Dodaj do ulubionych

zamiast kawy :)))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.03, 08:16

www.flowgo.com/greetings/A_Cup_Of_Joy/A_Cup_Of_Joy.swf

Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: zamiast kawy :))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 00:39
      bardzo ladne :))))
    • buggi Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 00:56
      co to mialo byc? bita smietana ( na kawie) w powiekszeniu? nic oprócz bialego
      ekranu nie moglam zobaczyc. O to chodzilo?
      • miltonia Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:12
        Cześć Bugol!
        Mnie się coś zaczęło otwierać, ale za wolno i zrezygnowałam. Może szkoda.
      • Gość: kanuk Re: zamiast kawy :))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 01:14
        OK , Buggi, sa to zyczenia milego dnia spiewane przez myszke wystajaca z kubka
        z kawa. Spiewa ona ( myszka, nie kawa) piosenke o Jeremiaszu -bullfrogu, czyli
        takiej duuuzej zabie co sie niczego nie boi. Jeremiasz sklada wszystkim
        zyczenia aby Swiat byl radosny, aby radosc byla w Tobie i w we mnie i w Morzu
        ciemnoniebieskim. A gdzie ono ,to siodme morze? Aaaaaaaa, to juz inna
        piosenka, spiewana przez Maryle Rodowicz. Dziekuje!
        • buggi Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:16
          dziekuje, wiec spróbuje jeszcze raz. moze i mnie zaspiewa ta myszka w kubku
          • miltonia Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:32
            Też spróbowałam, ale zamiast śpiewającej myszki zobaczylam śnieżną pustynię
            zwaną strefą nieznaną.
            • buggi Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:35
              to gdzie Kanuk te mysz w kubku widzial? AAAAA, jestesmy na napojach.
              • miltonia Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:37
                O do diabła, nie myślałam, że z Kanukiem aż tak źle!
                • Gość: kanuk Re: zamiast kawy :))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 01:39
                  A teraz WRESZCIE czyms Miltonci zaimponowalem. Przyjedzcie do mnie dziewczyny
                  to wam Jeremi zaspiewa. i zrobi kawe. ziarnista.....
                  • miltonia Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:43
                    Ależ już nie raz mi zaimponowałeś, tylko może nie dałam po sobie poznać, bom
                    skromna i nieśmiała z natury.
                    To przyjeżdżamy, tylko kto to ten Jeremi?
                    • buggi Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:47
                      co sie pytasz! na miejscu sie okaze kto to, ten Jeremi ( Przybora, chyba nie )
                      pakuj walizki Milton!
                      • miltonia Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:50
                        Jak myślisz, damy radę stopem do tej Kanady?
                        • buggi Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:55
                          chyba przez Rosje, potem Alaske i prosciutko do Kanady. Te droga bedziemy
                          prawie o suchej stopie i o suchym stopie
                          • miltonia Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 02:00
                            buggi napisała:

> chyba przez Rosje, potem Alaske i prosciutko do Kanady. Te droga bedziemy
                            > prawie o suchej stopie i o suchym stopie

Ale może lepiej przez morze. Bo tak będziemy może o suchej stopie, ale
                            odmrożonej. A jak inne elementy sobie odmrozimy, to czucia nie będzie. I co
                            wtedy? Jaki Januk i Jeremi z nas pożytek będą mieli?
                      • Gość: kanuk Re: zamiast kawy :))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 01:52
                        slowo sie rzeklo: Jeremi przybory ma ...to bullfrog, czyli bycza zaba.
                        • buggi Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 01:56
                          a na co mu zaba?
                          • Gość: kanuk Re: zamiast kawy :))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.04.03, 01:58
                            ZAB , wiec? do Mensy nalezysz i sie dziwisz?
                            • buggi Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 02:01
                              ja Kanuku juz teraz to do lózka naleze. dobranoc :)
                            • miltonia Re: zamiast kawy :))) 11.04.03, 02:02
                              W MENSIE testów na żaby nie robią, tylko na liczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka