Dodaj do ulubionych

Dziewczyny,

29.11.09, 10:50
szukam namiarów na dobrego, sprawdzonego pediatrę. Starsza córa od początku roku szkolnego bierze trzeci raz antybiotyk (między dwoma ostatnimi był aż dzień przerwy!), w szkole opuściła ponad połowę zajęć. Szkoda mi jest jej strasznie :( Jeśli znacie jakiegoś lekarza, którego mogłybyście mi polecić to bardzo proszę o kontakt.
Obserwuj wątek
    • egac Re: Dziewczyny, 29.11.09, 12:25
      dr Gruszka, Med Work
      • icca Re: Dziewczyny, 29.11.09, 14:50
        Dokładnie!!! Polecam, wszystkie dzieci od nas z rodziny się u niej leczą. Rewelacja.
    • e-dziunia Re: Dziewczyny, 29.11.09, 12:27
      Mi tak samo lekarka córkę faszerowała, przepisałam ją do fajnego gościa, dr.
      Jasińskiego - uchodzi za mruka, ale to świetny człowiek i jak się do niego
      dłużej pochodzi to i pogadać można :) Jest cierpliwy, wyczerpuje temat, zawsze
      odpowie na wszystkie pytania i ma dla nas tyle czasu ile nam potrzeba, no i
      najważniejsze, od 3 lat leczy Alę, a w tym czasie antybiotyk zlecił 2 razy - jak
      już wszystkie inne możliwości wyczerpaliśmy. Dodam tylko, że moja Ala jest chora
      prawie bez przerwy - wszystko łapie i od wszystkich :(

Dr. Jasiński przyjmuje na Czereśniowej - przychodnia w Komorowicach :)
      • puellae_2007 Re: Dziewczyny, 29.11.09, 18:34
        Ja z kolei polecę z czystym sumieniem dr Ząbka. Rewelacyjny lekarz z cudownym
        podejściem do dzieci. Choroba nie równa się dla niego antybiotyk. Jest pod
        telefonem,odpowie na każde pytanie. Złoty człowiek.
        PRZYJMUJE W EUROMEDICE.
        • aniagacz Re: Dziewczyny, 29.11.09, 21:04
          Dr.Ząbka polecam.Super lekarz,ale ciężko się do niego dostać.
    • karolina_pp Zapomniałam napisać, że szukam kogoś prywatnie 29.11.09, 21:03
      ponieważ nie chcę "przenosić" córy do innego pediatry tak "na codzień", tylko,
      żeby ją zobaczył ktoś inny, może coś podpowie, zleci jakieś badania... "Nasza"
      lekarka też jest ogólnie przeciwna antybiotykom, to córa tak choruje strasznie,
      że bez antybiotyku się nie da :(
      • magdalenkad Re: Zapomniałam napisać, że szukam kogoś prywatni 30.11.09, 09:03
        Dr Szafran, przyjmuje prywatnie zaraz przed Kozami na Krakowskiej, była
        ordynator o.pediatrycznego. Konkretne, rzeczowa,rzetelna. Nie zostawi choroby
        bez dokładnej diagnozy. Obecnie skończyła specjalizację i leczy dzieciaki z
        cukrzycą w Wojewódzkim.

Bardzo nam pomogła główne przed operacją Dawida, kiedy non stop coś łapał i nie
        można było umówić się na termin operacji. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka