matka_joanna_od_aniolow 01.09.03, 11:57 Jaką bluzkę do jasno brązowego żakietu ???????o kolor mi chodzi.Nieee wiem,nie chcę białej a inne jakoś wszystkie nie pasują a dzisiaj muszę sie podobać ks.Michałowi :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: KOSZMAR!!!!!!!!!!! IP: *.tarchomin.waw.pl / 192.168.1.* 01.09.03, 20:39 proponuję różową albo... może żółtą(w zielone grochy), bedzie idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: KOSZMAR!!!!!!!!!!! 01.09.03, 23:46 Zdecydowałam się na skromną zieleń i bez makijażu wystapiłam,byłam taka cała skromna i wpatrzona w Michała a ON,no mówię Wam już zdrowia do niego nie mam , był taki nieobecny,błądził gdzies myślami ach smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: KOSZMAR!!!!!!!!!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 02.09.03, 00:00 błądził gdzieś myślami? po zobaczeniu Twojego jasnego brązu na tle zieleni był w siódmym niebie ps. jasny brąz na tle zielonego to jak gówno w lesie żeby nie powiedzieć rozwolnienie Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: KOSZMAR!!!!!!!!!!! 02.09.03, 00:08 Chciałaś powiedzieć sraczka?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: KOSZMAR!!!!!!!!!!! IP: *.protonet.pl 02.09.03, 00:49 i co suszysz zeby ?? cieszysz sie z tego??zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: KOSZMAR!!!!!!!!!!! 02.09.03, 09:38 Gość portalu: gg napisał(a): > i co suszysz zeby ?? cieszysz sie z tego??zalosne ??????możesz sprecyzować o co ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś