IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.06.03, 02:51
wychodziloby na to, ze wiekszosc pija rozowe winko, sadzac po ustkach. a to
przeciez balonowa guma.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Ustka IP: *.consolidated.net 11.06.03, 03:54
      Od kazdej gumy nawet balonowej robia sie rozowe,chyba ze makijaz permanentny na
      granatowo je wybarwia (jak po jagodach)albo...albo nie..pozdr.olo
      • buggi do Kanuka i Ola 11.06.03, 07:49
        rózowa guma balonowa? A moze i duzy, okragly lizak w reku? hehe A panowie to
        18 lat skonczyli, ze sie na napojach "placza"?
    • czeresniowa_zarlaczka Re: Ustka 11.06.03, 11:05
      Gość portalu: kanuk napisał(a):

> wychodziloby na to, ze wiekszosc pija rozowe winko, sadzac po ustkach. a to
      > przeciez balonowa guma,

albo moc pocałunków...
      • buggi Re: Ustka 11.06.03, 11:59
        czeresniowa_zarlaczka napisała:

> Gość portalu: kanuk napisał(a):
        >
        > > wychodziloby na to, ze wiekszosc pija rozowe winko, sadzac po ustkach. a t
        > o
        > > przeciez balonowa guma,
        >
        > albo moc pocałunków...

albo szminka kochanki, co oczywiscie niewatpliwie w parze z owa moca
        pocalunków stoi, Zarlaczko moja mila. A wiesz, ze ja tez na etapie
        czeresniowym jestem
        • czeresniowa_zarlaczka Re: Ustka 11.06.03, 12:10
          O tej porze roku, gdy te słodkie kolorowe kulki dojrzewają na drzewach, to ja
          tylko na tym etapie jestem, Droga Buggi.
          • buggi Re: Ustka 11.06.03, 12:13
            czeresniowa_zarlaczka napisała:

> O tej porze roku, gdy te słodkie kolorowe kulki dojrzewają na drzewach, to
            ja
            > tylko na tym etapie jestem, Droga Buggi.

i ja i ja, tylko, ze ja unijne bezrobakowe, bo pryskane chyba, wcinam
            • Gość: kanuk Re: Ustka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.06.03, 02:34
              unijne...jak podkresla, ze ona juz w unii jest. a w Polsce i bez robakow i
              czasem nie pryskane tez. co najwyzej szpaki polowe zjedza, jak rybak sieci nie
              zarzuci w pore polowu i drzewa nie przykryje , zzymajac sie przy tym i lamiac
              galezie. ale ze Pieniazek Szczepan tych czeresni z malinami nie skrzyzowal ?
              • Gość: olo Re: Ustka IP: *.consolidated.net 12.06.03, 03:38
                Kanuk...Szczepan Pieniazek -skad wiesz? To osoba mi bliska i nawet
                bardzo.Skrzyzowal niejedno i niejedno zle a niejedno swiatla nie ujrzalo a w
                moim domu stalo i pachnialo badz owocowalo.Znowu Forum jest male... ale sadze
                ze to przypadek.Chyba nie odbywales praktyk w Skierniewicach.. pozdr olo.ledwo
                zyje ale zyje...dlugo by o tym .Gordon's do konca moich dni pozostanie ponizej
                denaturatu. ;)
                • Gość: kanuk Re: Ustka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.06.03, 04:55
                  wiem, ze byl to entuzjasta i fachowiec. znana postac , wiec wiem.
              • czeresniowa_zarlaczka Re: Ustka 12.06.03, 08:20
                Ano jestem, albo prawie, w Unii, co niewymownie mnie cieszy. Czereśnie bez
                robaków chyba są, ale pewności nie mam, bo na wszelki wypadek nie sprawdzam. W
                końcu nie ten robak groźny, którego my jemy. Pryskane też nie są raczej, bo
                producenci oszczędzają. Kanuczku widzę, żeś dobrze poinformowany w sprawie
                siatkowej. Niektórzy jeszcze lecą o świcie i machają jakimś kijem, coby
                szpaczki odgnonić. Ale ja im się nie dziwię /szpaczkom znaczy/, że kradną,
                widać smakosze i wiedzą co dobre. Czereśniomaliny jakoś do mnie nie
                przemawiają, alem może staroświecka i przeciw nowinkom się buntuję.
                Całuski, Czereśniowa Żarłaczka
                Ps. Mam tylko nadzieję, że w Unii nie ma norm na czereśnie i że te pierwsze,
                malutkie dalej będzie można kupować.
                • buggi Re: Ustka 12.06.03, 12:55
                  a te caluski to dla wszystkich, czy tylko dla Kanuczka zarezerwowane, Zarlaczu
                  drogi?
                  • Gość: kanuk Re: Ustka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.06.03, 16:49
                    w czeresniowym sezonie Zarlaczka nie ma czasu na takie detale.
                • Gość: kanuk Re: Ustka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.07.03, 05:22
                  zamiast siatki moze byc fuzja. siekamy tuz powyzej drzewa drobnym srutem.
                  trzask prask i po wszystkim , jak mawial dziadek Poszepszynski :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka