Dodaj do ulubionych

studniówka

IP: *.bater.net.pl / 192.168.2.* 18.11.03, 21:10
za niedługo studniówka . co mam na siebie włożyć? . pomóżcie mi
Obserwuj wątek
    • Gość: Kwiatuszek Re: studniówka IP: *.euron.pl / 10.21.32.* 18.11.03, 21:44
      najlepiej NIC:) zrobisz najwieksza furore...ja tez mam niedługo 100-dniówke,
      ale nie mam juz problemu z sukienka czy butami...ale mysle, ze w tym 'sezonie'
      najmodniejsza bedzie klasyczna czerń... mysle, ze suknie z gorsetami odpadaja.
      Takie jest moje zdanie. PAPATKI I UDANYCH LOWÓW;]. POZDRAWIAM KWIATUSZEK:)
      • 82misia Re: studniówka 18.11.03, 21:56
        Najlepiej sukienkę dopasowana do figury i niezaleznie czy bedzie to prosta
        czarna, czy z gorsetem, czy bordowa - rzecz gustu.Abys sie w niej dobrze czuła
        i pamiętaj ze taka noc jest raz w zyciu wiec powinnas czuc sie wyjatkowo!!
        pozdrawiam
        • undercover_brother Re: studniówka 19.11.03, 12:31
          Ta noc moze z powodzeniem zdarzyc sie kilka razy w zyciu. Wydarzy sie dwa, jesli ktos ma stalego partnera. Fajna impreza, ale Wy troche wyolbrzymiacie.
    • Gość: Misio Co wy sie tak spuszczacie nad glupia impreza z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 22:12
      udzialem nauczycieli , to wielka kicha
    • Gość: mala Re: studniówka IP: 81.21.197.* 18.11.03, 22:24
      jak wybierzesz model to mozesz isc do krawcowej zeby ci uszyla, moze(ale
      niekoniecznie) wyjdzie to taniej niz w sklepie, ale bedziesz miec pewnosc ze
      bedzie dopasowana do ciebie ;)
    • reirei Re: studniówka 18.11.03, 23:12
      najlepsze bedzie dluga suknia, albo spódnica z gorsetem-ciagle modne, czerń
      zawsze na topie ale żeby się wyróżniać polecam bordo, czeriweń, śliwkę, granat-
      ciemne kolory, byle nie jebliwe. pamietaj żę diabeł tkwi w szczegółach, musisz
      miec dobrze dopasowane dodatki-buty, torebka ewentualnie szal. moja rada:
      wybierz wygodne buty, niekoniecznie na niebotycznym obcasie, 4-6 cm bedzie ok,
      pamietaj ze bedziesz w nich tanczyc calą noc! a kreacja musi przede wszystkich
      pasowac do twojej karnacji, koloru włosów, figury i ty musisz sie w niej
      dobrze czuc
      pozdrawiam i zycze szampanskiej zabawy!! ^_^
    • Gość: ja_piękna Re: studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:01
      Po prostu idz pochodzic po klepach z sukniami wieczorowymi i poogladaj sobie.
      To co ci sie spodoba i bedzie fajnie na tobie wygladalo to bedzie najlepsze.
      Nie ma sensu kupowac sukienki ktora bedzie fatalnie na tobie wygladala tylko
      dlatego ze jest najmodniejsza w tym sezonie.
      A w razie czego zawsze mozesz zalozyc poprostu klasyczna dopasowana dluga
      sukienke na cienkich ramiaczkach.
    • Gość: mimi Re: studniówka IP: *.pikonet.pl / 192.168.10.* 19.11.03, 13:42

Wszystko możesz. Sukces zależy od odpowiedniej stylizacji. Poprzeglądaj
      troszkę gazet z ładnymi zdjeciami, może coś wybierzesz. Warto skorzystać z
      OBIEKTYWNEJ oceny przy doborze kreacji i tego całego studniówkowego blichtru,
      żeby nie okazało się, że podobamy sie tylko sobie, prawda?Studniówka służy w
      końcu temu, żeby się pokazać z jak najlepszej strony i trzeba tą szansę
      maxymalnie wykorzystać. Pamiętaj, żeby wyglądać jak najbardziej naturalnie,
      zapomnij o gorsetach,bufiastych sukniach rodem z XVII wieku (nie jesteś
      księżniczką-i nie daj sobie tego wmówić-tylko licealistką (młodą, piękną i
      powabną),solariach( no.ewentualnie jeden 10-minutowy seansik),grubych tapetach,
      ostrych makijażach, trzymetrowych fryzurach utrwalonych tonami lakieru( pomyśl
      jak będzie się czuł twój partner, kiedy będzie chciał się wtulić w twoje
      włosy...brrrrrrr!) i na Boga zrezygnuj z kilogramów brokatu na ciele, włosach i
      nie rzadko cipce...;))))) a, i nie przesadzaj z dodatkami! SUPTELNY SEXAPEAL TO
      JEST TO!!!!!!! zostawisz w tyle wszystkie koleżanki, kóre z zazdrości obgryzą
      szpony, które malowały przez 2 dni. POWODZENIA!
    • Gość: supermenka Re: studniówka IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 14:28
      ja pojawię się w czarnej długiej chińskiej sukience .żeby nie wyglądać jak
      czterdziestka i nie jak wszystkie.
      • Gość: mimi Re: studniówka IP: *.artcom.pl / 192.168.0.* 20.11.03, 18:14
        Gość portalu: supermenka napisał(a):

> ja pojawię się w czarnej długiej chińskiej sukience .żeby nie wyglądać jak
        > czterdziestka i nie jak wszystkie.

I to się chwali! Masz pomysł na siebie. Bo mając własna koncepcję i będąc pewną
        trafnosci własnego wyboru czujesz się pewnie i co za tym idzie pięknie.
        Pozdro:)))
        • undercover_brother Re: studniówka 21.11.03, 00:44
          Jak nie nalozysz 20kg tapety, to juz bedziesz wygladac mlodo. Tego wlasnie nie rozumiem - przeciez wytapetowane mlode dziewczyny wygladaja o 10 lat starzej - gdzie tu logika? A z drugiej strony kobiety starsze maluja sie, zeby wygladac mlodziej... jeden srodek na wszystko :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka