Dodaj do ulubionych

Protest przeciwko okrutnym eksperymentom na zwierz

25.11.14, 12:26
Mieszkańcy Warszawy (i nie tylko) jutro o 12.)) pod sejmem manifestacja przeciwko ustawie o okrutnych eksperymentach na zwierzetach. Kto może, niech będzie chocby na pół godziny. To skandal co się dzieje - jeszcze im mało cierpienia zwirząt.....

otoz.pl/manifestacja-przeciwko-ustawie-regulujacej-doswiadczenia-na-zwierzetach-26-11-2014-r-12-00-sejm-rp/
Obserwuj wątek
    • dar61 przeciwko okrutnemu losowi tego forum 25.11.14, 12:54
      Ciekawy sposób na ożywienie tego zakątka proponuje {Hawu1} ...
      Można bez nahalnej reklamy?
      Można.
      • hawu1 Re: przeciwko okrutnemu losowi tego forum 27.11.14, 17:32
        Nie rozumiem o co chodzi z tą reklamą? Nie należę do żadnej organizacji i niczego nie reklamuję - uważam, że ta sprawa jest za mało nagłośniona, nikt z mojego otoczenia nie wiedział o demonstracji, więc wstawiłam tu linka - gdzie tu reklama czegokolwiek ??
        • dar61 Przeciwko reklamowemu skażaniu tego forum 27.11.14, 20:30
          Też nie rozumiem, dlaczego mnie o to pyta {hawu1}.
          Bo jej wpis był - jak dla mnie - taki, do jakiego tęsknię.
          Bezreklamowy.
          Więc można (bezreklamowo)? Można.

Inna rzecz to dobry forumowy zwyczaj - nie zlecać forumiarzom poszukiwania gdzieś obok wpisu forum. Wpis powinien być treściwy. Dyskutuje się tutaj, jeśli jest nad czym. Zsyłka na jakieś eFBe [?] etc. to wysysanie soków z tego, już ledwo zipiącego - przez m.in. reklamiarzy - forum.
    • addart Re: Protest przeciwko okrutnym eksperymentom na z 25.11.14, 15:39
      Owszem, jest reklama. OTOZ robi wszystko, żeby się skutecznie zareklamować. Zajrzałem na stronę z linku. Czarne mundurki, oddziały... A na temat niekorzystnych dla zwierząt zmian w ustawie jakoś mało...
      Jeśli mamy manifestować, dobrze by było wiedzieć, czego chcemy, i czy chcemy. A potem dopiero manifestować.
      Miejsca na stronie mają dosyć, dlaczego nie ma tam wyczerpującej informacji?
    • mietek-mietkowski Okrucieństwo 27.11.14, 10:02
      Największą podłością w odniesieniu do zwierząt jest ich zabijanie i zjadanie.
    • hawu1 Re: Protest przeciwko okrutnym eksperymentom na z 27.11.14, 17:30
      Jak ktos ma FB to jest wydarzenie
      www.facebook.com/events/329446627226752/permalink/340948646076550/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka