Dodaj do ulubionych

Ratujcie - rozstępy...

IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 09:21
Jestem szczupłą, młodą dziewczyną ale i mnie to dopadło. Nigdy nie miałam
dużych wachnięć wagi ale w tym roku zauważyłam na biodrach i (!) łydkach
rozstępy. Są białe i bardzo widoczne, podobno żadne kremy mi juz teraz nie
pomogą. Ratunku - co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: pyszczek Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.08.03, 10:07
      póki jestes młoda i twoja skóra szybko sie regeneruje to kremy ci moga pomóc i
      to duzo,zreszta jesli zauwazyłas to niedawno tzn ze jescze nie sa to stare
      rozstepy tym wieksza szansa ich spłycenia. ale musze cie ostrzec ,ze kremy moga
      ci je tylko spłycic, a nie całkiem usunac!całkowite usuniecie to chirurgia
      plastyczna.
      powodzenia zycze
      • Gość: Kati Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 12:29
        Dziekuje za rade. NIe wiem skąd jesteś ale czy jestes w stanie polecic mi dobre
        miejsce do usunięcia ich chirurgicznie?
    • Gość: pyszczek Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.08.03, 12:38
      niestety nnie jestem w stanie poradzic ci zadnego miejsca.Moze popytaj w dobrch
      salonach kosmetyczneych, one czesto w spółpracuja z jakimis odziałałmi medycyny
      kosmetycznej. Tam na pewno ktos ci cos doradzi!
      pozdarwiam cie:)
    • kasia_84 Re: Ratujcie - rozstępy... 20.08.03, 12:57
      Dziewczyny chwala sobie zel przeciw rozstepom AVON. Podobno jak sie go stosuje
      regularnie przez chyba miesiac staja sie rzeczywisci mniej widoczne.
    • Gość: Patty Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.crowley.pl 20.08.03, 14:21
      Witam!
      Ale masz tragedię!Dziewczyno nie masz gorszych zmartwień!?Ale radę dać Ci
      mogę.Sama jestem dość zgrabna,ale raczej kobieca,niż bardzo
      szczupła.Najważniejsza jest JĘDRNOŚĆ.JĘDRNOŚĆ=GIMNASTYKA NIE KREMY!!!Uwierz mi
      to co mówią w reklamach to pic na wodę.Krem poprawia jakość skóry a co z
      mięśniami?Jestem osobą,która ma świra na punkcie gimnastyki i powiem Tobie
      szczerze,że nie spotkałam się ze 100% gładką skórą.Mój facet(trener karate)sam
      uważa ,że to jest nie możliwe a najważniejsze jest ciało wysportowane.Nie wiem
      czy ćwiczysz,ale wiele szczupłych dziewcząt popełnia ten błąd,że nie inwestują
      w ćwiczenia bo są szczupłe,nie wpadnij w tą pułapkę.Rozstępy i póżniejszy
      celulit to efekt złego ukrwienia!Nic go tak nie poprawia jak ćwiczenia,chłodne
      prysznice i mocny masaże.Kremy owszem,rownież je stosuję ale raczej dla
      komfortu psychicznego i jakości skóry nie mięśni!Proponuję Ci szybkie
      marsze.Swietne na uda i pupę,rower i niezawodne ćwiczenie,którego nauczył mnie
      mój facet na łydki.Złap się krzesła,stań na wysokiej książce połową stopy i
      stawaj na palcach naprężając mocno łydkę,następnie mocno naciągnij ją w dół
      stojąc na książce(min.20 razy każda noga, najlepiej codziennie).Polecam
      zainwestować w obciążniki do nóg!Swietna z nimi zabawa!Można również ćwiczyć
      nimi klatkę piersiową,też skłonną do rozstępów.Cwiczenia przede wszystkim
      poprawiają nastrój i sprawiają,że czujemy się atrakcyjniejsi.Jeśli nie
      ćwiczyłaś do tej pory pojawią się zakwasy,ale w sporcie jak na początku boli
      znaczy że działa:-))

Pozdrawiam!
      • Gość: Kati Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 08:50
        Zwróciłaś uwagę na najważniejsze, ale w moim przypadku tu jest akurat wszystko
        ok. Sama mam aktywnego mężczyzne, który wyciaga mnie na rower, piesze
        wycieczki, basen, wiec moje mięśnie są w dosyć dobrej formie. Ale te koszmarne
        rozstepy są naprawde widoczne i nie pozwalają mi chodzić w sukienkach, które
        uwielbiam!!! Myślę poważnie o ich operacyjny usunięciu, ale brak mi namiarów na
        solidne miejsce. Również pozdrawiam!
        • Gość: rose Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 11:48
          a mi zajefajnie pomoglo D-stock firmy Vichy+aerobik,teraz rozstepow juz prawie
          nie widac,wiec polecam!:))Pozdr
          • Gość: magda Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 17:19
            Ja mam ten sam problem, moj chlopak kupil mi Fissan (tylko w aptekach)
            kosztuje ok. 16zl i jest naprawde dobry. Sprobuj. naprawde warto-mi pomaga :-))
    • Gość: Marysia Re: Ratujcie - rozstępy... IP: *.4web.pl 21.08.03, 21:02
      zajrzyj na forum uroda tam jest wątek rozstępy z 88 odpowiedziami
      dziewczyny ujęly tam wszystkie swoje uwagi rozterki itd
      powiem ci tylko ze sama ma rozstepy na pupie i lydkach
      sa widoczne
      niestety
      ale staram nauczyc sie z nimi zyc bo wiem ze nie znikna
      a operacja plastyczna nic nie da bo sa to takie blizny ktore powstaja w skorze
      przez rozrywanie sie wlokien kolagenowych i sa nie do naprawienia
      mysle ze mozna zadbac o skore
      niedoposcic do powstania celulitu zeby pupa czy lydki byly jedrne
      ale to tyle
      moze na opalonej skorze beda mniej widoczne
      sprawdz
      moje sa
      ale wiem ze juz sie z nimi nie rozstane
      nie mozna tylko dopuscic by pojawily sie nastepne
      • Gość: nimm Szpital chirurgii plastycznej IP: *.dial.pl 23.08.03, 20:55
        Najlepszy w Polsce szpital chirurgii plastycznej jest w Polanicy Zdroju.
        Nie pamietam, jak sie nazywa lekarz, o ktorym wiem, ze poprawia z rewelacyjna
        skutecznoscia zabiegi zepsute przez innych chirurgow, ale podaje adres strony:
        www.scp.ng.pl
        Ps. Zaleznie od rodzaju operacji, od chwili zgloszenia na jej termin czeka sie
        kilka miesiecy, ale efekt jest naprawde piorunujacy (wiem patrzac na moje dwie
        kolezanki, ktore sie tam operowaly- jedna nos, druga ostajace uszy)
        Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka