Gość: Gajka IP: 82.160.16.* 22.11.03, 22:44 tak jakoś głupio powiedzie "ej moglbys przymnie se zwalić" a mnie strasznie podnieca takie coś. pomożcie pliz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: jak go namówić by się przy mnie masturbował IP: 62.29.138.* 23.11.03, 11:47 mnie tez to rajcuje jak cholera!!!powiedzialam mu o tym i czasem o bardzo prosze aby sie podotykal i tez niechetnie ale daje sie namowic.oni sie wstydza! fakt ze i ja sie wstydze masturbowac przy nim , ale czasem tez sie poswiecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajka ale czego sie wstydzi... IP: 82.160.16.* 23.11.03, 12:05 nie wstydzi sie stac nago przede mna, wkładac mi go do buzi a pomachać ręka już się wstydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołjoł Re: jak go namówić by się przy mnie masturbował IP: *.acn.pl 23.11.03, 12:16 Mnie nachodzi często ochota wytrzepania (onanizować) się przy mojej dziewczynie, lubie się spuszczać "tu i tam",nie mam przy tym żadnych oporów. Natomiast ONA przy mnie już tego nie zrobi.Twierdzi że nie może się skupić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay lepiej razem 23.11.03, 15:27 lepiej go namow na wspolna zabawe... zacznij sobie sama robic dobrze, on sie bardzo podnieci tym widokiem, bedzie chcial CIE dotknac i wtedy powiedz mu ze "dzisiaj jest wieczor pt >>kazdy-sobie- rzepke-skrobie<< " wiec albo zacznie tez robic to na twoich oczach albo po prostu nie zazna przyjemnosci tej nocy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MY DWIE popieram papierem toaletowym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 16:40 ROZUMIEM CIĘ.... POZDRO "MY DWIE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martu Re: jak go namówić by się przy mnie masturbował IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.03, 18:38 powiedz "pokaż mi bo chciałabym to robić lepiej a nik tego nie wie tak jak ty" Działa. Odpowiedz Link Zgłoś