Gość: zofia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 22:57 MAM PYTANIE SERIO.MYSLE O ZAŁOŻENIU SOBIE KOLCZYKA W MIEJSCA INTYMNE.CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JEST TO BEZPIECZNE,CZY MA JAKIEŚ ZALETY LUB WADY PRZY WSPÓŁŻYCIU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilirija Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 15.09.03, 22:59 chyba nie zdajesz sobie sprawy jaki to bol!!!!!!!!! prawde powiedziawszy to wariatka z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 23:01 OCZYWIŚCIE MYŚLE O PROFESJONALNYM ZAŁOŻENIU KOLCZYKA W JAKIMŚ ZNIECZULENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SANDRA Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.nas59.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 16.09.03, 00:36 JA MAM OD ROKU JEST WSPANIALY I BARDZO GO LUBIE BYWAJA DZIEKI NIEMU MILE NIESPODZIANKI POLECAM WCALE NIE BOLI TYLKO MUSI ZAKLADAC TO FACHOWIEC BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzina Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.root.pl 16.09.03, 09:05 Kolczyk zaklada sie na napletku lechtaczki , nie przebija sie jej samej bo grozi to strata czucia (i koniec z orgazmami lechtaczkowymi...). Za taki kolczyk (i przebicie w studio) zaplacisz od 150 zlotych wzyz. Odpowiedz Link Zgłoś
brader_lui Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 16.09.03, 09:20 następny oczywiście będzie w odbycie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 18:41 Hej! Zosiu .Ja jestem bardzo zadowolona z salonu kolczykowania przy ul. Wojska Polskiego w Szczecinie.W końcu masz niedaleko.A tak swoja drogą polecam, fajne wrażenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia JUZ MAM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 22:30 Juz dalam sobie założyć.Troche bolało znieczulenie(igła pod spojenie łonowe) ale nie bylo tak źle.Teraz się muszę trochę przyzwyczaić.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: JUZ MAM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 20:41 Fajnie,że się zdecydowałaś.Odezwij się jeszcze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-24 Re: JUZ MAM 09.10.03, 22:17 Z czystej ciekawości zapytam. Dalej jesteś zadowolona z siebie i tego co zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: JUZ MAM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 12:31 Na razie nie żałuję. Jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia4 Re: JUZ MAM 18.09.24, 20:50 A w jakiej postaci dostałaś znieczulenie? Igła,plaster, krem? Jak zrobiłaś pionowo czy poziomo? Odpowiedz Link Zgłoś
ireen Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 20.09.03, 23:06 Niektore pomysly to mnie naprawde zadziwiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czysty Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.chello.pl 16.10.03, 21:50 Doczepiane kolczyki są dla mnie obrzydliwe. W tych szczelinach są doskonałe warunki do gnieżdżenia sie milionów bakterii. Jesli któraś mysli, że częste mycie codzienne wyklucza to, jest w błedzie. Sprawdziłem, przekonałem sie i wiecej nie chcę dotykać. Dalej. Zbiera mnie na wymioty jesli zobaczę kolczyki u faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 20.09.03, 23:12 jak pomyśle o twoim pomyśle to aż mnie wszytsko boli!!!!!!! jezeli zastanawisz sie nad kolczykiem w innym miejscu polecam język SUPERR SPRAWAA a jakie pocałunki istne szaleństwo!:)))))))MIEJSCE REWELACYJNE POLECAM!!!!!!!!!tylko nie na łechtaczce AŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 23:25 Przy zakładaniu nie było tak żle,zrobił to prwdziwy fachowiec(mój znajomy chirurg).Jak się wygoi to napiszę coś więcej. Na razie jestem z siebie zadowolona,że się zdecydowałam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 21.09.03, 20:44 wiesz co ja młoda jestem i otwarta na wszelkie nowosci ale dlaczego wydaje mi sie że to istne szaleństow ! NIE WIEM!!!!!!!!1 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 21.09.03, 21:19 po co ci to? powiedz tylko po co????? ja tego nie rozumiem..... myślę że to naprawde może grozić jakimiś powikłaniami jak nie teraz to póżniej beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 21:34 Daj spokój dziewczynie.Jam mam taki kolczyk od roku i nie mam powikłań, a moje samopoczucie jest lepsze,a doznania seksualne wydają mi się ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
matka_joanna_od_aniolow Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 22.09.03, 07:47 Jestem zachwycona pomysłem,narazie przekłułam tylko sutki w tajemnicy przed M.P. i jestem zachwycona mam dwa malutkie kółeczka,zdecyduję się również na następne kłucia,rewelacyjne doznania,kiedy już się przyznałam okazało się,że M.P., też ma takie kółeczko,podczas igraszek skuwamy się łańcuszkiem to wspaniale wzmaga doznania.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-24 Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 22.09.03, 10:52 Wydaje mi się to niehigieniczne i chyba może być dość kłopotliwe(przy współżyciu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 15:23 Z higieną 0 problemów,a jesli chodzi o seks to w niczym nie przeszkadza(a wręcz wzbogaca doznania, przy zabawie samej ze sobą szczególnie (hihi)).Spróbuj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-24 Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 22.09.03, 17:14 Dziękuję! Nie skorzystam!Z pierwsza czescią twojej wypowwiedzi to moge się jeszcze zgodzić ale jeśi chodzi o drugą to nie wyobrażama sobie współżycia,przecież napletek łechtaczki jest taki delikatny.Przynajmniej mój jest.:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Pytanie do Mirki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 15:22 Jak długo to się goi?Kiedy już można? no wiesz co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Pytanie do Mirki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 17:59 Zostaw mi nr gg to pogadamy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Pytanie do Mirki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 21:58 3894344 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Pytanie do Mirki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 15:28 Chyba podany przez Ciebie nr gg jest nieaktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black widow Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 15:08 ja ci powiem bo ja sie na tym znam co nieco bo sie zajmuje kolczykami i sama przekluwam fakt ze nie amm studia ani nic ale z kolezankami rozne rzeczy sie robilo..i jest to miejsce dosc nietypowe do prezbijania bo lechtaczka jest bardzo delikatna jak wiemy i mozna doprowadzic do stanu zapalnego bardzo porzadnego takze ja nie polecam a jak juz to w porzadnym salonie tatuazu a nie u kosmetyczki ktora si nie zna!!!!!wiem co mowie pozdrawiam..milego kolczyka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 21:12 Odpukać na razie wszystko ok.Zakładałam u fachowca,dobrze znajomego:) chirurga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala ciekawe co zrobisz przy bramce na lotnisku??? IP: *.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 28.09.03, 15:49 piiii piii piiii hahahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: ciekawe co zrobisz przy bramce na lotnisku??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:16 Bedzie musiała pokazać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: ciekawe co zrobisz przy bramce na lotnisku??? IP: *.dnet.pl / 10.195.44.* 29.09.03, 19:26 i pan celinik na to : JA CHETNIE POMOGĘ GO ŚCIAGNĄĆ !!1 HEHHEHEHEH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala tak mysle ze to jedna z tych ekscytujacych sytuacj IP: 81.21.197.* 01.10.03, 22:26 ktore chce przezyc prawdziwa kobieta nie bojaca sie swojej seksualnosci! pada haslo "rewizja osobista" a Zosia i nie tylko juz jest mokra... tylko szkoda ze u kobiet zawsze musi byc "celniczka" co dziewczeta?? bardziej ciekawie zapowiada sie rewizja przy uzyciu brygady antyterrorystycznej w koncu zyjemy w stanie ciaglego zagrozenia! w Balicach terroryste zwineli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: tak mysle ze to jedna z tych ekscytujacych sy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 21:44 Wy się śmiejecie,a to zaczyna być bardzo przyjemniaste(mam na mysli ten drobiazg w moim ogródeczku). Odpowiedz Link Zgłoś
radek no to ja poprosze o szczegoly kotku ;) a moze... 04.10.03, 14:02 ogrodniczko...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: no to ja poprosze o szczegoly kotku ;) a moze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 20:50 Chyba odrobinę sie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: no to ja poprosze o szczegoly kotku ;) a moze IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 17:38 nosiłam kolczyk w nosie i miałam przez to niezłe problemy zdrowotne...a co dopiero nosić coś takiego w łechtaczce???!!dobre dla wyuzdanych masochistek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: no to ja poprosze o szczegoly kotku ;) a moze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 12:49 Ze zdrowiem ,jak narazie nie mam problemów.Masochistką zdecydowanie nie jestem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciocia z Garwolina Re: tak mysle ze to jedna z tych ekscytujacych sy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 22:02 INTERESUJĄCE.Podaj szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: ciekawe co zrobisz przy bramce na lotnisku??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 21:46 Własnie wróciłam z urlopu w Egipcie, na lotnisku nic się nie działo.hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: ciekawe co zrobisz przy bramce na lotnisku??? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 13:15 Poza dziwnym buczeniem bramki ????????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lata.wica Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE 04.10.03, 22:56 Moja kolezanka zalozyla sobie kolczyk w oku - i ma teraz problem, bo sie jej wzrok popsul, a przez kolczyk nie moze nosic soczewek. W okluarach wyglada zle, zaden chlopak na nia nie spojrzy, bo mowia,ze wola glupie cipy czytajace osmopolitan Odpowiedz Link Zgłoś
hirara23 brak zrozumienia tekstu... 05.10.03, 20:51 > W okluarach wyglada zle, zaden chlopak na nia nie spojrzy, bo mowia,ze wola > glupie cipy czytajace osmopolitan sorry moze to dlatego ze nie czytam cosmo ale czym sie rozni glupia cipa czytajaca cosmo od twojej kolezanki??? i z jakimi facetami ty sie zadajesz??? a teraz czesc pierwsza... lata.wica napisała: > Moja kolezanka zalozyla sobie kolczyk w oku - i ma teraz problem, bo sie jej > wzrok popsul, a przez kolczyk nie moze nosic soczewek. a nie moze te kolczyka wyjac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.biaman.pl 08.10.03, 15:27 hmm jak mozna miec kolczyc w (na) oku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: KOLCZYK NA ŁECHTACZCE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 23:37 Oczywiście ma na oku kolczyk na łechtaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala a jak tam seks, ze powtorze za Joasia-24... IP: 81.21.197.* 15.10.03, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: a jak tam seks, ze powtorze za Joasia-24... IP: 193.235.68.* 16.10.03, 11:34 A dlaczego nikt nie napisze, ze to jest po prostu OBRZYDLIWE!!!. Moze w lesbijskich zabawach jest przyjemnie ale zaden normalny facet na cos takiego sie nie skusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: a jak tam seks, ze powtorze za Joasia-24... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 22:26 Gość portalu: romek napisał(a): > A dlaczego nikt nie napisze, ze to jest po prostu OBRZYDLIWE!!!. > Moze w lesbijskich zabawach jest przyjemnie ale zaden normalny facet na cos > takiego sie nie skusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala do romka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 22:45 no facet rozbroiles mnie!! pare osob juz sie w tym tonie wypowiedzialo!!! nie umiesz czytac? ale przykro mi cie rozczarowac, wielu facetow sie skusi! dziewcze zrobilo co chcialo i ok, a co do ciebie to wierze gleboko ze twoj czlonek jest bezpieczny i z wlasnej woli go nie zakolczykujesz mnie obecnie smieszy fantazja na temat Zosi na lotnisku i nurtuja jej doznania erotyczne wiec daj sie kobiecie wypowiedziec! mam nadzieje ze jeszcze zabierze glos a ze zyjemy podobno w demokracji to wolno ci doradzac, wolno odradzac ale mow za siebie!!! jej facetowi zapewne nie spodobalo sie tylko jedno... to ze przez pare tygodni musial sie wstrzymac lub samozaspokajac,no chyba ze zyja w prawdziwie "wolnym związku" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anussska kolczyk na łechtaczce 19.10.03, 00:25 aaam :) szczerze mowiąc to zaciekawily mnie te ciekasze doznania ale nigdy w życiu nie dałabym sobie czegos takiego zrobic :/ nie e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala ja tez nie, wlasnie dlatego co jakis czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 00:58 podnosze watek majac nadzieje na relacje Zosi z "placu boju" wiec ZZZZZZoooooooosssssssssssiiiiiaaaaa no powiedz cos, zdradz troszeczke co u ciebie slychac? do anussska -> choc mam teorie ze odkad jej sie wygoilo... to facet nie daje jej dojsc do komputera... Odpowiedz Link Zgłoś
anussska Re: ja tez nie, wlasnie dlatego co jakis czas 19.10.03, 01:12 do: mala czyli cos w tym musi byc, ale tego sie nie da sprawdzic, chyba ze przekuwajac sie (nie ma bata!!!) albo bedac facetem (jasne!) :))) kolezanki zawsze mi opowidaly jak to fajnie jest sie calowac z kolesiem ktory ma kolczyk w jezyku - nie mialam okazji sprawdzic, ale to przynajmniej wydaje sie jeszcze do zrealizowania :) co powiesz? hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala do anussska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 01:26 zapytalam mojego miska czy sobie przekuje cos... za kazdym razem gdy wymienialam jakakolwiek czesc ciala(jezyk, nos, czlonka) odpowiedz byla "nie" wiec nie bede miec okazji :( jest bardzo drazliwy na punkcie pocalunkow i nawet jako eksperyment naukowy nie zaakceptowalby takiego dzialania :( wiec jestem na straconej pozycji, ale przed toba swiat stoi otworem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anussska Re: do anussska 19.10.03, 13:20 musze Go zapytac:)) chociaz szczerze watpie (hmm, ale jakos nie zaluje) dam znac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: kolczyk na łechtaczce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 16:20 Wszystko jest ok.Wygoiło się pięknie.A jesli chodzi o TE sprawy.:)W zabawie samej ze sobą i zabawie przed imisją jest super(seks oralny jest dużo lepszy,choć zawsze był dobry.:))W stosunku dopochwowym nie ma na razie różnicy.Prosiłam tylko partnera o delikatniejsze ruchy(na początku się troche bałam) najbardziej komfortowo czuję się w pozycji na pieska kiedy chłopak dodatkowo może popieścić moją fasolkę z kolczykiem.:)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia-24 Re: kolczyk na łechtaczce 23.10.03, 13:42 Teraz delikatniej i tak już będzie?Odpadnie kilka fajnych pozycji.A co się stanie jak się zapomni?O to zapomnienie chyba bedzie nietrudno zwłaszcza w momencie zbliżającego się wytrysku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: kolczyk na łechtaczce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 17:50 Kochamy się tak jak wczesniej i nie przeszkadza mi to wcale.Mi się podoba, a Jemu bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez23 Re: kolczyk na łechtaczce 11.11.03, 14:53 czesc zofia!popieram twoj pomysl!jestem ciekawa czy gdybym sie zgodzila teraz to czy moj facet by wrocil.... ale ja jestem zdesperowana!ale zazdroszcze ci! i zycze milych nocy i dni fasolce! one to lubia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: kolczyk na łechtaczce IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 22:27 BARDZO... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kolczyk na łechtaczce IP: *.centertel.pl 08.03.20, 18:34 Kolczyk to super sprawa mam 2 na penisie i kobiety to uwielbiaja a jak kobieta ma to faceta bardziej to rajcuje i szybciej sie spuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
martinez23 Re: a jak tam seks, ze powtorze za Joasia-24... 11.11.03, 14:46 o przepraszam! moj exfacet jest normalny i bardzo chcial zebym sobie tez zrobila ale nie bylo gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loona3 Re: a jak tam seks, ze powtorze za Joasia-24... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 19:39 zosiu jak chcesz by ktos uwierzyl w Twoje brednie to sie loguj.. a nie uzywaj dwoch nickow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: a jak tam seks, ze powtorze za Joasia-24... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.04, 16:46 Polecam jeszcze raz. Po dłuższym czasie jest już super! Odpowiedz Link Zgłoś