rowciania 03.04.05, 14:16 Jak mogę pomóc mojemu jamnikowi, u którego weterynarz stwierdził dyskopatię ??? Od weterynarza dowiedziałam się tylko, że piesek nie może chodzić po schodach ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Dyskopatia u jamnika 03.04.05, 20:35 Biedny jamniorek :( Poniżej link do dobrego serwisu weterynaryjnego: www.vetserwis.pl/dyskopatia.html Głaski dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
rowciania Re: Dyskopatia u jamnika 03.04.05, 22:04 dziękujemy bardzo :-) ale przyznam, że niektóre informacje mnie przeraziły piesek czuje się już lepiej, więc chyba nie bedzie tak źle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Dyskopatia u jamnika 04.04.05, 07:58 opiekuj się nią zgodnie z zaleceniami i będzie dobrze :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silva5 Re: Dyskopatia u jamnika 06.04.05, 16:06 Kup u weterynarza artroflex, to jest zupelnie naturalny preparat, odpowiednik ludzkiego artrostopu... Dyskopatii nie wyleczy ale przynajmniej troszke stawy "nawilży". A pozatym to noś go po schodach i nie pozwalaj skakać. Uważaj by zachował prawidłową wagę. Nie przesadzaj ze spacerami ale tez nie unikaj ich bo to tylko pogorszy sprawe bo miesnie zaczna wiodczeć... Odpowiedz Link Zgłoś