weblank 12.08.06, 08:56 Witam, mam kumplowi, w ramach podziekowania, kupic "dobrego łiskacza". Pytanie tylko, ktory dobry, bo sie na tym kompletnie nie znam. Z gory dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weblank Re: dobra whisky 12.08.06, 10:17 Jest to relatywne, niemniej, w moim przypadku, w kwestii alkoholu, powolam sie na opinie tych, ktorzy alkohol zwany whisky pija:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: dobra whisky 12.08.06, 10:22 Jeśli ma być szkocka, dobra, a nie droga - Chivas Regal lub Ballantaine Jeśli coś bardziej oryginalnego - Jakaś single malt (niemieszana), ale nie każdy lubi. Poczytaj: www.whisky.pl/cotojest.htm Odpowiedz Link Zgłoś
anka.g1 Ile kosztuje whiskey? 19.08.06, 12:41 Właśnie jestem w Anglii i zastanawiam się czy opłaca się tu kupić kilka butelek na zapas. Jeśli ktoś może podać jakie są ceny tego trunku w Polsce to będe wdzięczna. Dodam że interesują mnie te ze średniej półki, nie najdroższe. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ile kosztuje whiskey? 19.08.06, 14:09 Ceny w różnych sklepach, są różne. Ogólnie możesz się zorientować np tu: www.alkoholeswiata.com/opisyalk.php?id=1003&f=0 Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ile kosztuje whiskey? 19.08.06, 14:12 Ceny w sklepach są ok 20% niższe niż w tym linku. Odpowiedz Link Zgłoś