IP: *.espol.com.pl 17.09.03, 11:49
Dziewczyny co sądzicie o tych tabletkach. Czy są dobre? Czy chłopak moze
kończyć we mnie? Jakie są skutki uboczne? Dzieki pa
Obserwuj wątek
    • Gość: blondi Re: Logest IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 14:30
      nie wiem za duzo tych tabletkach, ale ja cały czas biore cilest i jestem
      zadowolona, naprawde polecam ci cilest.
    • Gość: saga- Re: Logest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 14:44
      Mi absolutnie nie pasowal. Ale tobie moze. Pigulki trzeba dopasowac metoda prob
      i bledow, inaczej sie nie da :))
    • Gość: kazumi Re: Logest IP: *.szczecin.mm.pl 17.09.03, 14:50
      Sluchaj ja juz od 6 miesiecy stosuje te tabletki moge Ci je polecic i wiem ze
      nie bedziesz zalowala. Moja przyjaciolka mnie naklonila do nich i wiem ze to
      byl bardzo sluszny wybor.Takze sie nie obawiaj konsekwencji jezeli bedziesz
      regularnie je zazywala nic ci nie bedzie grozilo od strony "plemnikow" twojego
      chlopaka :)))) pozdrowienia i
    • Gość: katinka Re: Logest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 15:05
      Brałam Logest przez 1,5 roku. Czułam się dobrze, nic mi się złego nie działo
      (żadnych zawrotów głowy, nudności itp). Korzystałam w pełni:) 100%
      bezpieczeństwa, pełny komfort (pojawiły się tylko problemy z suchością...)
      Ale... niedawno zaczęłam zauważać pojawiające się w zawrotnym tempie żyłki na
      nogach i.. rozstepy!! Po badaniach hormonalnych okazalo się że nie były to dla
      mnie najlepsze hormony...(troche za późno, co?) Wiec nie kieruj sie opinią
      znajomych tylko poproś o szczegółowe badania!!!
      • Gość: anka Do Katinki IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 16:06
        Od 1,5 roku biore Logest i teraz zaczelam zauwazac cellulitis ma udach (jestem
        szczupla i nigdy nie mialam z tym problemow).Myslalam ze mi sie troche przytylo
        wiec zaczelam stosowac diete, cwiczenia ale to nic nie daje.Po przeczytaniu
        Twojego listu widze ze moze byc tego inna przyczyna. Dodam ze suchosc w czasie
        stosunku tez zaobserwowalam juz jakis rok temu ale myslalam ze wszystkie
        tabletki to powoduja.
        Prosze napisz mi gdzie robi sie takie badania hormonalne, czy trzeba miec
        skierowanie od ginekologa i ile one mniej wiecej kosztuja!Bede Ci bardzo
        wdzieczna!
        Pozdrawiam!
        • Gość: katinka Re: Do Katinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:15
          Wiesz, ja poprosiłam o takie badania swojego ginekologa. Ale ostrzegam cie że
          robią z tym straszne problemy, bo to są ponoc dosyć drogie badania i zaczynają
          piep*** o limitach w kasach chorych. Bądź jednak konsekwentna! Warto, to daje
          pełny obraz tego, co się dzieje w twoim organizmie. Ostatecznie mozesz poprosic
          o skierowanie i zrobic badanie prywatnie. To moze troche kosztować, ale
          przeciez to inwestycja w SIEBIE!
          ps. Ja wykonywałam tez badania na hormony tarczycy (zdziwiłabyś się ile id nich
          zależy...) A na to badanie dostaniesz juz bez problemu skierowanie od swojego
          lekarza rodzinnego. Pozdrawiam!
    • Gość: dage Re: Logest IP: 213.186.79.* 17.09.03, 15:57
      wiesz biore logest od 3,5 roku...jestem z niego bardzo zadowolona..mozesz sie
      kochac bez rzadnych obaw..pozdrawiam
      • kochana85 Re: Logest 17.09.03, 21:20
        Ja dziś biorę swoją pierwszą tabletke Logest'u, trochę się wystraszyłam
        czytając ulotkę dołączoną do opakowania, bo jest tam opisanych wiele skutków
        ubocznych, ale mam nadzieję że będzie ok, jak zacznę juz brac to tez napiszę
        jak jest, pozdrawiam,:))
    • Gość: dziubasek Re: Logest IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 21:58
      Ja stosuje Logest od 2 lat i nie zauwazylam u siebie zadnych skutkow
      ubocznych... I mimo, ze piersi mi nie urosly to jestem z nich calkowicie
      zadowolona:) A co do celulitu i ewentualnych rozstepow to za bardzo nie
      wiem,bo mam lekka nadwage wiec u mnie to chyba normalne...3maj sie cieplo i
      nie przejmuj sie ulotkami. Jakbys dowiedziala sie ile skutkow ubocznych ma
      witamina c tez bys ja przestala lykac:P Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka