Gość: rene IP: *.chello.pl 26.08.03, 13:08 stosunku analnego mozna zajsc w ciaze ? jestem mloda i nie wiem a chcialabym wiedziec... tylko sie nei nasmiewajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_joanna_od_aniolow Re: czy podczas... 26.08.03, 13:34 Napewno zajdziesz i to po pierwszym razie,mówię ci:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kod Re: czy podczas... IP: *.chello.pl 26.08.03, 13:42 matka : ale ty jestes super dowcipna dlaczego nie udzielilas jej powaznej odpowiedzi co ? czyzby zapomnial wol jak cieleciem byl.... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pru-nella Re: czy podczas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 15:44 no co ty, matka wypisujesz?? przeciez za pierwszym razem sie nie zachodzi ;) matka_joanna_od_aniolow napisała: > Napewno zajdziesz i to po pierwszym razie,mówię ci:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dowcipas Re: czy podczas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 14:57 Gość portalu: rene napisał(a): > stosunku analnego mozna zajsc w ciaze ? > jestem mloda i nie wiem a chcialabym wiedziec... > tylko sie nei nasmiewajcie Można ale dziecko urodzi się dupą i będzie murzynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: czy podczas... IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 26.08.03, 17:09 nie , nie mozna zajsc, dawno dawno temu kiedys to była nawet metoda antykoncepcyjna(i wciaz za nia uchodzi:), ale teraz jest tyle innych sposobów) pozdrawiam zzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naguska sex analny IP: *.realestate.net.pl / 10.0.3.* 26.08.03, 22:10 tego niewolno robić-napij się mleka Gość portalu: rene napisał(a): > stosunku analnego mozna zajsc w ciaze ? > jestem mloda i nie wiem a chcialabym wiedziec... > tylko sie nei nasmiewajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogieło ich Re: sex analny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 18:56 pojebało was!!!!!pierdzielicie od rzeczy zamiast dziewczynie odpowiedzec..otóz jest taka mozliwosc..prawdopodobieństwo małe ale jest..bo gdzies tam jest połączenie przez które moze dojsc do zapłodnienia..pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: sex analny IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.03, 21:37 A konkretnie gdzie, matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: sex analny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 20:48 chyba w nosie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: czy podczas... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 07:42 Dziewczyno,jesli nie znasz dobrze nawet teorii,to po co chcesz od razu praktykować?Jeśli jestes bardzo młoda to wstrzymaj się raczej z analem,bo do tego wymagany jest czuły,delikatny partner,którego kochasz i ufasz.Na marginesie nie zachodzi się w ciąże,ale powtarzam ci ,że jest to rodzaj sexu zarezerwowany naprawde dla stałych partnerów i nie pchaj sie w to z czystej ciekawości z byle kim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: czy podczas... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 20:16 za pierwszym razem nie mozna zajść w ciążę ale za drugim to pewne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogieło ich Re: czy podczas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 23:08 ale absurd..no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: czy podczas... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 00:41 ty jesteś pozamaciczna... słucham dalszych wywodów eksperta Ps. a potem urodzisz piękną kupę :)))) ale nie pozamaciczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: czy podczas... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 00:42 może jednak urojoną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: czy podczas... IP: *.vline.pl / 172.16.10.* 29.08.03, 21:01 Dawno sie tak nie usmialam! :) Odpowiedz Link Zgłoś