fiwa1 08.08.05, 12:15 Dawno temu dostałam campari i nie bardzo wiem co z nim zrobić, bo z sokiem pomarańczowym uz mi się znudziło moze jakiś fajny przepis na drinka ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilarose Re: CO ZROBIĆ Z CAMPARI?? 08.08.05, 15:31 Campari + wódka + sok grejpfrutowy + kostki lodu + plasterek cytryny Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: CO ZROBIĆ Z CAMPARI?? 08.08.05, 17:51 Swietny aperitif. Najchetniej chyba jednak pity poprostu z woda sodowa i lodem.. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: CO ZROBIĆ Z CAMPARI?? 09.08.05, 09:17 Mozna tez dodawac do ginu z tonikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: CO ZROBIĆ Z CAMPARI?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:07 campari + wodka na lodzie-dla fachowcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desi Re: CO ZROBIĆ Z CAMPARI?? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 01.10.05, 16:33 Jak bitter campari to : campari, gin, biale vino wytrawne i polowe plasterca pomaranczy. podavac z lodem. ten trunek nazywa sie NEGRONI. Po 2 drinkach jak masz slaba glowe.... upadniesz. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desi Re: CO ZROBIĆ Z CAMPARI?? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 01.10.05, 16:36 cAmpari soda jest bez alkoholowe a bitter campari alkoholowe. Nie wiem jakie sa w Polsce... ale na pewno te 2 rodzaje.UWAGA.... nie przesadzai w piciu. To jest baba. Odpowiedz Link Zgłoś