Gość: Claudia IP: *.espol.com.pl 17.09.03, 11:49 Dziewczyny co sądzicie o tych tabletkach. Czy są dobre? Czy chłopak moze kończyć we mnie? Jakie są skutki uboczne? Dzieki pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blondi Re: Logest IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 14:30 nie wiem za duzo tych tabletkach, ale ja cały czas biore cilest i jestem zadowolona, naprawde polecam ci cilest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saga- Re: Logest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 14:44 Mi absolutnie nie pasowal. Ale tobie moze. Pigulki trzeba dopasowac metoda prob i bledow, inaczej sie nie da :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazumi Re: Logest IP: *.szczecin.mm.pl 17.09.03, 14:50 Sluchaj ja juz od 6 miesiecy stosuje te tabletki moge Ci je polecic i wiem ze nie bedziesz zalowala. Moja przyjaciolka mnie naklonila do nich i wiem ze to byl bardzo sluszny wybor.Takze sie nie obawiaj konsekwencji jezeli bedziesz regularnie je zazywala nic ci nie bedzie grozilo od strony "plemnikow" twojego chlopaka :)))) pozdrowienia i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Logest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 15:05 Brałam Logest przez 1,5 roku. Czułam się dobrze, nic mi się złego nie działo (żadnych zawrotów głowy, nudności itp). Korzystałam w pełni:) 100% bezpieczeństwa, pełny komfort (pojawiły się tylko problemy z suchością...) Ale... niedawno zaczęłam zauważać pojawiające się w zawrotnym tempie żyłki na nogach i.. rozstepy!! Po badaniach hormonalnych okazalo się że nie były to dla mnie najlepsze hormony...(troche za późno, co?) Wiec nie kieruj sie opinią znajomych tylko poproś o szczegółowe badania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Do Katinki IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 16:06 Od 1,5 roku biore Logest i teraz zaczelam zauwazac cellulitis ma udach (jestem szczupla i nigdy nie mialam z tym problemow).Myslalam ze mi sie troche przytylo wiec zaczelam stosowac diete, cwiczenia ale to nic nie daje.Po przeczytaniu Twojego listu widze ze moze byc tego inna przyczyna. Dodam ze suchosc w czasie stosunku tez zaobserwowalam juz jakis rok temu ale myslalam ze wszystkie tabletki to powoduja. Prosze napisz mi gdzie robi sie takie badania hormonalne, czy trzeba miec skierowanie od ginekologa i ile one mniej wiecej kosztuja!Bede Ci bardzo wdzieczna! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Do Katinki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 12:15 Wiesz, ja poprosiłam o takie badania swojego ginekologa. Ale ostrzegam cie że robią z tym straszne problemy, bo to są ponoc dosyć drogie badania i zaczynają piep*** o limitach w kasach chorych. Bądź jednak konsekwentna! Warto, to daje pełny obraz tego, co się dzieje w twoim organizmie. Ostatecznie mozesz poprosic o skierowanie i zrobic badanie prywatnie. To moze troche kosztować, ale przeciez to inwestycja w SIEBIE! ps. Ja wykonywałam tez badania na hormony tarczycy (zdziwiłabyś się ile id nich zależy...) A na to badanie dostaniesz juz bez problemu skierowanie od swojego lekarza rodzinnego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dage Re: Logest IP: 213.186.79.* 17.09.03, 15:57 wiesz biore logest od 3,5 roku...jestem z niego bardzo zadowolona..mozesz sie kochac bez rzadnych obaw..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochana85 Re: Logest 17.09.03, 21:20 Ja dziś biorę swoją pierwszą tabletke Logest'u, trochę się wystraszyłam czytając ulotkę dołączoną do opakowania, bo jest tam opisanych wiele skutków ubocznych, ale mam nadzieję że będzie ok, jak zacznę juz brac to tez napiszę jak jest, pozdrawiam,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubasek Re: Logest IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 21:58 Ja stosuje Logest od 2 lat i nie zauwazylam u siebie zadnych skutkow ubocznych... I mimo, ze piersi mi nie urosly to jestem z nich calkowicie zadowolona:) A co do celulitu i ewentualnych rozstepow to za bardzo nie wiem,bo mam lekka nadwage wiec u mnie to chyba normalne...3maj sie cieplo i nie przejmuj sie ulotkami. Jakbys dowiedziala sie ile skutkow ubocznych ma witamina c tez bys ja przestala lykac:P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś