mist3 27.07.09, 20:00 Dziś w gw 2 artykuły o kotach: wyborcza.pl/1,91002,6861730,Koty_potrafia_wymruczec_chorobe_.html wyborcza.pl/1,75476,6861734,Koci_placz_porusza_serca.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert.flasz1 Re: czytaliście? 28.07.09, 14:05 A to - czytaliście? ptaki.net/forum/viewtopic.php?t=85 Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: czytaliście? 17.08.09, 23:26 Dziwniaste to twoje forum Albercie. Ujął mnie ze serce ten fragment, że pszy i koty dziesiątkują naszą faunę, bo nie są karmione przez właścicieli :(... Nie mogę się tylko oprzec wrażeniu, że wiele z tych wypowiedzi pisanych jest przez jedną i ta samą osobę pod różnymi nickami... Albercie, czy ty też jesteś użytkownikiem tego forum? Serdecznie pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz1 Re: czytaliście? 18.08.09, 08:16 Prawdę mówiąc, znalazłem to forum przypadkiem, wykorzystałem jeden raz wstawiając odnośnik do niego tutaj i nigdy na nim się nie wypowiadałem.:) Co do kotów polujących, bo niekarmionych... Cóż, karmione, czy nie - atawizmy pozostają. Z drugiej strony jednak są "ludzie i ludziska". Od lat 80% czasu spędzam w tak zwanej "Polsce powiatowej", mieszkam przeważnie na wsi i pośród ludzi, z którymi mam doczynienia, w każdej chwili mogę znaleźć przykłady na pełen wachlarz postaw: są tacy, od których niejeden nawiedzony, mieniący się "obrońcą zwierząt" babiszon - łącznie z paroma wypowiadającymi się na tym forum mógłby niejednego się nauczyć, z wrażliwością oraz podejściem do zwierząt na czele; do kompletnych degeneratów nad którymi nie warto się rozpisywać, bo szkoda czasu. Jak to w życiu... ...A z marzeń, to pozostało mi tylko zapotrzebowanie na tak zwany "święty spokój".:) Odpowiedz Link Zgłoś