:) Korek, wtyczka... jak zwał tak zwał. Pełna nazwa buttplug. Niezależnie, jak się toto nazywa, to i tak mrrau :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:55 mama_kotula napisała: > jola9932 napisała: > > > kotula co to jest plug??:) > > Korek, wtyczka... jak zwał tak zwał. > Pełna nazwa buttplug. > Niezależnie, jak się toto nazywa, to i tak mrrau :DDDDD z pługiem do śniegu sobie to skojarzyłam, a ponieważ zaczynam uruchamiać wyobraźnię, wyobraziłam sobie Kotulę pod jakimś traktorem... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: wibrator ale jaki?:) 06.12.07, 23:58 no ja nawet wpisałam w google żeby nie było że taka goopia jestem i mi też wyszło coś o pługach rolniczych:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:04 ibulka napisała: > z pługiem do śniegu sobie to skojarzyłam, a ponieważ zaczynam uruchamiać wyobraźnię, wyobraziłam sobie Kotulę pod jakimś traktorem... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aaaaaaaaaaa!!! Anal pod traktorem!!! Toż to fetyszyzm jakiś :DD Jeszcze tylko broną przejechać... no i mamy nie dość, że fetysz, to jeszcze bdsm :DDDD A tak poza tym, jako ciekawostka - plug jest akcesorium pochodzącym z bdsm, teraz coraz bardziej upowszechnia się i u "normalnych" ludzi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:11 mama_kotula napisała: > ibulka napisała: > > z pługiem do śniegu sobie to skojarzyłam, a ponieważ zaczynam uruchamiać > wyobraźnię, wyobraziłam sobie Kotulę pod jakimś traktorem... > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Aaaaaaaaaaa!!! Anal pod traktorem!!! Toż to fetyszyzm jakiś :DD > Jeszcze tylko broną przejechać... no i mamy nie dość, że fetysz, to jeszcze bds > m > :DDDD > > A tak poza tym, jako ciekawostka - plug jest akcesorium pochodzącym z bdsm, > teraz coraz bardziej upowszechnia się i u "normalnych" ludzi :DDD > BDSM, rany... widziałam kiedyś w jakimś serwisie filmik z BDSM'u... obrzydliwe to było, ale nie wiem czy to tak wygląda zawsze, nie znam się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:17 ibulka napisała: > BDSM, rany... widziałam kiedyś w jakimś serwisie filmik z BDSM'u... obrzydliwe to było, ale nie wiem czy to tak wygląda zawsze, nie znam się ;] A widzisz, Ibulko droga, bo to zależy, co kto lubi. A swoją drogą, BDSM obejmuje baaardzo szeroki zakres zachowań seksualnych i te mniej obrzydliwe też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:18 mama_kotula napisała: > ibulka napisała: > > BDSM, rany... widziałam kiedyś w jakimś serwisie filmik z BDSM'u... obrzy > dliwe > to było, ale nie wiem czy to tak wygląda zawsze, nie znam się ;] > > A widzisz, Ibulko droga, bo to zależy, co kto lubi. A swoją drogą, BDSM obejmuj > e > baaardzo szeroki zakres zachowań seksualnych i te mniej obrzydliwe też :))) > widziałam takie obrzydliwe, i takie mniej. www.tavern.pl <- Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:22 Na większości trzeba mieć płatne konto, niestety :>, ale sa i free stronki. Generalnie to jest tak, że jeżeli uważasz coś za obrzydliwe, to na jakieś kilkadziesiąt procent zdania nie zmienisz. "Bycie w klimacie BDSM" siedzi w psychice. Owszem, można się tego "nauczyć", ale wyuczone to nie jest już to :D A zresztą, o czym ja piszę. Przecież ja się nie znam :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:27 mama_kotula napisała: > Na większości trzeba mieć płatne konto, niestety :>, ale sa i free stronki. > > Generalnie to jest tak, że jeżeli uważasz coś za obrzydliwe, to na jakieś > kilkadziesiąt procent zdania nie zmienisz. "Bycie w klimacie BDSM" siedzi w > psychice. Owszem, można się tego "nauczyć", ale wyuczone to nie jest już to :D > A zresztą, o czym ja piszę. Przecież ja się nie znam :DDDDDD na tavernie płaci się tylko raz, potem hulasz ile chcesz, byle nie zapomnieć hasła i nicka :D redtube.com też lubimy, ekhm :D no, idę. stary wrócił. niestety, nie jest do życia... więc trzeba go położyć spać, a rano zrobić kawy ;x dobranoc, miłej rozmowy moje panie :) Kotulu, napisz coś nowego na forum, bo chyba zastój masz :D Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:27 TFU, cholera! nie na FORUM, a na BLOGU! :DDDD w głowie mi się już kręci od tej emamy ;P dobranoc! :* Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:34 ibulka napisała: > redtube.com też lubimy, ekhm :D My lubimy extreme april :) ale to już nie w temacie klasycznego bdsm. W temacie klasycznego bdsm to my teorii nie lubimy :DDD BTW, na blogu nie mam zastoju, tylko nie mam czasu, czuję się przeuczona ostatnio. Ale może jutro coś wrzucę, dzisiaj już nie, bo padam na ryło :D Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 15:45 mama_kotula napisała: > ibulka napisała: > > redtube.com też lubimy, ekhm :D > > My lubimy extreme april :) ale to już nie w temacie klasycznego bdsm. > W temacie klasycznego bdsm to my teorii nie lubimy :DDD > > BTW, na blogu nie mam zastoju, tylko nie mam czasu, czuję się przeuczona > ostatnio. Ale może jutro coś wrzucę, dzisiaj już nie, bo padam na ryło :D > to będę czekać z niecierpliwością :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek66 Re: wibrator ale jaki?:) IP: 212.160.172.* 06.01.08, 12:53 zajrzałem bo już swojej żonie sprezentowałem takie małe cacko i szukałem recenzji na ten temat a co znalazłem? Faceta dewianta udającego kobietę . "mama_kotula" zacznij się leczyć bo masz zaburzenia tożsamości seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.chello.pl 10.01.09, 22:38 mama_kotula to akurat kobietą jest. a że z jajami, to zupełnie inna bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:16 A co powiesz na coś takiego? Ja mam podobny, baaaaardzo fajny:) www.virtshop.pl/per%B3owy-wibrator-jelly-krystal--d3670.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:16 mmm, też fajny ^^ ale za niebieski dla mnie :D wolałabym cielesnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:20 hehe, mój jest czarny:). Dokładnie takiego samego nie znalazłam, ale bardzo podobny, no i funkcje ma takie same... a co tam kolor, rasistką nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:29 gooochab napisała: > hehe, mój jest czarny:). Dokładnie takiego samego nie znalazłam, ale bardzo > podobny, no i funkcje ma takie same... a co tam kolor, rasistką nie jestem:) ooo, czarny też mógłby być :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:21 też fajny, ibulka on nie jest do oglądania tylko do wkładania:)) a te niby naturalne to mają okropne żyły no zobacz sama www.allegro.pl/item273901373_zelowy_wibrator_dla_znawcow_nowa_jakosc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:25 Naturalne (realistyczne) są przede wszystkim strasznie brzydkie :/ Wibra to nie jest imho coś, co ma zastąpić prawdziwy organ, tylko zabawka. A zabawki powinny być kolorowe (ale bez fajerwerków, fiszerprajsy zostawmy dla młodszych). No a moje ulubione są czarne. Ale nie jako imitacja murzyńskiego organu penetrujacego, tylko czarne... bo czarne, noo :D Odpowiedz Link Zgłoś
gooochab Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:27 wszystko fajnie, tylko śmieszy mnie trochę tekst "Przy zakupie dowolnego produktu otrzymasz GRATIS: prezerwatywę" w ofercie sprzedaży wibratora... Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 00:30 jola9932 napisała: > też fajny, ibulka on nie jest do oglądania tylko do wkładania:)) a te niby > naturalne to mają okropne żyły no zobacz sama nie mogę włożyć, jak mi się nie spodoba. wiem, mam wymagania :D żyły faktycznie obrzydliwe ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 08:44 Eee, ja mam całkiem zwykły, gładki, zresztą dla mnie falliczne kształty mogłyby nie istnieć, interesują mnie wyłącznie wibracje ;-) Moja osobowość erotyczna jest zdecydowanie łechtaczkowa :P Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: wibrator ale jaki?:) 07.12.07, 09:52 Heh, no właaaśnie. Ja z ostatniego żylastego jestem zadowolona średnio. Lubemu on się podoba, a ja już chcę inny - taki właśnie łechtaczkowo bardziej nastawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio-35 Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.eltronik.net.pl 18.12.07, 13:10 wybież taki wibratorek, który będzie w sam raz pasował do twojej cipeczki.nie może być za gruby,żeby ci nie sprawiał bólu.taki 21 centymetrowy będzie dla ciebie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwww gosc Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 12:34 oj kochana tyle chodzi fajnych a ty patrzysz wibratorem jezyczkiem fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.12.07, 19:36 www.virtshop.pl/mini-wibrator-d6255.htm - cos takiego.. podobnego.. polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 31.12.07, 19:38 to zalezy do czego ma byc.. lechtaczkowy - lady finger - sprawdzony przez wiele moich kolezanek i przeze mnie.. reszta to chyba w duecie.. inaczej ciezko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc bb Re: wibrator ale jaki?:) IP: 82.160.241.* 05.01.08, 21:49 Moze macie fajne filmiki to lubie Odpowiedz Link Zgłoś
deva25 Re: wibrator ale jaki?:) 06.01.08, 13:26 najlepiej dobry, lepiej zainwestowac niz potem zalowac ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paraktyk Re: wibrator ale jaki?:) - moja żona uwaza ze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 18:08 najlepszy na śwecie jest Tongue Joy a zobaczyć możesz go tutaj: feromonki.pl/index.php?products_id=277&osCsid=19b3b783944f096aa50fda5d135948fe mały (łatwo go ukryć, zabrać w podróż), mimo rozmiarów (a może właśnie dlatego) robi to co powinien i jak powinien ;)) ps. pełna radocha dla obojga (tak solo jak w duecie) Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Najlepiej naturalny. 21.01.08, 13:24 Zaden wibrator nie zaspokoi tak jak facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.71.broadband6.iol.cz 27.02.08, 09:43 Najlepszy jest ze sztucznej skóry, love clone...mozesz go zobaczyc tutaj..www.virtshop.pl/185/realistyczne-wibratory.htm naprawde fajny, super realistyczny materiał mam go w domu i jestem zadowolona.. polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukami0102 Re: wibrator ale jaki?:) 30.12.08, 14:09 Kup wibrator który będzie odpowiadał Twojej kobiecie oraz będzie pobudzał miejsca na które są dla nie najbardziej pobudzające. Tanie wibratory dostaniesz na przykład tutaj www.sexshop4you.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wibi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.aster.pl 11.01.10, 13:25 Ja ostatnio nabyłam droga kupna niesamowity wibrator Gigi firmy Lelo. Kupilam to cudo przez PLAYMATE Strona godna polecenia ponieważ kupowałam z tej strony rowniez inne zabawki. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka23 Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.147.84.235.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.01.10, 14:41 no, pewnie, że się znamy, bo mały całą kolekcję! bezpieczny! funkcjonalny, miły w dotyku, kupiony w sklepie, nie przez net! tutaj o tym, jak wibierać: seks.wsukience.pl/sex_shop/wibrator_i_rozterki_kobiet skorzystać z porad nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDEN Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.10, 14:55 www.eden24.com najtańsze wibratory w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martu Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 13:54 Ten wibrator dużo umie. Wibruje, obraca się wokół własnej osi, kuleczki tez się obracają. Dodatkowo ma stymulator łechtaczki więc do orgazmu dojdziecie w 5 minut: WIBRATOR Jest to bardzo popularny wibrator sprawdźcie co o nim piszą inne użytkowniczki lub ich partnerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martu Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 13:56 Można ewentualnie używać kulek gejszy. Wyjątkowe uczucie to jest. Po wielu godzinach przeszukiwania internetu trafiłem na te kulki gejszy polecił mi je lekarz ginekolog. Spełniają swoja funkcję wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: wibrator ale jaki?:) IP: *.alfanet24.pl 15.04.10, 16:52 wstydziłabyś się zboczona babo, trwa żałoba narodowa, a ty tu o takich świństwach! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszkaner Re: wibrator ale jaki?:) 31.05.10, 20:39 Nigdy nie używałem (ani nie zamierzam :P) wibratora, ale z reguły w większości sexshop'ów pracuje na tyle kompetentna osoba, że bez problemu Ci doradzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: wibrator ale jaki?:) 19.10.10, 18:40 jola9932 napisała: > pytam poważnie bo wybór taaaki że hoho a wy macie to się znacie:)) Dynamo...najlepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska17 Re: wibrator ale jaki?:) IP: 88.199.39.* 19.10.10, 23:52 Ej ludzie gdzie sie podziala agatka_to_ja? Za moich czasow wiodla tu prym:) Odpowiedz Link Zgłoś
laatnala Re: wibrator ale jaki?:) 23.11.10, 13:00 No wybór jest faktycznie całkiem spory. Ja ostatnio widziałam fajne wibratory Fun Factory, szczególnie te z serii click 'n' charge. Jak już mieć wibrator to przynajmniej taki żeby też się podobał nam wizualnie, bo to w końcu ma być fajny gadżet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolitka Re: wibrator ale jaki?:) - podział kategoriii IP: *.router8.tygrys.net 01.09.11, 12:43 Fajny sklep internetowy powinien mieć podział kategorii na wibratory: hi-tech czyli takie nowoczesne, ekskluzywne, naturalne, analne, duże i małe itp. Myślę że to ułatwia wybór No i ważne by był dobrze opisany proponuje zobaczyć stronę sexgalaktyka.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: wibrator ale jaki?:) Najlepszy tani! IP: *.router8.tygrys.net 01.09.11, 12:45 Wibrator ważne by był: odpowiedniej wielkości, bezpieczny no i NIEDROGI- zobacz na www.silvia.pl JA kupiłam tam wibrator hi-tech o 30 zł taniej niż w innych sklepach! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś