Gość: jackk3 IP: *.ptr.terago.ca 18.01.07, 20:32 Witam wszystkich. Wlasnie pojawilo sie u nas za oceanem Tyskie (Gronie). Wczoraj pilem, calkiem dobre. A jaka wasz opinia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: Tyskie IP: *.toya.net.pl 25.01.07, 18:22 Ja osobiście Tyskie uwielbiam, ostatnio podchodzi mi też zielony leszek. Odpowiedz Link Zgłoś
polopol Re: Tyskie 25.01.07, 18:42 co to znaczy u nas jesteś polakiem czy bywasz powinieneś raczej napisać tu gdzie obecnie jestem tzn. za oceanem........ s17.bitefight.pl/c.php?uid=30883 pozdrowienia od nas czyli z POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: Tyskie IP: *.ptr.terago.ca 25.01.07, 19:16 Strasznie wrazliwy jestes! Pytanie calkie niewinne. Z Polski wyjechalem prawie 20 lat temu i wiem ze nigdy tam nie wroce na stale. Nie znaczy to ze nie czuje sie w dalszym ciagu Polakiem choc na pewno w o wiele wiekszym stopniu Kanadyjczykiem. Ulozylem sobie tutaj zycie, place podatki, zintegrowalem sie do duzego stopnia i to ze mam maly akcent nie przeszkadza mi mowic ze jestem 'u siebie'. Zreszta za 10lat z grubsza bede wiecej lat poza Polska niz w niej zylem. Troche wiecej otwartosci i tolerancji zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIWOSZ Re: Tyskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:40 Tyskie jest najlepsze. lepszego nie ma i nie bedzie, może Kronenberg, reszta krajowej produkcji to siki włączając reklamowanego Żywca i inne pomyje typu Harnaś i Warka,Lechem można beton palić..., pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Tyskie IP: 195.136.112.* 29.01.07, 13:28 Zubr to bardzo dobre piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz Re: Tyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 21:07 Siki. Wole Zywiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Tyskie IP: *.as.kn.pl 31.01.07, 10:33 tyskie, lech, zywiec, zubr, harnas, warka, carlsberg i inne - wszystkie to pseudo piwa!!! ich sie nie wazy tylko miesza koncentrat z woda i dolewa spirytusu! polecam napic sie prawdziwego piwa np. Lwowieckie z Lwowka Slaskiego na dolnymslasku!! tak smakuje prawdziwe piwo, a nie jakis proszek z woda i spirytusem Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Tyskie 03.02.07, 21:57 Gość portalu: colo napisał(a): > tyskie, lech, zywiec, zubr, harnas, warka, carlsberg i inne - wszystkie to > pseudo piwa!!! ich sie nie wazy tylko miesza koncentrat z woda i dolewa > spirytusu! polecam napic sie prawdziwego piwa np. Lwowieckie z Lwowka Slaskiego > na dolnymslasku!! tak smakuje prawdziwe piwo, a nie jakis proszek z woda i > spirytusem Bylem w Tyskich Browarach i nie stwierdzilem, zeby mieli tam jakies mieszalnie spirytusu z ekstraktem. Chyba, ze to jakis tajny proceder, skrywany przed obcymi. Piwa maja bardzo podobne technologie. Mnie Tyskie smakuje. Pilem kiedys piwo z Lwowka Slaskiego, nazywalo sie - o ile dobrze pamietam Ksiazece, z czerwona etykietka. Bylo calkiem niezle. Natomiast najwieksze gowno, to amerykanski krol piw, i to z ukradziona nazwa, czyli Budweiser. Sama chemia! - bo takiego gowna jak belgijski Mort Subite (Lambic), ktore w smaku przypomina ocet nie osmielilbym sie nazwac piwem. Rozpisalem sie chyba ponad norme. ------------------------------------------------------------------------------ Z kaktusow najbardziej lubie tequile Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt_wiadro Re: Tyskie 31.01.07, 18:12 Z lagerów lubię Leżajaska, a generalnie wolę piwa typu stout. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frehar Re: Tyskie IP: *.chello.pl 12.03.07, 13:55 Tyskie bardzo spoko piwko...tylko mogłoby zmienić trochę wizerunek :) ....a propos widzieliście nowa butelkę carsberga?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Tyskie 21.03.07, 14:36 Tyskiemu żaden wizerunek nie pomoże - dopóki nie zmieni zawartości. No cóż, w większości knajp po prostu się jest skazanym na Tyskie, jeżeli się chce kupić tańsze z nalewaka a nie butelkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Re: Tyskie 21.03.07, 14:51 .a > propos widzieliście nowa butelkę carsberga?? Coś mi się obiło o uszy czy oczy. Podobno designerska i minimalistyczna. Pójdzie się do sklepu i się zobaczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszrempala Re: Tyskie IP: *.devs.futuro.pl 21.03.07, 15:34 tyskie ....lubie ale wcale nie jest najlepsze. Nowa butelka - nie slyszalem- zreszta co za roznica -wazne co jest w srodku Odpowiedz Link Zgłoś
twistem Re: Tyskie 21.03.07, 15:37 Dla mnie różnica:))) Lubię ładne gadżety, jak to kobieta ;))) A ta nówka Carlsberga wygląda elegancko:))) Odpowiedz Link Zgłoś