Dodaj do ulubionych

Krzyki podczas

22.10.03, 00:37
Moi sąsiedzi się skarżą,ale ja nie potrafię inaczej zwłaszcza jak kończymy z
Misiem ja krzyczę i Misio krzyczy podczas wspólnych orgazmów.Sąsiad puka w
ścianę raz Misio go ostrzegł a teraz da mu popalić tak powiedział.Czy wy też
krzyczycie podczas stosunku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka Re: Krzyki podczas IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.10.03, 07:04
      Jasne! Tylko, że w moim związku to ja krzyczę, a "Misio" sie stresuje, że ktos
      usłyszy ;-)
      Ale ja mam to w nosie. Mam samych starszych sąsiadów, którzy znają mnie od
      dziecka i do głowy by mi nie przyszło, że to ja tak mogę krzyczeć.
    • bloodrayne Re: Krzyki podczas 22.10.03, 19:53
      madama_motyl napisała:

> Moi sąsiedzi się skarżą,ale ja nie potrafię inaczej zwłaszcza jak kończymy z
      > Misiem ja krzyczę i Misio krzyczy podczas wspólnych orgazmów.Sąsiad puka w
      > ścianę raz Misio go ostrzegł a teraz da mu popalić tak powiedział.Czy wy też
      > krzyczycie podczas stosunku?

no
      jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!
    • Gość: kasik Re: Krzyki podczas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.03, 21:04
      madama_motyl napisała:

> Moi sąsiedzi się skarżą,ale ja nie potrafię inaczej zwłaszcza jak kończymy z
      > Misiem ja krzyczę i Misio krzyczy podczas wspólnych orgazmów.Sąsiad puka w
      > ścianę raz Misio go ostrzegł a teraz da mu popalić tak powiedział.Czy wy też
      > krzyczycie podczas stosunku?
      czekaj, czekaj. pominęłaś bardzo ważną kwestię: Stary Misio czy Nowy Misio???
      • madama_motyl Re: Krzyki podczas 22.10.03, 21:19
        Jeszcze stary Misio,ale z nowym też pokrzyczę
        • Gość: kasik Re: Krzyki podczas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.03, 21:28
          madama_motyl napisała:

> Jeszcze stary Misio,ale z nowym też pokrzyczę

tak trzymaj!!! niech sąsiedzi wierzą, że mają do czynienia z prawdziwie
          wyzwoloną kobietą, a nie jakąś "cnotką"...
          • Gość: Ja Re: Krzyki podczas IP: *.net 22.10.03, 23:06
            A ja jestem facetem i uwielbiam jak kobieta krzyczy!!! To mnie wtedy bardziej
            mobilizuje bo wiem ze jej sie podoba i staram sie zeby krzyczala jeszcze
            glosniej Ołłł Je!
        • bloodrayne ;) 23.10.03, 20:06
          madama_motyl napisała:

> Jeszcze stary Misio,ale z nowym też pokrzyczę

a ten stary misio rozumiem ze po 70 a nowy ma ok 16.... Skarbie rozumiem twoje
          niezdecydowanie...
          • matka_joanna_od_aniolow Lubię krzyczeć 23.10.03, 22:42
            Niewiele mam jednak okazji,kiedy robię to z Matką Przełożoną to przeważnie
            jestem zakneblowana,kiedy robię to z ks.Michałem no to same wiecie co mam w
            ustach,ale jak już mam okazję pokrzyczeć to krzyczę aż echo wśród klasztornych
            murów niesie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka