Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 21:57
ludzie ratujcie!czy ktos mi moze powiedziec o co chodzi i pomóc to zwalczyc!?
otóż podczas stosunku juz po paru minutach zaczyna mi sie cholernie chciec
siusiu..nawet jesli juz wczesniej potrzeba została zaspokojona..jest to
bardzo kłopotliwe gdy w trakcie musze mykac do kibelka!a jest to tak
intensywne ( a przynajmniej sie takie wydaje) ze jeszcze jeden ruch i ..
POMÓZCIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JenniferLu Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 14:18
      zdaje mi sie ze to nerwowe objawy myslisz o tym ze zaraz bedziesz potrzebowala
      i myslisz tak bardzo ze juz cie sie chce.zaraz przed polecam odwiedzic
      toaletkea moze warto by bylo zbadac nereczki polecam wizyte u
      lekarza.pozdarawiam
      • Gość: mariolka Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 15:52
        no raczej nie nerwowe..to samo przychodzi zanim zdąże pomyslec!a zdarzało sie
        ze zaraz przed załatwiłam potrzebe i troche fiku miku i znowu!czasami w
        trakcie usze szybko skoczyc do kibelka bo sie skupic na niczym nie mozna!i to
        nie jest takie wiesz,zachciewanie sie..tylkko dosyc intensywne parcie!!!!!!
        ratunku
        • Gość: MISIA Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:12
          Pewnie masz stan zapalny i nawet o tym nie wiesz.Idź do urologa w poniedziałek.
          • Gość: mariolka Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 17:38
            oj nie...to nie wystąpiło u mnie nagle!nic sie równiez nie dzieje w normalnych
            okolicznosciach!nie siusiam co chwila zeby było cos z nerami..tylko podczas
            szuszuruszu hehe!no wiec?i zapewniam ze nerki mam zdrowe..
            • Gość: nak Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: 217.11.141.* 13.10.03, 15:08
              moze nerki masz zdrowe ale pecherz?
              to jakis stan zapalny albo jakas bakteria powodujaca pieczenie i wrazenie
              potrzeby oddania moczu , podobne objawy sa przy chlamydii a te trzeba porzadnie
              podleczyc
              idz do ginekologa - nie zastanawiaj sie!
              • Gość: mariolka Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:23
                no witam!wiecie co..napisałam do ginekologa na stronce.i dowiedziałam sie ze
                NASZ ;) problem fachowo nazywa sie "syndromem nocy poslubnej" heheheheh..ale
                nazwa!nie wiedziałam ze "dolega" mi cos takiego!lekarz ten napisał równiez ze
                powinna wystarczyc zmiana pozycji..dziś spróbowałam :) mała zmiana
                pozycji,potzreba siusiu minimalnie mniejsza ale za to
                po....woooowwww,,,myslałam ze do domu nie dojde ;) pozdrawiam
    • Gość: mariolka Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.03, 22:44
      no i...zero odzewu? :(
    • moniczk_aa Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... 13.10.03, 16:44
      ja mam dokladnie tak samo.wiec podciagam watek bo jestem zainteresowana! fat
      faktem ze mialam zapalenie drog moczowych ale to juz wyleczone. mam nadzieje ze
      ktos byl z tym problemem u lekarza i dowiedzial sie czegos konkretnego
    • Gość: motylek Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: 195.145.215.* 13.10.03, 19:46
      Hej

Tez mam podobny problem. Od mojej panie ginekolog, dowiedzialam sie, ze moja
      macica jest wygieta do tylu i przy niektorych pozycjach czlonek wprowadzony do
      pochwy moze uciskac na pecherz.
      Z drugie strony dowiedzialam sie, ze zalatwianie sie po stosunku jest bardzo
      zdrowe i higieniczne, gdyz w ten sposob pozbywasz sie wszelkich bakterii i
      drobnoustrojow, ktore dostaly sie do twojej pochwy podczas stosunku.

Jezeli jednak podczas stosunku niezaleznie w jakiej pozycji odczuwasz silna
      potrzeba pojscia do toalety, po wczesniejszym zalatwieniu sie, to najlepiej
      zasiegnij porady lekarskiej. Wyprobuj jednak pare pozycji i stwierdz, czy za
      kazdym razem mialas nieodparta ochote oddania moczu.

Pozdrawiam
    • Gość: Aleksa Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.chello.pl 14.10.03, 22:39
      Uważam, że to jest nabyte nerwowe usposobienie. Myslisz o tym i dlatego tak
      jest. Podłóż pod pupę dużą folię i nie zważąjąc na nic normalnie wysikaj się
      podczas stosunku. Jestem pewny, że za czwartym razem już będzie OK.
      • Gość: mariolka Re: POMOCY!!!potrzeba siusiu podczas stosunku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 22:53
        heheh.dobre.mój facet tez mi to doradzał!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka