marieta1000 03.05.06, 19:29 mam pytanie dla dosiwadczonych: ile kosztuje mniej wiecej leczenie kociego kotaru i jak dlugo to trwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seniorita_24 Re: koci katar 03.05.06, 20:45 Marieto poszukaj odpowiedzi na www.forum.miau.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: koci katar 03.05.06, 20:53 forum.miau.pl/viewtopic.php?t=22997 Na tej stronie jest opisana ta choroba jej przyczyny,zapobieganie, objawy i leczenie. forum.miau.pl/viewtopic.php?t=43120&highlight=koci+katar tutaj walka z kk forum.miau.pl/viewtopic.php?t=42957&highlight=katar Odpowiedz Link Zgłoś
marieta1000 Re: koci katar 03.05.06, 21:33 dziekuje bardzo seniorita_24 :* skorzystalam z rady i na forum "miau" dostalam od razu odpowiedz:} naprawde wielkie dzieki za pomoc i trzymaj ksiuki za zdrowiej mojej kotki:} Odpowiedz Link Zgłoś
anna.jozwik Re: koci katar 03.05.06, 22:24 Cena wizyt i leków jest uzależniona od konkretnej lecznicy weterynaryjnej; nie ma stałego cennika. Ceny w zależności od miejscowości mogą sie bardzo różnić; ba nawet w jednym mieście ceny różnią się w zależności od dzielnicy. Co do długości trwania choroby, to jest ona różna w zależności od zintensyfikowania objawów, wieku kota, jego kondycji, faktu szczepienia itp. Może trwac od tygodnia nawet do kilku miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzika82 Re: koci katar 04.05.06, 09:04 Witam. Moja kocica ma katar od końca stycznia wiec leczenie trwa przeszlo 3 miesiące i na szczescie ma sie ku końcowi. Mam nadzieje ze w 4 miesiącu się zmieścimy. Kocica przeszla 3 kuracje antybiotykowe, do tego brała leki immunostymulujące i takie tam - łacznie około 200 zł w tym wizyty u weterynarza. Najgorsze bylo to ze bardzo się meczyła a wszytsko rozciagneło sie w czasie. Najbardziej chyba pomogło jej słońce które ja ozywiło i w ten sposób pomogło zwlaczać infekcje. Od ponad miesiąca jest również na kuracji odrobaczającej i uwazam ze to równiez wpłynęło pozytywnie na zmniejszenie kataru. Tak czy inaczej myslę ze leczenie zależy od poszczególnego przypadku. Nasz, wydaje mi sie był tym, w którym leczenie trwało długo i nie należało do najtańszych. Odpowiedz Link Zgłoś