Dodaj do ulubionych

Gielda zoologiczna Warszawa

04.11.10, 21:26
Witam. Czy obecnie istnieje jeszcze jakas gielda zwierzat w Wawie? Dwukrotnie kupowalam tam kroliki karlowate - wyjatkowo piekne i naprawde male (w sklepach zoologicznych z rzekomych miniaturek wyrastaja stworzania wielkosci kota...Ponadto sklepy nie prowadza sprzedazy krolikow karlowatych) Po wpisaniu w google "hodowla krolikow karlowatych Warszawa" nie wyswietla sie nic konkretnego...Ratuje mnie gielda:)
Obserwuj wątek
    • semi-dolce Re: Gielda zoologiczna Warszawa 04.11.10, 23:03
      Chyba nie ma. Jest w Słomczynie w niedziele, ale ogolnie to jestem bardzo przeciwna handlowi zwierzętami w takich miejscach.

A może znajdziesz króliczka dla siebie tutaj adopcje.kroliki.net/ ?
      • llora Re: Gielda zoologiczna Warszawa 04.11.10, 23:21
        Ja przeciwna nie jestem bo tylko tam najwyrazniej znalezc mozna bylo kroliki karlowate, jesli chodzi o rejony Wawy ;)

Zastanawialam sie nad adopcja ale jednak nie...Nie znam wymiarow zwierzaka (tylko wage), a ja moge sobie pozwolic tylko na malenstwo-miniaturki sa dla mnie za duze...Tylko dla takich mam klatke. Ale sprawa juz i tak nieaktualna - kuzynka odda mi swojego doroslego krolika karlowatego, bo jej sie znudzil (efekt kupowania zwierzat dzieciom...) ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka