Gość: maturzystka IP: *.bater.net.pl / 192.168.2.* 18.11.03, 21:10 za niedługo studniówka . co mam na siebie włożyć? . pomóżcie mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kwiatuszek Re: studniówka IP: *.euron.pl / 10.21.32.* 18.11.03, 21:44 najlepiej NIC:) zrobisz najwieksza furore...ja tez mam niedługo 100-dniówke, ale nie mam juz problemu z sukienka czy butami...ale mysle, ze w tym 'sezonie' najmodniejsza bedzie klasyczna czerń... mysle, ze suknie z gorsetami odpadaja. Takie jest moje zdanie. PAPATKI I UDANYCH LOWÓW;]. POZDRAWIAM KWIATUSZEK:) Odpowiedz Link Zgłoś
82misia Re: studniówka 18.11.03, 21:56 Najlepiej sukienkę dopasowana do figury i niezaleznie czy bedzie to prosta czarna, czy z gorsetem, czy bordowa - rzecz gustu.Abys sie w niej dobrze czuła i pamiętaj ze taka noc jest raz w zyciu wiec powinnas czuc sie wyjatkowo!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: studniówka 19.11.03, 12:31 Ta noc moze z powodzeniem zdarzyc sie kilka razy w zyciu. Wydarzy sie dwa, jesli ktos ma stalego partnera. Fajna impreza, ale Wy troche wyolbrzymiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Co wy sie tak spuszczacie nad glupia impreza z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 22:12 udzialem nauczycieli , to wielka kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: studniówka IP: 81.21.197.* 18.11.03, 22:24 jak wybierzesz model to mozesz isc do krawcowej zeby ci uszyla, moze(ale niekoniecznie) wyjdzie to taniej niz w sklepie, ale bedziesz miec pewnosc ze bedzie dopasowana do ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: studniówka 18.11.03, 23:12 najlepsze bedzie dluga suknia, albo spódnica z gorsetem-ciagle modne, czerń zawsze na topie ale żeby się wyróżniać polecam bordo, czeriweń, śliwkę, granat- ciemne kolory, byle nie jebliwe. pamietaj żę diabeł tkwi w szczegółach, musisz miec dobrze dopasowane dodatki-buty, torebka ewentualnie szal. moja rada: wybierz wygodne buty, niekoniecznie na niebotycznym obcasie, 4-6 cm bedzie ok, pamietaj ze bedziesz w nich tanczyc calą noc! a kreacja musi przede wszystkich pasowac do twojej karnacji, koloru włosów, figury i ty musisz sie w niej dobrze czuc pozdrawiam i zycze szampanskiej zabawy!! ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_piękna Re: studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 11:01 Po prostu idz pochodzic po klepach z sukniami wieczorowymi i poogladaj sobie. To co ci sie spodoba i bedzie fajnie na tobie wygladalo to bedzie najlepsze. Nie ma sensu kupowac sukienki ktora bedzie fatalnie na tobie wygladala tylko dlatego ze jest najmodniejsza w tym sezonie. A w razie czego zawsze mozesz zalozyc poprostu klasyczna dopasowana dluga sukienke na cienkich ramiaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: studniówka IP: *.pikonet.pl / 192.168.10.* 19.11.03, 13:42 Wszystko możesz. Sukces zależy od odpowiedniej stylizacji. Poprzeglądaj troszkę gazet z ładnymi zdjeciami, może coś wybierzesz. Warto skorzystać z OBIEKTYWNEJ oceny przy doborze kreacji i tego całego studniówkowego blichtru, żeby nie okazało się, że podobamy sie tylko sobie, prawda?Studniówka służy w końcu temu, żeby się pokazać z jak najlepszej strony i trzeba tą szansę maxymalnie wykorzystać. Pamiętaj, żeby wyglądać jak najbardziej naturalnie, zapomnij o gorsetach,bufiastych sukniach rodem z XVII wieku (nie jesteś księżniczką-i nie daj sobie tego wmówić-tylko licealistką (młodą, piękną i powabną),solariach( no.ewentualnie jeden 10-minutowy seansik),grubych tapetach, ostrych makijażach, trzymetrowych fryzurach utrwalonych tonami lakieru( pomyśl jak będzie się czuł twój partner, kiedy będzie chciał się wtulić w twoje włosy...brrrrrrr!) i na Boga zrezygnuj z kilogramów brokatu na ciele, włosach i nie rzadko cipce...;))))) a, i nie przesadzaj z dodatkami! SUPTELNY SEXAPEAL TO JEST TO!!!!!!! zostawisz w tyle wszystkie koleżanki, kóre z zazdrości obgryzą szpony, które malowały przez 2 dni. POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supermenka Re: studniówka IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 14:28 ja pojawię się w czarnej długiej chińskiej sukience .żeby nie wyglądać jak czterdziestka i nie jak wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: studniówka IP: *.artcom.pl / 192.168.0.* 20.11.03, 18:14 Gość portalu: supermenka napisał(a): > ja pojawię się w czarnej długiej chińskiej sukience .żeby nie wyglądać jak > czterdziestka i nie jak wszystkie. I to się chwali! Masz pomysł na siebie. Bo mając własna koncepcję i będąc pewną trafnosci własnego wyboru czujesz się pewnie i co za tym idzie pięknie. Pozdro:))) Odpowiedz Link Zgłoś
undercover_brother Re: studniówka 21.11.03, 00:44 Jak nie nalozysz 20kg tapety, to juz bedziesz wygladac mlodo. Tego wlasnie nie rozumiem - przeciez wytapetowane mlode dziewczyny wygladaja o 10 lat starzej - gdzie tu logika? A z drugiej strony kobiety starsze maluja sie, zeby wygladac mlodziej... jeden srodek na wszystko :). Odpowiedz Link Zgłoś