Dodaj do ulubionych

JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? PILNE!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 19:27
Ratujcie! Nieuchronnie, wielkimi krokami zbliza sie mój "pierwszy raz". Nie
wiem co mam robic, jak sie podczas tego zachowywac, co robic. Boje sie, ze
cos sie nie uda, nie bede wystarczająco dobra. Mam poza tym jeszcze jeden
WIELKI problem: wstydze sie swojego ciala.Moj chlopak jest szczuply, a ja
nie.Tzn. gruba (podobno) nie jestem, ale nie uwazam, zeby bylo czym sie
chwalic. Wiem, ze facet moze nie bedzie tak zwracal na to uwagi, ale ja bede
sie zle czula. Nie wiem, co mam robic, jestem zalamana. A to juz tak
niedlugo... POMOZCIE!!!!! BLAGAM!!!!!
Obserwuj wątek
    • independent-girl Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P 21.12.03, 19:30
      Droga Przerażona, jeżeli wstydzisz się swojego ciała przed swoim facetem to
      nie będzie CI łatwo, bo nie dość, że trzeba pokonać lęki z samym aktem
      seksualnym to na dodatek musisz pokonać swój wstyd. CO do wstydu ja miałam
      podobnie i choć sam seks mi sie spodobał, to czasami mi brakowała odwagi by
      coś innego zrobić,bo się krępowałam siebie,a przecież on i tak znał moje ciało
      całe wzdłuż i wszeż i je lubil niezależnie odkilogramów wiec...nie krepuj się
      i nie rób nic, on i miłość poprawdzą Cię dobrą drogą.
      Powodzenia życzę
      Kasia
      • Gość: Przerażona! Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 19:35
        Dziekuje Ci Kasiu za te slowa otuchy. Wiem, ze juz jak przezyje tem pierwszy,
        nastepne beda na pewno latwijsze, ale ja tak sie boje... Moj facet uwaza mnie
        za najpiekniejsza itd., ale boje sie, ze cos bedzie nie tak gdy mnie zobaczy
        nagą... Wiem, ze nie moge sie z tego wycofac, strasznie tego pragne, ale
        jednoczesnie ogarnia mnie przerazenie na sama mysl rozebrania sie...
        Juz nie wiem, jak mam sobie z tym radzic... Ale mimo to dziekuje! :))
        Przerazona!
        • independent-girl Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P 21.12.03, 19:41
          Pewnie,że następne są łatwiejsze,a jeszcze lepiej jak po tym pierwym razie
          chce Ci się seksu :) Wiesz ja byłam cholernie tego ciekawa i jak to zrobiłam
          to byłam ciekawa jak jest dalej :) I nie zraziło mnie do tego krwawienie. A
          skoro Twój chlopak mowi,ze ma super ciało to znaczy,że dla niego tak jest i
          basta! Bo nawet,że widział Cię tylko w ubraniu to mężczyźni są niesamowitymi
          obserwatorami i nawet przez ubrania widzą wszystko :D
          3mam kciuki
          Kasia
          • Gość: Ciekawa.... Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 19:45
            A czy krwawienie wystepuje zawsze u kazdej dziewczyny? Bo w zasadzie jesli
            uzywa sie tamponow, to.... nie powinno chyba byc... tak nmi sie wydaje. Jak to
            wlasciwie jest?
            • independent-girl Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P 21.12.03, 19:50
              nie u każdej :) roznie to bywa, ja krwawilam, ale wiekszosc moich kolezanek
              nie krawialo, wiec istanieje duze prawdopodobienstwo,ze jednak nie bedziesz
              krwawic, a tampony...nic do tego nie maja, bo krew wycieka przy przerwaniu
              blony, ktora raczej nie ma prawa sie przerwac przy uzywaniu tamponow :P
          • Gość: verte Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:53
            > Bo nawet,że widział Cię tylko w ubraniu to mężczyźni są niesamowitymi
            > obserwatorami i nawet przez ubrania widzą wszystko :D

Oj tak,żebyś wiedziała.
      • magdzie Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P 23.12.03, 12:28
        zgadzam sie,
        poza tym kilka wizyt w solarium poprawi Ci nastroj i bedziesz sie czula
        bardziej sexy a zarazem mniej krepujaco:) pzdr.
    • Gość: maya Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.chello.pl 21.12.03, 19:39
      sama niedawno przezylam swoj pierwszy raz i powiem ci ze warto bylo poczekac i
      nie spieszyc sie z tym. to bardzo wazna chwila w zyciu kazdego czlowieka a
      chyba szczegolnie w zyciu kobiety. ja z moim chlopakiem duzo wczesniej niz sie
      ze soba kochalismy poznawalismy wlasne ciala, uprawialismy seks oralny i
      piescilismy sie. uwierz mi ze tez nie moglam sie z poczatku przemoc, wstydzilam
      sie za grubych nog, za malego biustu, lecz z czasem odkrywalam wiecej az w
      koncu bylam przy nim zupelnie swobodna, a moj facet mimo ze i atk wiem ze to
      nie prawda uwaza ze mam najseksowniejsze cialo!! mysle ze nie ma sie co
      spieszyc z tym "pierwszym razem", mysle ze wczesniej pwinniscie przezyc wiele
      innych "pierwszych razow" az nie nastepnym krokiem waszej bliskosci bedzie juz
      stosunek. powodzenia!
    • Gość: Basia Swiatlo swiec ukryje wiele niedoskonalosci IP: *.toya.net.pl 21.12.03, 20:42
      Polecam ci zgaszanie swiatla i zapelenie kilku swiec. Wtedy nie widac
      wszystkiego a cien moze zakryc wiele drobiazgow, ktorych ON nie powinien
      widziec. Poza tym swiatlo swiec nadaje skorze bardzo piekny, cieply odcien. No
      i oczywiscie...ten romantyzm! Milosc przy swiecach...Mysle ze wiekszosc kobiet
      ma ten problem, nie sa zadowolone ze swojego ciala, ale mezczyzna nie byl slepy
      wybierajac ciebie. Cialo widac nawet przez ubrania: czy jestes chuda czy nie,
      jaki masz biust itd. Skoro facet cie kocha to niczym sie nie martw! Poza tym
      myslenie o sobie ze jestes atrakcyjna sprawia ze naprawde taka jestes! Kiedy
      nie masz spuszczonej ze wstydu glowy i nie kulisz sie, aby ON nie widzial
      jakiejs czesci twojego ciala, ale jestes wyprostowana, w jakiejs seksownej
      pozycji...to na niego podziala!
    • Gość: alex Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.12.03, 21:04
      Jezeli nieczujesz sie przy swoim facecie dobrze to moze niepowinnas z nim isc
      do lozka, albo przynajmniej poczekac az poczujesz sie w jego obecnosci bardziej
      komfortowo. Poza tym gdybys mu sie niepodobala taka jaka jestes to by z toba
      niebyl.
    • justina21 Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P 22.12.03, 23:32
      Wiesz, jeden z moich chlopaków powiedział mi kiedyś "kochanego ciałka nigdy nie
      za wiele" , chcę tylko zaznaczyć że wiem co czujesz bo sama mam problemy z
      akceptacją własnego ciała.Ale dzięki tym słowom przy następnym chłopaku czułam
      się niczym nie skrępowana, bo wiedziałam że liczę się dla niego ja i jak nam
      razem będzie, a nie jak wyglądam.Zyczę ci powodzenia i pamiętaj Ten pierwszy
      raz ma być wyjątkowy.....i będzie!!!!!!!
    • Gość: marika 83 Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: 80.51.247.* 23.12.03, 14:53
      Badz naturalna
    • Gość: BeMine Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 27.12.03, 18:04
      Jak masz się zachować? Bądź sobą!!! Pozwól,żeby facet się wszystkim zajął.
      Wiem, co mówię, bo wczoraj miałam swój pierwszy raz. Mój Miś był tak czuły,
      tak delikatny,że nawet nie poczułam bólu, nie przejmowałam się swoim ciałem, a
      delikatnie mówiąc ideałem nie jestem. Proponuję dla rozluźnienia wypić butelkę
      dobrego wina ( oczywiście we dwoje) - żadne z was się nie upije, a będziecie
      rozluznieni. Trzymam za ciebie kciuki.3maj sie!!!!
    • Gość: aguśka Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.acn.waw.pl 27.12.03, 23:48
      No więc tak........ powiedz swojemu partnerowi(jeśli jeszcze tego nie
      zrobiłaś),że nigdy się nie kochałaś->to nie będzie wstydliwa sprawa dla niego i
      dla Ciebie.Co do Twojego wyglądu.......jeśli rzeczywiście nie jesteś zadowolona
      ze swojego wyglądu <jak większość z nas z resztą> jest na to rada...faceci są
      wzrokowcami,więc z wielką chęcią obserwują swoje partnrki;możecie przecież
      kochać się przy świecach lub zapalonej małej lampce. To tyle 3maj się!
    • Gość: morelka Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 13:00
      badz naturalna,wyluzuj sie,pomysl ze to jeden z pieknych momentów twojego
      zycia!!pa pozdro.
    • Gość: dadzeta Re: JAK ZACHOWYWAC SIE PODCZAS PIERWSZEGO RAZU? P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 16:21
      pare miesięcy temu też miałam okazje przeżyc swój pierwszy raz, oboje byliśmy
      baaardzo napaleni , wiem że gdybym powiedziała tylko słowo ....ale nie
      zrobiłam tego, dalej czekam na tego jedynego
      Zastanów się Przerażona!czy to jest właśnie Ten facet... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka