Dodaj do ulubionych

skutecznosc postinoru!! ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 21:42
czy ktos moze wie jaka jest ta skutecznosc??????????? ma jakies
doswiadczenia????

dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.chello.pl 05.08.03, 21:55
      Ja co do skuteczności Postinoru mam bardzo duże wątpliwości. POdczas uprawiania
      sexu mi i mojemu partnerowi pękła prezerwatywa.Postinor wzięłam 12 godzin po
      stosunku,podobno można do 72 godz., a efekt tego był taki, że zaszłam w
      ciążę.Czytałam w internecie,że są dwa rodzaje Postinoru, ale te informacje nie
      są potwierdzone,bo wszędzie piszą inaczej.
      • pureangel Re: skutecznosc postinoru!! ?? 06.08.03, 02:39
        Nie pomyslalas,ze zaciazyc moglas troche wczesniej zanim pekla ci gumka?
        Poprzednia mogla byc dziurawa i poprostu tego nie zauwazyliscie. Wiec nie dziw
        sie ,ze postinor nie zadzialal.
        • Gość: pati Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 20:06
          ja brałam postinor ok 5 razy naprawdę działa.
        • Gość: Ania Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.chello.pl 07.08.03, 00:32
          DO PUREAGEL:
          A nie pomyslalas, ze nie jestem taka glupia jak ty, i sprawdzila bym gumke?
          robie to po kazdym stosunku! a moja ginekolog powiedziala, ze moge wytoczyc
          sprawe firmie, ktora produkuje postinor!
          • pureangel Re: skutecznosc postinoru!! ?? 07.08.03, 07:20
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> DO PUREAGEL:
            > A nie pomyslalas, ze nie jestem taka glupia jak ty, ....

Widocznie jestes jeszcze glupsza bo ja nie bawie teraz bachora.
          • Gość: rouge Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.chello.pl 11.08.03, 16:05
            do Ani:
            Twoja pani ginekolog jest niemądra, bo u nas nie masz żadnych szans na proces
            z producentem, a tym bardziej jego wygranie. Co jednak do skuteczności
            postinoru, to albo byłaś tym jednym jedynym wyjątkiem od reguły - czyli po
            prostu miałaś pecha, albo któraś prezerwatywa była dziurawa/stara itd (w końcu
            wystarczyłaby mikroskopijna dziurka, a takiej byś nie zauważyła). Swoją drogą,
            dlaczego nie brałaś pigułek? Komfort psychiczny, fizyczny i można szaleć do
            woli. Albo spirala?
      • an_ni Re: skutecznosc postinoru!! ?? 11.08.03, 16:07
        a nie wiesz ze Postinor przesuwa owulacje i ze wcale nie musial byc to ten
        strzal? tylko nastepny?
        a moze wzielas tyko jedna pigulke Postinoru a trzeba wziac 2 w odpowiednim
        odstepie czasu?
        cos mi sie wydaje ze ten post to sciema
    • Gość: anka Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: 81.15.186.* 06.08.03, 19:27
      ja wzielam postinor w 48 godz po tym jak pekla prezerwatywa.do tego w dniu
      feralnego stosunku najprawdopodobniej mialam owulacje.i zadzialal.w ciazy nie
      jestem.jesli chcesz wiedziec wiecej zajrzyj na www.wpadka.pl.pozdr.
    • Gość: onna Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 22:17
      bralam 3 razy i za kazdym razem zadzialal:)) moim zdaniem to jedyny pewny
      ratunek przed niechciana ciaza
    • Gość: Ania do Pureangel IP: *.chello.pl 07.08.03, 12:24
      Sluchaj widzę, że masz zajebiste podejście do tych spraw.Aż mi Ciebie
      żal.Dziewczyna zapytała co sądzimy na temat Postinoru, więc opisałam co mi się
      przydarzyło. W ciążę na pewno nie zaszłam wcześniej,bo nawet lekarz to
      potwierdził.Wydaje mi się, że to forum jest po to,żeby sobie pomagać, wymieniać
      wspólne opinie, a nie pokazywać, że jest się chodzącą mądrością, która z tego
      co widzę tak naprawdę niewiele wie o życiu.
    • Gość: meg Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 19:41
      Ja też mam dziecko po postinorze. Wcześniej kilka razy go brałam i zadziałał, a
      wtedy akurat nie. I nie czuję się głupia, nie bawię bachora, mam cudowną
      córeczkę- niespodziankę.
    • Gość: misia Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 16:53
      pytam o skuteczność bo niedawno pękła nam prezerwatywa. wzięłam posinor około
      6 godzin po "ferelnym" stosuku i chcęwiedzieć czy postinor jest środkiem
      skutecznym.

• Gość: satija Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.bnet.pl / 10.10.39.* 09.08.03, 19:58
      w naszym przypadku postinor, na szczescie:) podzialal:) wzielam go kilka
      godzin po, bo zalatwianie tabletek troszke trwalo.. tylko ze zle sie czulam po
      zazyciu.. nie wiem, moze to autosugestia, ale prawie czulam, ze postinor cos
      wyprawia u mnie w srodku.. a potem mialam jednego wielkiego kaca moralnego..
      pozdrawiam!
    • Gość: rouge Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.chello.pl 11.08.03, 15:59
      w ciągu 24h po stosunku skuteczność jest 100%
      • Gość: meg Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 12:58
        To powiedz to mojej córeczce. Wzięłam 45minut po stosunku.
        • Gość: Iwona Re: skutecznosc postinoru!! ?? IP: 89.0.1.* 12.08.03, 15:42
          żaden środek nie daje 100% pewności ale w moim przypadku sprawdzał się (brałam
          kilka razy) nawet wtedy gdy wzięłam po max. długim czasie (72 godziny)
          Teraz w aptekach jest tylko postinor-duo, w opakowaniu są 2 tabletki a nie tak
          jak przed tem 4. pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka