Gość: KL IP: *.kz.ema.pwcinternal.com / 10.57.8.* 04.10.02, 07:49 Jezeli prawde Lepper napisal, ze dzieci na wsi do szkoly glodne chodza to moze lepiej im bylo te wedliny i makowce przekazac. Troche to nieladnie sie obiadac jak ludzie gloduja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jp Re: Nie tak zle z chlopami IP: *.bbtec.net 04.10.02, 12:36 skoro stac ich na wynajecie i utrzymanie drogiego biura, imprezy,wyczarterowanie samaolotu specjalnie na imreze. Chyba zostane "chlopem" w Polsce. problem jest, ze nie chce mi sie wracac do kraju. Niech zyje Unia i prawdziwi producenci. Najlepiej jest dostac kase i nie produkowac nic, prawda? co mozna zdzialac na 1h? Jeszcze jedno: Sprzedam ziemie w Polsce firmie lub osobie z Europy Zachodniej, poniewaz nie stac mnie, aby cos samemu tam zrobic.poza tym nie chce mi sie. Polaka na kupno nie stac, dlatego szukam zachodniego inwestora. Wartosc okolo US$ 12 m.kw. W okolicach Gdanska. 72000 m.kw. (prawie US$ 870,000) Hej, chlopi!!! Nie chceta kupic!!!Poco odddawac Niemcowi przed ktorym sie tak trzesiecie!!! Oferty wysylac do email: bizadam@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś