Dodaj do ulubionych

Choroby chomików

31.10.05, 13:55
Czy mogłabym prosić o nazwy chorób chomików. Oczywiście nie muszą być wszystkie :) Gdyby jeszcze była taka możliwość to z łacińską nazwą :)Prosze nie podawać tutaj linków do stron o chomikach, bo niestety polskie www niedorosło jeszcze do przekazywania fachowych informacji :)
Obserwuj wątek
    • volica Re: Choroby chomików 03.11.05, 02:56
      Po angielsku.
      exoticpets.about.com/cs/hamsters/a/hamsterhealth.htm
      • bounty_14 Re: Choroby chomików 03.11.05, 19:11
        Dziękuje - troszkę mało tego :)

Dla ułatwienia podam, że najbardziej ineteresują mnie choroby pasożytnicze typu świerzb, grzybica (jakie rodzaje), nużyca - jakies podobne (jeśli jest ich więcej). Nie chce jakiś dużych informalcji, wystarczy mi tylko nazwa polska, a szcześliwy bym była gdyby ukazała się też nazwa łacińska, wtedy będe na temat danej choroby mogłą przeczytać na zagranicznych stronach...

pozdrawiam :)
        • bounty_14 Re: Choroby chomików 12.11.05, 09:57
          Co to? Nie ma tutaj żadnych wykształconych weterynarzy, którzy by odpowiedzieli na moje pytanie? Ehhh.... ten Polski internet jak zwykle do **** ;/
          • rezurekcja Re: Choroby chomików 14.11.05, 14:32
            bounty_14 napisała:

> Co to? Nie ma tutaj żadnych wykształconych weterynarzy, którzy by odpowiedzieli
            > na moje pytanie?

sa, ale nie maja czasu, poniewaz codziennie oprocz pracy zawodowej, snu i
            wypelniania obowiazkow domowych udzielaja wyczerpujacych odpowiedzi na
            kilkanascie pytan o ciezarze zdecydowanie wiekszym niz nazwy chorob chomikow.

> Ehhh.... ten Polski internet jak zwykle do **** ;/

polski Internet jest ok.
            skoro znasz angielski, przejdz sie na fora angielskojezyczne poswiecone
            chomikom, moze tam znajdziesz pelniejsza odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka