Dodaj do ulubionych

Błagam...

22.04.10, 13:13
Witam Panią uśmiechemsmile

Mam ogromną prośbę o postawienie kart. Od 2 lat jestem w związku z mężczyzną i chciałabym zapytać czy to stały związek , jakie on ma plany wobec mnie i czy przetrwamy to co się teraz dzieje i czy spełnią się nasze marzenia? Może karty mają dl mnie jakieś wskazówki.Pozdrawiam i bardzo dziękuję za poświęcony mi czas smile
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Błagam... 26.04.10, 14:30
      Witam, wygląda, że nadszedł jakiś kryzys, a karty pokazały, że u podstawy leży nastawienie partnera-skupienie na sobie, gorsze emocje, negatywne nastawienie. Choć w kartach zostało to pokazane, jako przesilenie, po którym powinno być już tylko lepiej. Karty radzą się dogadać, pomimo tego, że obecna sytuacja może stanowić wyzwanie dla związku. Ale związek został pokazany jako stabilny i trwały.
      Przynajmniej obecnie tak się pokazał.
      Powodzenia
      • 2mandarynka Re: Błagam... 04.05.10, 14:19
        Witam smile

Bardzo przepraszam że odpisuję tak późno ale z całego serduszka dziękuję za poświęcony mi czas i za radę smilea jeśli mogę to proszę zajrzeć w karty i spytać czy zajdziemy w ciążę, jeśli tak to mniej więcej kiedy? Pozdrawiam serdecznie i uśmiech przesyłam smile

img329.imageshack.us/img329/7291/gl171ul4.jpg
        • wyka_ptasia Re: Błagam... 06.05.10, 14:34
          W kartach dziecko się pokazało, jednak nie przez najbliższy rok.
          Pozdrawiam
          • 2mandarynka Re: Błagam... 06.05.10, 19:10
            wyka_ptasia napisała:

> W kartach dziecko się pokazało, jednak nie przez najbliższy rok.
            > Pozdrawiam

Dobry wieczór kochana wróżko smile

Ta wiadomość to jak miód na moje serce smile ślicznie dziękuję smile pozdrawiam majowo smile przesyłając uśmiech smile
            Życzę cudownego i wesołego weekendu smile

A to dla Ciebie :
            photos.nasza-klasa.pl/20528078/461/main/28e88e6906.jpeg
            image.lagata.pl/images/24737339943904581533.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka