Gość: magda IP: 62.87.186.* 22.02.10, 14:08 Witam, Czy możecie polecić jakąś dobrą szkołę nauki jazdy w Bielsku. Chodzi mi o to żeby instruktorzy byli kulturalnymi ludźmi tzn nie ubliżali kursantowi jak mu coś się nie powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: kurs prawa jazdy IP: 193.111.30.* 22.02.10, 14:48 widzę, że nie masz dużych wymagań :) chyba raczej większość instruktorów powinna być kulturalna, w końcu muszą dbać o klienta, ale wiadomo zawsze są wyjątki. Ale nie sugeruj się tylko zachowaniem instruktorów, bo może być miły instruktor, który niczego nie nauczy ja mogę polecić szkołę Delta na 3 maja, w której się uczyłam. Instruktorzy kulturalni, mili i cierpliwi (jeździłam z trzema), wszystko spokojnie wytłumaczą, nawet kilka razy. Dodam, że nie byłam łatwym kursantem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: kurs prawa jazdy IP: 217.149.249.* 22.02.10, 15:23 Ja chodziłem na prawo jazdy do pana Majchrzaka. Kurs prawa jazdy nie dość, że tani, to faktycznie bez żadnych dopłat i ściem, a wiem, że moi kumple musieli dopłacać w trakcie kursu za jakieś drobiazgi (nie chodzi i dodatkowe godziny). Pan bardzo miły i zresztą ma taką dewizę, że nigdy nie krzyczy na kursanta. I w sumie dobrze, bo człowiek zestresowany to wiele się nie nauczy, a dziadostwa jeszcze może narobić. Oprócz tego, co napisałem, dodam jeszcze że to chyba najtańszy kurs prawka. Ja w każdym razie polecam. Zdałem w sumie za drugim razem, ale czasami "widzi-mi-się" egzaminatorów nie przeskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: kurs prawa jazdy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 11.03.10, 13:17 co za bzdura ten człowiek to zwykły prostak umiejący jedynie człowieka zgnoić.Moja dziewczyna robi własnie tam kurs i zawsze przychodzi rozpłakana i zdenerwowana a opowieści o tym jaka jest głupia i mało inteligentna są na porządku dziennym. nie polecam nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:23 Ja polecam ZDZ w Bielsku-Białej na ul. Sempołowskiej, jeden z najstarszych ośrodków w mieście, robiłem w nim prawo jazdy, brat też i jesteśmy bardzo zadowoleni. Instruktorzy przykładają się do pracy (z tego co się dowiedziałem to mają już za sobą wieloletnią praktykę w zawodzie) i na spokojnie wszystko potrafią wytłumaczyć. Zdaliśmy za pierwszym razem, ale dodać trzeba że na egzaminie trzeba mieć też trochę szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 16:33 Robilam prawko w Basta. Byłam bardzo zadowolona z jazd. Polecam Barbarę -istruktorka super uczy, Wykłady slabsze. Zdalam za drugim razem a mogłam za pierwszym(z własnej winy oblalam) O Majchrzaku slyszalam dużó niedobrego. Dużo niedobreg też o Alex i LOK Z tych lepszych szkol to Pytlik(jezdzilam z nim raz) Proffesional i dobry jest p Slawomir z Zespołu Doszklalania Zawodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: kurs prawa jazdy IP: 109.243.11.* 13.03.10, 22:27 Ja robiłam u Pana Stanisława Bąk przy PKP i jestem bardzo zadowolona i poleciłam już nie jednej osobie i miały takie same zdanie jak ja.kon.tel.504045471 jest po prostu ok.można z nim konie kraść. Odpowiedz Link Zgłoś