justynaa87 03.03.09, 22:17 Pomóżcie mi bo niemam pomysłu co kupić mężowi na prezent z okazji naszej 1 rocznicy ślubu. chciałam tez zrobić kolacje ale jakoś niemam pomysłu co zrobić. wyjście odpada bo mamy malutki dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Rocznica 03.03.09, 22:26 Pierwsza rocznica ślubu, a ty juz nie wiesz, co masz mu kupic? Smutne to. A wiele prezentów dla facetow mozna kupic tu www.toys4boys.pl/ Choc nie wiem, czy za ten link admin nie wykasuje mi wpisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Kup mu karnet do burdelu. 04.03.09, 12:09 Skoro nie znasz swego męża, to będzie to tak samo dobry przezent jak każdy inny... (zadawałaś sobie pytanie co on lubi? choć raz?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kup mu karnet do burdelu. IP: *.chello.pl 04.03.09, 13:18 zamiast napisać co konkretnie proponujecie to się wymądrzacie. najlepiej nic niepiszcie jak jesteście tacy mądrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalahari Re: Kup mu karnet do burdelu. IP: *.chello.pl 11.03.09, 23:09 Wiem, jak trudno czasem komus kupic prezent, taki sam problem ja mam ze swoim mezem. Mimo ze na kazda rocznice udaje mi sie cos dla niego wymyslec, wiem, że to nie jest do konca to, z czego on sie ucieszy. Dlaczego? Ano nie jest typem osoby, ktora czegokolwiek materialnego chce... Zresztą co chce, to moze sobie kupić [nie mowie o samochodach itp.]... Z kobietami łatwiej, ja np. z każdego kwiatka ciesze sie jak durna ;) Dlatego rozumiem Cię... Kup może coś z tej strony, ktorą tu ktoś wyżej podał. Do tego miła kolacja i na pewno bedzie mu przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś