kiciula1 23.02.08, 23:08 on ma 19 ona 23 co sądziece o takim związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzegorza710218 Re: On jest młodszy... 23.02.08, 23:10 to niewielka roznica ,czy to wazne liczy sie cos innego a nie wiek jesli jest wam dobrze to super,moze nawet lepiej jak kobieta starsza troszeczke. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: On jest młodszy... 23.02.08, 23:26 dlaczego lepiej że jest starsza? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorza710218 Re: On jest młodszy... 24.02.08, 00:05 kiciula1 napisała: > dlaczego lepiej że jest starsza? bo ma doswiadczenie,nie trzeba jej uczyć i nie piszczy w łóżku,""uważaj,ojej,powoli,co robisz""itd.,poza tym kobieta dojrzala wie czego chce nie musisz sie jej "uczyc" bo sama powie czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: On jest młodszy... 24.02.08, 20:17 Starsza - to nie znaczy ze doswiadczona ! Bez przesady, zeby 23-latke nazywac kobietą dojrzałą... A nie kazda kobieta dojrzala wie, czego chce i nie kazda potrafi mowiac o swoich potrzebach. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: On jest młodszy... 23.02.08, 23:35 kiciula1 napisała: > on ma 19 ona 23 > co sądziece o takim związku? nic. zwiazku nie ocenia sie po liczbie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: On jest młodszy... IP: *.3s.pl 24.02.08, 03:59 idealow nie ma :) jeśli to jedyna wada to nie widze przeszkod jest tyle wazniejszych rzeczy w zwiazku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: On jest młodszy... IP: *.77.classcom.pl 25.02.08, 11:33 Pięć lat temu miałam identyczny dylemat. Zdecydowałam się spróbować i nie żałuje. Ale... to nie jest prawda że wiek nie ma znaczenia. Wiele zależy od tego jak dojrzały jest facet, jakie ma możliwości usamodzielnienia się, jak bardzo Tobie będzie zależało na małżeństwie, dzieciach. Teraz o tym może nie myślisz ale za parę lat pewnie zaczniesz. I wtedy może się okazać, że Twój facet nie będzie na to gotowy (psychicznie lub materialnie). Dla częsci kobiet 30-35 lat to idealny wiek na dzieci. Jeżeli do nich należysz, to problem Cie nie dotyczy. Ja zawsze chciałam mieć dzieci wcześniej. Niestety nie będzie to możliwe. I to jest cena jaką płacę za związek z młodszym facetem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: On jest młodszy... 26.02.08, 00:24 Ja bym nie mogła. Jestem pewna ze predzej czy pozniej udowodniłby brak dojrzałości i róznica wieku dalaby sie we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia Re: On jest młodszy... IP: *.chello.pl 02.03.08, 22:14 Brak dojrzałości może udowodnić Ci nawet facet 10 lat starszy od Ciebie :P Akurat tu nie ma reguły. Niektórzy faceci na zawsze pozostają dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrs bukej Re: On jest młodszy... IP: *.lodz.mm.pl 20.03.08, 14:06 heh rzuciłam 3 letni związek dla faceta rok młodszego...Jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: On jest młodszy... IP: 198.36.95.* 20.03.08, 20:19 4 lata roznicy to niewiele ale 19 lat to za wczesnie jak na trwaly zwiazek dla faceta dla seksu, zabawy - owszem, czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Sądzę, że 20.03.08, 21:29 dzielą ich 4 lata. Ona winna być już dojrzałą kobietą (psychicznie), on nadal zwykłym szczylem. Jeśli jednak mają mózgi i potrafią ich używać, to nie będzie to przeszkodą... Odpowiedz Link Zgłoś
tara34 naprawdętrzeżwy 09.04.08, 16:48 jak ja lubię czytać Twoje wypowiedzi...............zawsze mają sens................. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_n Re: On jest młodszy... 20.03.08, 22:18 Mnie by to przeszkadzało. Jestem ze stycznia i nawet jak facet byłby o kilka miesięcy młodszy ode mnie to byłby to już problem. Potrzebuje opiekuna i oparcia więc dla mnie musi być młodszy, ale wśród znajomych mam wiele osób, w związkach gdzie kobieta jest starsza. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Re: On jest młodszy... 21.03.08, 12:23 nie ma to jak mlody byczek - tacy sa wydolniejsi i moga czesciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samajedna Re: On jest młodszy... IP: 80.50.235.* 22.03.08, 16:53 hmm mam znajoma lat 22 a on 17!!!!! co Wy na to? ja odpadłam jak sie dowiedzialam ile ten chlopaczek ma lat hehehe. dla mnie to nie do przejscia, taka roznica wieku, no ale co kto lubi, mamy wolnosc wyboru/. osobiscie boje sie ponownie zwiazac z kims w moim wieku (23 lata) bo boje sie niedojrzalosci chlopaka w tym wieku...a tu takie cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka Re: On jest młodszy... IP: *.lodz.mm.pl 25.03.08, 21:02 zalezy jaki związek chcesz stworzyc...Jesli planujesz zakładac z nim rodzine to oczywiscie odpada.Ja mam 21 lat, mój facet jest rok młodszy. Czy jestem poważniejsza? Na pewno tak, ale nie potrzebuje narazie oparcia ze strony faceta. Zgadzamy się ze sobą, mamy podobne poczucie humoru, podobamy się sobie bardzo, razem studiujemy. Narazie mi styka taki układ. Nie planuje mu rodzic dzieci ani wychodzic za niego za mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samajedna Re: On jest młodszy... IP: *.ksknet.pl 26.03.08, 19:33 ooo dokladnie ja bylam w takim samym zwiazku.zaczelo sie gdy ja mialam 21 on mial 20. tez niby nic powaznego, w sensie, bez planow typumalzenstwo itp. na poczatku bylo bardzo fajnie potem coraz gorzej, najpierw sprawial wrazenie baaaardzo dojrzalego czlowieka, mądrego itp, potem niestety wyszlo jego chamstwo, niedojrzalosc dziecinnosc.....ech NIE dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
bellyda Re: On jest młodszy... 25.03.08, 21:38 W porządku, to nie jest jakaś ogromna różnica... mają sznase, że będzie fajnie. Znam takie związki, gdzie różnica jest znacznie większa i jest wszystko ok. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotka Re: On jest młodszy... IP: *.lodz.mm.pl 27.03.08, 12:39 hehe ja planuje założyc rodzine po studiach, czyli w wieku ok 27 lat albo więcej.Po studiach mam 1,5 roku stażu plus lekarski egz państwowy więc nie spieszy mi się:P Razem studiujemy, dobrze się narazie razem bawimy, nie chodzi mi o poważnego faceta, bo sama nie jestem poważna:P Nie w głowie mam dzieci,miłosc do smierci, bo nie mam czasu na takie angażowanie się. On też. I jest fajnie.Nie narzekam. Nie wiem co macie na mysli mówiąc o odpowiedzialnosci? Zadne z nas nie zarabia, nie zdradzamy się,nie mamy odległych planów razem.Jedyne co mnie w nim martwi, to jego lenistwo, ale to chyba nie jest cecha młodszych facetów jedynie:) Może razem wytrwamy przez te lata studiów, a jak nie to trudno...Zdrowe podejscie do wszystkiego:D Odpowiedz Link Zgłoś
ona-o-nim-o-sobie Re: On jest młodszy... 31.03.08, 10:54 co sądzę? 19 a 22 lata to żadna różnica wieku.... zastanów się tylko czy macie podobne spojrzenie na życie, jeśli tak to macie szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
katka.pl Re: On jest młodszy... 31.03.08, 11:26 Ja mam znajomych w podobnej sytuacji i uwierz mi, że sprawiają wrażenie szczęśliwych,a żyją już ze sobą parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ilenia75 Re: On jest młodszy... 01.04.08, 23:47 Ja jestem w zwiazku :on 25 ja 33 i do tego on ma dziewczyne od 3 lat.Mowi,ze szuka okazji do zerwania z nia jednak wydaje mi sie,ze mydli mi tylko oczy.Nie wiem co mam robic,nie potrafie zakonczyc tej histori,za bardzo mi na nim zalezy.Ale czy jest sens? Odpowiedz Link Zgłoś