Dodaj do ulubionych

PIGULKI-bardzo wazne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 18:40
Zaczelam brac pigulki ale dopiero od 5 dnia cyklu (kazala mi tak doktor, bo
bralam wczesniej Postinor, zeby wylkuczyc ciaze) Boje sie jeszcze troch wiec
stosuje prezerwatywe. Ale 17dnia brania pigulek pekla i wiadomo... Czy juz
wtedy pigulki dzialaje???? Pomocy :-((
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: PIGULKI-bardzo wazne IP: *.dialup.telenergo.pl 21.08.03, 19:37
      mam pytanie..dlaczego lekarz kazal Ci czekac do 5 dnia?ja tez bralam Postinor
      ale ginekolog powiedziala ze mam wziac pigulki juz od 1.dnia krwawienia..w
      jaki sposob chciala wykluczyc ciaze??co do Twojego pytania zdaje sie ze jestes
      zabezpieczona po zazyciu 14 tabletek.tak przynajmniej jest napisane w ulotce
      moich tabletek.pzdr
    • Gość: MMPS Re: PIGULKI-bardzo wazne IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 21.08.03, 21:15
      też brałam od 5 dnia cyklu. tabletki działają od razu, juz po pierszym dniu
      jest zabezpieczenie. Wiem to od lekarza
      • Gość: ulka Re: PIGULKI-bardzo wazne IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 21:32
        a jak lekarz wytlumaczyl Ci, ze dopiero od 5 dnia???
        • Gość: Misia Re: PIGULKI-bardzo wazne IP: 62.148.85.* 21.08.03, 23:13
          Biorę cilest, ale ja również brałam postinor, ale cilest brałam od pierwszego
          dnia miesiączki, no ale skoro lekarz ci tak kazał to może i miał racje, spytaj
          jeszcze innego ginekologa co dwie głowy to nie jedna
          • Gość: ktos Re: PIGULKI-bardzo wazne IP: *.stnet.pl 21.08.03, 23:34
            nie wiesz co robic??? nie lepiej isc lub telefonicznie skontaktowac sie z
            lekarzem specjalista niz tutaj sluchac porad, moze i dobrych, ale jednak
            niepewnych. ja kiedys mialam problem innego typu, a moja lekarka byla na
            urlopie to zadzwonilam do innej przychodni i poradzilam sie lekarza :-)
            dziewczyny !!! jak macie jakies problemy to nie wstydzcie sie i chodzcie do
            lekarza, on wie zawsze najlepiej !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka