Dodaj do ulubionych

Chory piesek - West

25.01.25, 22:01
Hejka Ludziska

Szukam pomocy z moim west terierem, to szczeniak okolo 5 miesiecy, po szczepieniach juz z 3tyg.(ostatnie).

Piesek od wczoraj nic nie je i nie pije , sika i robi kupke , ale wymiotuje napije sie wody i wymiotuje na przezroczysty żółty... jest ospaly ,ciągle by leżał , ale mam wrazenie ze schódł..

jak podaje mu strzykawka wode to pije ,

ale jak wyjdzie na spacer to lata ,to gzi sie , biega z innym psem .

martwi mnie jego stan ze jest obojetny na picie ,wode na jedzenie .

ale gryzie wszystko ,drewniany stojak ,papier toaletowy i inne buty ,kapcie ,nie wiem czy cos nie wciagnoł

poradzcie co robic ...
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: Chory piesek - West 29.01.25, 02:10
      Od zwykłego zatrucia pokarmowego wymioty u psa jeśli trwają jeden dzień Góra półtora dnia to nie ma żadnego problemu Przeczytaj o moim Czarku wiesz jak się przeżar to niepokojące jest to że nie piję i to jest bardzo zła rzecz ponieważ jak Czarek się przeżarł a lubiał się przeżerać to był cały internet o nim pisze to po prostu wymiotował kilka godzin i robił sobie coś takiego że po prostu chlał miskę wody i wychodził na pole i wymiotował po prostu weterynarz mi powiedział bardzo mądry pies próbował po prostu usunąć toksyny No usunąć żarcie z żołądka jak już się wszystko skończyło To znaczy skończyły się wymioty to czasami dostał pół tabletki nos py ale to tak Tylko czasami ale przeważnie wtedy wypił jedną do półtora misek wody no oczywiście twój pies bo jest mały więc mniej pije i potem poszedł leżeć spał kilka godzin chodząc tylko się wysikać i napić się wody a potem następnego dnia troszeczkę albo już nadrabiał żarcie albo jeszcze się oszczędzał a już następnego dnia znów Zary jak nagięty przeżerał się i tak dalej i tak dalej ale w sumie Czarek był bardzo Ostrowy a przejedzenie to jest normalna rzecz u psa Ja pamiętam jak miałem jeszcze Reksa pierwszego pieska psa co była był był po prostu lato A jeszcze jedno Czarek jak była trawa i i po prostu to on bardzo lubiał iść na pole i zjeść trochę trawy tak tak to jest prawda psy wiedzą co jest zdrowe No i wracam do Reksa Reks naraz byłem w domu sam i zaczął wymiotować taką białą treścią taką zmieszaną strażą No coś w tym stylu ja wystraszone poleciałem do kuzynki do wujostwa mówię Czarek umiera A co mu się dzieje wymiotuje taką białą pianą itd itd No i potem dopiero mi kuzyn powiedział a potem potwierdził mój weterynarz że po prostu Czarek twór Rex Przepraszam Rex po prostu był przejedzony więc poszedł zjadł sobie trochę trawy bo to działa dobrze dla psów napił wody no i wymiotował No i tyle Natomiast u ciebie niepokojące jest to że pies nie pije i to jest złe czy pies się już lepiej czuje Czy byłaś u weterynarza byłeś u weterynarza Napisz Przydasz się Żeby ludzie wiedzieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka