Dodaj do ulubionych

Pytanie...

22.07.06, 09:54
Znalazlam te forum przypadkiem.I jestem lekarzem weterynarii wiem ze tutaj
odpisuja tylko z weterynarzy gagik.geworgian i anna.jozwik i forumowicze
ktorzy czasem naja wiedze ogromna a czasem blednie odpowiedza.Ale mniejsza z
tym.Czy ja moglabym tez pomagac jako lekarz weterynari forumowiczom czy nie?
Oczywiscie nie nalegam jakos ze bardzo chce tu pisac.Ale chcialabym pomagac
forumowiczom w taki sposob jak robi to anna.jozwik i gagik.geworgian moze ja
jako trzecia osoba bede dawala wytchnienie tym dwom lekarzom.Oczywiscie
jezeli sobie tego nie zyczycie abym tu pisala to uszanuje :)
Obserwuj wątek
    • kathharina Re: Pytanie... 22.07.06, 10:01
      Ja jako forumowicz bardzo bym chciala no chyba ze jest pani oszustka bo na
      innym forum jak bylam to byla taka jedna oszustka ktora podpisywala sie
      lek.wet. a byla to 10 letnia dziewczynka.Mysle ze pani by sie tu przydala bo
      moze pani naprzyklad wiedziec cos co nie wie np.gagik geworgian a gagik
      geworgian moze wiedziec cos co pani nie wie :)i tak samo z Pania doktor Jozwik
      bedziecie razem tworzyc ogromna wiedze mam nadzieje ze nie jest pani oszustką :)
      moghe prosic o pani wiek?i gdzie pani studiowala ma pani staz?
    • joanna.skudrzyk O sobie. 22.07.06, 10:08
      O jak szybko :)Warto bylo siedziec tu i czekac az ktos odpisze.przepraszam ze
      nic o sobie nie napisalam przedstawie sie jakos:)Mam na imie Joanna Skudrzyk
      mam 41 lat studiowalam na uniwersytecie warminsko-mazurskim w olsztynie mialam
      staz 3 letni i kurs biologiczny.
      • cat_s Re: O sobie. 22.07.06, 12:17
        Witam,
        To jest forum publiczne, a w związku z tym każdy może tu pisać. Co więcej - rozsądnych i fachowych porad - nigdy nie za dużo ;-)
        Osobiście uważam, że może niezłym pomysłem będzie skontaktowanie się Gagikiem i panią Anną, oraz administracją portalu - i uzgodnienie zasad ewentualnej współpracy?

Pozdrawiam
        cat_s
        • joanna.skudrzyk Re: O sobie. 22.07.06, 20:47
          No nie wiem czy sie tu zglaszac bo gagik geworgian i anna jozwik odpowiadaja
          praktycznie na kazde watki a ja raczej czasu zeby odpowiedziec na wszystkie nie
          bede miala.Przykro mi.Oczywiscie bede sie starac odpowiadac na jak najwiecej
          ale nie wiem czy czas mi na to pozwoli.Zobacze jeszcze co na to gagik.geworgian
          i anna.jozwik.Pozdrawiam was:)
          • gagik.geworgian Re: O sobie. 23.07.06, 07:48
            Witam :-)
            Oczywiście każda osoba, która może coś doradzić, wypowiedzieć się na dany temat
            jest bardzo mile widziana na forum. Trudno mi jednak wypowiedzieć się, czy
            istnieje możliwość, by odpowiadała Pani nie tylko jako forumowiczka , ale także
            jako ekspertka, bo zalezy to od administracji forum. W tej chwili sytuacja na
            forum wygląda tak, że ja od początku tego roku zastępuję koleżankę, która kilka
            miesięcy temu wyjechała do USA. Natomast dr Ania Jóźwik jest w tej chwili na
            urlopie i wypoczywa :-) , więc z kolei ja zastępuję ją w miarę mozliwości.
            A z tego co mi wiadomo od dłuższego czasu na forum jest dwóch ekspertów i nie
            mam pojęcia, czy administracja chciałaby zatrudnić nowego eksperta. Trzeba ich
            o to zapytać. Tak czy siak, będzie nam miło , jeśli będzie Pani bywać na tym
            forum. Serdecznie zapraszam - Gagik
    • kakui Moze sie Pani zglosi ? 22.07.06, 12:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=45542180
      warto porozmawiac z administracja
    • joanna.skudrzyk Nie wiem... 22.07.06, 20:48
      No nie wiem czy sie tu zglaszac bo gagik geworgian i anna jozwik odpowiadaja
      praktycznie na kazde watki a ja raczej czasu zeby odpowiedziec na wszystkie nie
      bede miala.Przykro mi.Oczywiscie bede sie starac odpowiadac na jak najwiecej
      ale nie wiem czy czas mi na to pozwoli.Zobacze jeszcze co na to gagik.geworgian
      i anna.jozwik.Pozdrawiam was:)
      • ap77 Re: Nie wiem... 22.07.06, 22:58
        jako uczestnik forum, jestem za :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka