Dodaj do ulubionych

jak go namówić by się przy mnie masturbował

IP: 82.160.16.* 22.11.03, 22:44
tak jakoś głupio powiedzie "ej moglbys przymnie se zwalić" a mnie strasznie
podnieca takie coś. pomożcie pliz
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: jak go namówić by się przy mnie masturbował IP: 62.29.138.* 23.11.03, 11:47
      mnie tez to rajcuje jak cholera!!!powiedzialam mu o tym i czasem o bardzo
      prosze aby sie podotykal i tez niechetnie ale daje sie namowic.oni sie wstydza!
      fakt ze i ja sie wstydze masturbowac przy nim , ale czasem tez sie poswiecam.
      • Gość: Gajka ale czego sie wstydzi... IP: 82.160.16.* 23.11.03, 12:05
        nie wstydzi sie stac nago przede mna, wkładac mi go do buzi a pomachać ręka już
        się wstydzi?
    • Gość: jołjoł Re: jak go namówić by się przy mnie masturbował IP: *.acn.pl 23.11.03, 12:16
      Mnie nachodzi często ochota wytrzepania (onanizować) się przy mojej
      dziewczynie, lubie się spuszczać "tu i tam",nie mam przy tym żadnych oporów.
      Natomiast ONA przy mnie już tego nie zrobi.Twierdzi że nie może się skupić.

Pozdrawiam
    • kimmay lepiej razem 23.11.03, 15:27
      lepiej go namow na wspolna zabawe...

zacznij sobie sama robic dobrze, on sie bardzo podnieci tym widokiem, bedzie
      chcial CIE dotknac i wtedy powiedz mu ze "dzisiaj jest wieczor pt >>kazdy-sobie-
      rzepke-skrobie<< "
      wiec albo zacznie tez robic to na twoich oczach albo po prostu nie zazna
      przyjemnosci tej nocy hehe
      • Gość: MY DWIE popieram papierem toaletowym........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 16:40
        ROZUMIEM CIĘ....

POZDRO "MY DWIE"
    • Gość: martu Re: jak go namówić by się przy mnie masturbował IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.11.03, 18:38
      powiedz "pokaż mi bo chciałabym to robić lepiej a nik tego nie wie tak jak ty"
      Działa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka