clina 24.03.04, 13:43 mam problem. mam szczurka ma 3 mies, 4 dni temu załwazyłam u niego narosl na oku. narosl pływa po oku. jest na powiezchni oka. niewiem gdzie masz szukac pomocy. jestem z wrocławia. z powazaniem Basia Symula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: NAROŚL NA OKU U SZCZURKA 26.03.04, 15:29 zapraszam na liste dyskusyjna polskich szczuromaniakow Aby zapisać się na listę, wyślij pusty e-mail na adres: szczury-subscribe@yahoogroups.com sa tez wroclawianie, moze cos poradza. Poza tym sprobuj wejsc na www.szczury.rzeszow.info.pl/ tam jest forum, moze znajdziesz adresy weterynarzy. Mozesz tez zadzwonic na Akademie Rolnicza, maja tam okulistyke, powinni cos poradzic. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: NAROŚL NA OKU U SZCZURKA 26.03.04, 15:46 z ww. forum Hej. Polecam wam lecznice dla zwierząt "vetus". ul.Żaka 28 3476057 swietni weterynarze, zajmuja sie roznymi zwierzetami, ale naprawde sa bardzo kompetentni i widac ze lubia szczurki -------------------------------------------------------------------------------- Serdecznie polecam tego lekarza, świetny ekspert od szczurków i innych małych gryzoni oraz ptaków ozdobnych. lekarz weterynarii Tomasz Piasecki KATEDRA EPIZOOTIOLOGII I ADMINISTRACJI WETERYNARYJNEJ Z KLINIKĄ pl. Grunwaldzki 45, Wrocław tel. 3205-338 Odpowiedz Link Zgłoś