Gość: pawel IP: 10.15.3.* 08.08.02, 09:07 czy ktoś z szanownego gremium wie, czy browar Witnica (na Pomorzu) jeszcze działa? parę lat temu byłem zachwycony piwem stamtąd, nie wiem jak jest teraz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawel Re: browar WITNICA IP: *.glos.com 13.08.02, 10:35 nareszcie pierwszy glos prawdziwego piwosza, takiego od serca stary, oczywiscie, ze browar WITNICA funkcjonuje i to z powodzeniem, mam nadzieje, ze piles z kija(zmrozone i swieze) szczyce sie tym, ze pilem to piwko kiedy jeszcze nie bylo pasteryzowane, mialo waznosc ok.5dni - co to byly za imprezy (kupa lat temu) pozdrawiam, pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: browar WITNICA IP: 10.15.3.* 15.08.02, 15:25 Gość portalu: pawel napisał(a): > nareszcie pierwszy glos prawdziwego piwosza, takiego od serca > > stary, oczywiscie, ze browar WITNICA funkcjonuje i to z powodzeniem, > mam nadzieje, ze piles z kija(zmrozone i swieze) > > szczyce sie tym, ze pilem to piwko kiedy jeszcze nie bylo pasteryzowane, > mialo waznosc ok.5dni - co to byly za imprezy (kupa lat temu) > > pozdrawiam, pawel dzięki chłopie, wlałeś radość w moje serce: w niedzielę wyruszam w tamte strony Odpowiedz Link Zgłoś