Dodaj do ulubionych

Poezja i polityka - dublińska ceremonia rozszer...

IP: *.netten.pl 03.05.04, 18:04
Bełkot. Gdyby nie chodziło o Unię, jakimż to rechotem zaniosły by się kręgi
postępowych prześmiewców. Ciekaw jestem poziomu tej wiekopomnej poezji. Choć
raczej nie, oszczędźcie mi jej próbek s'il vous plait!
Obserwuj wątek
    • Gość: maruda Re: Poezja i polityka - dublińska ceremonia rozsz IP: *.gdynia.mm.pl 03.05.04, 18:49

Gość portalu: triarius napisał(a):

> Bełkot. Gdyby nie chodziło o Unię, jakimż to rechotem zaniosły by się kręgi
      > postępowych prześmiewców. Ciekaw jestem poziomu tej wiekopomnej poezji. Choć
      > raczej nie, oszczędźcie mi jej próbek s'il vous plait!

Pompa zawsze nas śmieszy. Niedźwiadki, całowanie ucha, zadęcie itp. Europoezję
      sobie darujmy.

• Gość: oak Re: Poezja i polityka - dublińska ceremonia rozsz IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 19:01
      socrealizm powrócił - wiedziałem :-))))

niech się mury pną do góry, niech kominy mają pion zbudujemy jeszcze jeden
      pełny szczęścia nowy dom (dla obłąkanych)
    • Gość: cearuil Re: Poezja i polityka - dublińska ceremonia rozsz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.04, 21:24
      gdybys chociaz raz znalazl sie na zielonej wyspie i mial troche pojecia o
      literaturze swiatowej i porzadnej muzyce folkowej to zadne plugawe slowo nie
      przeszloby ci przez usta, ale ty zapewne nie masz zamiaru wyjezdzac z twojej
      wiochy i a twoje horyzonty nie sa bardziej odlegle niz budka z piwem
      • Gość: oak sam jestes wałem w dodatku pełnym pogardy IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.05.04, 21:50
        napuszonym wielkomiejskim ksenofobem. Poezja i sztuka w służbie polityki,
        niezaleznie z jakiej wyspy pochodzi, jest tylko służalczym kundlem i nie ma nic
        wspólnego ze szlachetną jej odmianą.
        To twoje horyzonty są żenująco niskie - panie "miastowy" )))
        • Gość: maruda Re: sam jestes wałem w dodatku pełnym pogardy IP: *.gdynia.mm.pl 03.05.04, 23:17
          Gość portalu: oak napisał(a):

> napuszonym wielkomiejskim ksenofobem. Poezja i sztuka w służbie polityki,
          > niezaleznie z jakiej wyspy pochodzi, jest tylko służalczym kundlem i nie ma nic
          >
          > wspólnego ze szlachetną jej odmianą.
          > To twoje horyzonty są żenująco niskie - panie "miastowy" )))

Tak to właśnie wygląda. Idea UE jest dobra. Poezja też.
          Razem będą wyglądać jak kiełbasa z dżemem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka