Dodaj do ulubionych

który fluid? pomożcie!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 17:57
Czuje sie uposledzona, juz poraz kolejny wybieram sie do drogerii, by dobrac
sobie fluid, po czym nie znajduje nic, co by przypominalo kolorem moja skórę.
Gdy ostatnio sobie znalałam cos co w sklepie przypominało własciwy odcien, po
dojsciu do domu okazalo sie calkowicie pomaranczowe na mojej twarzy.
Dziewczyny, jak dobrac odpowiedni kolor? Testowac na policzku, to wiem. ale
co dalej?
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: który fluid? pomożcie! 03.01.04, 18:05
      polecam fluidy Isa Dora, z serii Hydralight. sa tam odcienie m.in.: blonde
      beige, classic beige, natural beige, antique beige i summer beige. ( od
      najjasniejszego do najciemniejszego, bez odcieni lekko rozowych, raczej cieple-
      morelowe). napisz czy jestes opalona,bladziutka, lekko opalona a moze normalna?
      • Gość: desperatka Re: który fluid? pomożcie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.04, 18:11
        Widzisz, ja własnie mam chłodny koloryt skory. nie moge mieć cieplego podkładu.
        Moja twarzyczka jest zupelnie nieopalona. Praktycznie biala.
        • magdzie Re: który fluid? pomożcie! 03.01.04, 18:21
          jak bedziesz miala okazje sprawdzic te podklady to ptzetestuj classic albo
          blond beige, sa to odcienie neutralne.
          Warto sprawdzic rozne marki... Isa Dora jest firma szwedzka, jak wiadomo
          Szwedki do opalonych nie naleza, goruje tutaj wiecej odcieni jednak jasnych
          lub lekko opalonych.
          Mysle, ze na pewno sobie poradzisz, warto sprawdzic podklady Isa Dory, Rimmel,
          Pupa, Art Deco, Revlon...nie bede wspominala o kosmetykach selektywnych, bo w
          mlodym wieku jeszcze nie warto wydawak takiej forsy na sam podklad...
        • mandalay00 Re: który fluid? pomożcie! 03.01.04, 18:21
          Jesli jestes blada to szukaj kolorow ivory, lub ten oznaczonych nr 01.
          Najlepiej wejdz na forum Uroda i tam zadaj pytanie, napisz wiecej - w jakiej
          cenie mialby byc, czy ma byc mocno kryjacy czy niekoniecznie, moze wtedy ktos
          bedzie mogl Ci doradzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka