Gość: Anka IP: 213.241.43.* 10.06.03, 09:47 za patriotyzm, za NIE, za Polskę i za wielką Polskość... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: *.*.*.* 10.06.03, 11:56 Możesz dziękować do woli. I tak nie przeczytają. Tam nie ma ani jednego kompa z dostępem do netu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 17:42 przeciez oni nie umieja czytac Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: DZIEKUJĘ JACKOWO 10.06.03, 19:22 Gość portalu: Anka napisał(a): > za patriotyzm, za NIE, za Polskę i za wielką Polskość... Ciekawe ilu z nich wie ilu mieszkancow ma Polska. Czy umieja wymienic miasta wojewodzkie. Czy czytali Trylogie, Dziady. Czy znaja nazwisko Milosz. Ile polskich ksiazek czytaja na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 19:42 Nie mówcie tak o swich rodakach! My nie wiemy na ich temat nic. Ja im dziekuję, że okazali się takimi patriotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heliov Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 10.06.03, 19:53 Ja myśle odpowiadając na Twoje pytanie ,że pewnie 5-ciu max 10 -ciu. Odpowiedz Link Zgłoś
heimer Re: DZIEKUJĘ JACKOWO 10.06.03, 19:58 Gość portalu: Anka napisał(a): > Ja im dziekuję, że okazali się takimi patriotami. Wcale nie jest to takie oczywiste. Wedlug mnie Ci ludzie wcale nie mysleli kategoriami narodu, Polski i interesu narodowego. Przez nich przemawial ich WLASNY, PRYWATNY, zasciankowy strach przed jutrem. Z brakiem jakiejkowliek dalszej perspektywy. Podejrzewam, ze zaden z nich ani przez chwile nie zastanawial sie nad Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 07:22 mój wujek dziękuje Bogu, że nie został w Jackowie. Obrósłby pleśnią i narzekał na kłamstwa na polish jokes. teraz jest w tej komfortowej sytuacji, że może się z nich śmiać, bo nie są o nim. A jest POLAKIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: 111.111.51.* 11.06.03, 17:53 Gość portalu: Anka napisał(a): > Nie mówcie tak o swich rodakach! My nie wiemy na ich temat nic. Ja im dziekuję, > > że okazali się takimi patriotami. sory bardzo ale ja z tymi kmiotam nie mam nic wspolnego. byles kiedys tam moze. to jest wies lubelska sprzed 40 lat. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszedalej Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.03, 19:55 Ja sie przylaczam do tych podziekowan! Mieszkancy Jackowa to same inteligenty i noblisty a tak w ogole to u nich jest fajnie i tato mi mowil, ze oni sa cool i tak w ogole! Jackowo number one! YEs! Tylko Jackowo! I love Jackowo, number one place for the polish ludzie! Prosze skandowac za mna! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: DZIEKUJĘ JACKOWO IP: 111.111.51.* 11.06.03, 17:54 Gość portalu: Anka napisał(a): > za patriotyzm, za NIE, za Polskę i za wielką Polskość... jackoo i greenpoint to najwiksze skupiska polskiego buractwa nikt normalny tam nie chodzi chyba ze zrobic fotke jak wygladaja polskie wiesniaki w ameryce. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś