Dodaj do ulubionych

WADI spece od wschodu! :-)

• Gość: x. Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.10, 18:31
      Patrząc na komentarze widzę ile osób się tu nakręciło dla samego zamętu...
      jedni chwalą, inni nasilę krytykują... pomijam te same IP krytykantów ;-)

zdziwko ze nie krytykują tak np. Polskiej Polityki :DDDD
      • Gość: Lucyfer Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.pl 11.10.10, 19:53
        Krytykowanie polskiej polityki już jest niemodne. Teraz wozimy się po firmach oferujących wycieczki na wschód. :) Ale tylko po tych, które się przechwalają i ściemniają w internecie. :)))
        • Gość: rezolutny fuuuj ale ściema IP: 74.63.112.* 12.10.10, 08:58
          dajcie spokój to nie te czasy, co za "reklama" kto to wam wymyślił? ŻENADA!
      • Gość: Stefan Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 217.149.249.* 12.10.10, 10:37
        Bo krytykanci - w odróżnieniu od tej firmy gdzie jedyną reklamą są wpisy właściciela na forach internetowych - NIE ZMIENIAJĄ ADRESÓW IP, nie używają proxy i się z tym nie kryją.
        • Gość: jean Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 21:24
          Krytykanci krytykuja wszystko i kazdego czy to ma sens czy nie! Czytam rozne fora i zawsze to samo polaczkowate krytykanctwo bo ktos jest dobry. Jak im sie udaje to znaczy ze znaja swoj fach i tyle. A to ze temat rozbudzil tyle emocji swiadczy ze dobrzy bez watpienia? sa to widac, antykonkurencja czy wyzwyzwiska to dziecinada ;) ajak ktos im chce podac jak sie reklamowac to niech im maila napisze.
          • Gość: X Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 217.149.249.* 13.10.10, 09:15
            Oczywiście, są dobrzy ... w siedzeniu przed komputerem i internetem. Ich wpisy to żenada i tak można podsumować całą firmę. Jeśli cała działa tak jak "SPEC MARKETINGU" w tej firmie to potencjalnych klientów musicie szukać niestety nie w internecie, a gdzieś na targowisku.
            • Gość: Ktoś Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 11:23
              Przeczytałem cały ten wątek i uśmiałem się do łez. Nie jestem "z branży" ale wybieram się na "wschód", a dokładnie do Moskwy. Po przeczytaniu tego wszystkiego stwierdzam, że tak żenującej reklamy jeszcze nie widziałem. Szukałem opinii o firmie Wadi i swoją sobie właśnie wyrobiłem. Gdybym w mojej branży coś takiego poczynił to konkurencja by ze mnie płakała ze śmiechu. Miara profesjonalizmu nie jest sztuczna reklama, a zadowolenie klientów, którzy sami opowiadają o tym znajomym.
              Pozdrawiam i życzę sukcesów :)
              • Gość: maćko Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.10, 14:58
                a ja tam ich polecam bo są porostu OK i najtańsi na rynku. TYLE!
                • Gość: Informatyk Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.10, 17:47
                  A ja Ci polecam codziennie rano zjeść cebule z ananasem bo działa cudownie uzdrawiająco. Teraz zmienię sobie IP (bo średnio inteligentna małpa to potrafi) i zrobię 50 innych wpisów z różnych nicków, podpisując się jako znani naukowcy, lekarze, uzdrowiciele, obywatele i konkurencja cebuli i ananasa wychwalając cudowne i lecznicze działanie tego specyfiku. Wrzucę tu jeszcze link promujący firmę handlująca taka oto mieszanką z zadziwiającą zniżką 50%! I co uwierzysz mi też?? Internet póki co jest anonimowy i można tu różne bzdury wypisywać. Pierwsza zasada brzmi, nie znasz kogoś z imienia i nazwiska, kogoś pewnego kto Ci poleci daną firmę i jej działanie to pod żadnym pozorem nie ufaj opiniom ludzi Ci nieznanych.
                • Gość: wąsaty Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.pl 14.10.10, 02:11
                  No właśnie NIE SĄ najtańsi. Poszukaj dokładnie w necie, popytaj. Są tańsze oferty.
                • Gość: Dziadek Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.10, 18:05
                  tak sobie siedzę czytam... i się zastanawiam.
                  A kto to w ogóle komentuje i po co?
                  Znawcy tematu, konkurencja, sąsiedzi, Ci co są za i I stado Tych za NIE... jakbym Sejm Widział :-)))

Tyle osób się tu płomiennie wypowiada, zachęca - neguje... ale PO CO?
                  Wam już chyba rozrywek brakuje w życiu :-)

Kto chce To PUKI, kto nie chce NIE KUPI. Ale poco tyle zbędnych słów?
                  Reklama to może i jakaś tam jest, no ale przecież każda reklama oszukuje, tak jak każdy poseł senator czy polityk inny.

I czy to jest powód się tu uwypuklać, wylewać słownie.

• Gość: Wąsaty Re: WADI - ściemniacze IP: *.pl 14.10.10, 02:19
            jean, po co im maila pisać? Przecież są najlepsi, thebest i bezendu! Najtańsi, najsolidniejsi, najprzystojniejsi, najlepiej wysportowani, mają najfajniejszą konkurencję (która ich tu też chwali), najcudowniejszych sąsiadów, wspaniałą rodzinę i bezkresne rzesze zadowolonych klientów, gotowych oddać życie za wizę na Mołdawię (może być nawet nieważna, byle by załatwiona przez firmę na W).
            • Gość: Dziadek Re: WADI - ściemniacze IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.10, 18:01
              tak sobie siedzę czytam... i się zastanawiam.
              A kto to w ogóle komentuje i po co?
              Znawcy tematu, konkurencja, sąsiedzi, Ci co są za i I stado oponentów... jakbym Sejm Widział :-)))

Tyle osób się tu płomiennie wypowiada, zachęca - neguje... ale PO CO?
              • Gość: stan Re: WADI - ściemniacze IP: 77.240.238.* 16.10.10, 13:17
                ano dzidku po to, ze szlag niektorych trafia jak widzi pseudo biznesmenow pokroju wadi probujacych reklamowac sie za darmo w necie i jeszcze wmawiajacych wszystkim ,ze to zadowoleni klienci.

posluze sie twoim tokiem myslenia - nie chcesz czytac krytyki to czytaj tylko pochwaly i kupuj wycieczki w wadi
          • Gość: Jarek-ale-nie-TEN Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 204.12.225.* 16.10.10, 14:37
            Do Jean: Nie zarzucaj nam "polaczkowego krytykanctwa", bo nikt tu nie ktyrykuje kogoś "bo jest dobry", tylko dlatego, że ktoś z firmy WADI robi z siebie i przy okazji próbuje robić z nas - idiotów. Dlatego firmie WADI mówimy stanowcze NIE!

To, że ten temat jest tak popularny - jak wyżej - nie świadczy o tym że ktoś jest dobry w swoim fachu, znany, popularny i uwielbiany. Piszemy tu cały czas o czymś innym - o ściemnianych opiniach w internecie. Jeśli, kolego z WADI, jeszcze tego nie zauważyłeś, to zachęcam do lektury całego wątku jeszcze raz.

I nie jesteśmy z konkurencji - a przynajmniej ja. Dotąd nie słyszałem o firmie WADI, ale już ją znam. Choć z nie najlepszej strony. Oczywiście jeśli będzie kiedyś okazja skorzystać z ich usług - to będę się raczej trzymał z daleka. Ktoś, kto oszukuje na dzień dobry, nie ma u mnie drugiej szansy.

Myślę, że nie do końca o taką popularność chodziło ludziom z WADI, ale to (relatywnie) wolny kraj i każdy może robić co chce. Powodzenia.
            • Gość: mirabella Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 23:07
              Jak przedmówca zauważył... polaczkowate krytykanctwo?!
              a co to jest jak właśnie nie to?

Reklama jak każda inna (zakładając ze to w ogóle jest jakaś reklama??? celowa??)
              Równie dobrze można powiedzieć ze jak ktoś ma login na Allegro to tez ma reklamę...
              Jak ktoś bazgroli coś na murze to tez sie darmowo reklamuje + koszta spraju oczywiście? i co skandal? no nie....
              Kilka osób popada tu w paranoje z zazdrością włącznie.

Ktoś napisał pochwałkę, ktoś do tego dołączył inną... ooo afera ooo skandal...
              Przecież google i tak indeksuje ilość wyrazów tak? - jest tu jakiś specjalista (nie szczaw: 12lat!) ale naprawdę specjalista z google? czy innej poważnej firmy? jest może na forum?
              Pewnie potwierdzi ze rozkręcając temat, bez znaczenia jak opiniując tylko... poprawiacie notowanie w/w firmy ;-) Wadi.
              PS.
              Aż mnie ciekawi aby samodzielnie tych z WADI nie zapytać czy im statystyki nie poszły w górę? Pewnie poszły, więc... I TAK MAJĄ FAJNĄ do tego zupełnie freee reklamę, przy użyciu rozochoconych oponujących :-) im więcej krytyki ->> większa reklama :DD
              Jeśli to faktycznie Oni? socjotechnika mistrzowska - nic dodać nic ująć. :-)
              PS-2.
              policzył ktoś ile razy w temacie jest słowo WADI?
              • Gość: w odpowiedzi wsradi spece od indeksowania IP: 77.240.238.* 17.10.10, 12:32
                nie rozumiesz bo nie chcesz czy odpisujesz broniac nieudolnosc w..i? to nie jest jak piszesz reklama jak kazda inna - to jest zwykle oszustwo czyli podszywanie sie pod niby zachwyconych klientow jakiejs prowincjonalnej firemki zajmujacej sie bardzo waskim zakresem swiadczonych uslug. nie porownuj tego z allegro tam ludzie handluja i otrzymuja za to komentarze od prawdziwych klientow, nie wpisuja sobie sami komentarzy, wszystko jest udokumentowane numer transakcji aukcji itd a czy bazgrol na murze jest reklama to pomine i nie jest tak jak piszesz, ze ktos napisal pochwale a za chwile dolaczyl inny bo to w..i to nie media markt czy jakas inna wielka firma w bb ktora ma tysiace klientow i przypadkowo nagle w przeciagu kilkudziesieciu minut na malym forum nie zwiazanym tematycznie z dzialalnoscia firmy leci pochwala za pochwala - sztuczne, udawane, wstretne niby reklamy a wlasciciele firmy zamiast odciac sie i przeprosic udaja ze wszystko ok i dopisuja kolejne pochwaly a to od sasiada firmy a to od wzburzonego klienta.

jesli kogos cieszy pozycjonowanie ze wzgledu na takie wpisy to chyba jest niespelna rozumu, szukajac info w necie otwieram to forum i po kilkunastu postach juz szukam innej firmy - oszustom moich pieniedzy nie powierze. co ciekawe na branzowym forum ktore tu tez ktos podlinkowal - o podrozach do rosji firma w. dostala bana. to tez ich cieszy bo lepsze pozycjonowanie? ludzie jakie wy macie pojecie o necie? jak zaloze temat i wpisze 100 postow pt. w..i to syf to tez sie ucieszycie bo ststystyki wam ida w gore?
                • Gość: X Re: wsradi spece od indeksowania IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.10, 09:25
                  Ja trafiłem na to forum szukając właśnie firmy, która załatwi mi formalności i zorganizuje wyjazd do Moskwy. Zaczęło się od tego, że znalazłem tą firmę na allegro, a potem wpisałem w google by poczytać o nich opinie. Po przeczytaniu kilku pierwszych postów w momencie się zorientowałem, że to krypto reklama. Nie znam takiego zjawiska by mała firma miała tyle pochwalnych wpisów w jednym miejscu w ciągu 1 dnia co kilka godzin. Owszem nie twierdzę, może znalazł się tu 1-2 zadowolonych klientów, ale uważam, że większość to raczej "lewe" opinie. Ja osobiście darowałem sobie współpracę z tą firmą. Nie wiem może są i rzetelni oraz fachowi ale mnie takie "reklamy" nie przekonują bo świadczą o podejściu firmy do klienta. Wątek dodałem sobie do ulubionych i śledzę bo jest dość wesoły, a znajomym z mojej branży pokazuje to jako przykład "jak nie należy się reklamować". Pozdrawiam
                  • Gość: andrzej Re: wsradi spece od indeksowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 12:05
                    fajnie ten temat ewoluuje. Najpierw bezczelna kryptoreklama potem nieśmiałe głosy że chyba trochę przesada potem odpowiedź wiadomych ludzi że to niby konkurencja orbis albo szczeniaki komentują potem trafili tu ludzie których bawi ta cała akcja wiadomej firmy i wytkneli autorom błędy no to się okazało że co nie można reklamy i pisać po murach a teraz wiedzę że temat pokazowy się zrobił haha nie wiem tylko czy o taką popularność firmie na w chodziło.
    • Gość: sumo Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 78.8.106.* 19.10.10, 20:31
      Jak każdy pewnie już wie, allegro ników w komentarzach nie podaje: dane osobowe, ochrona itd... i mamy:
      A****V
      G****B
      czy takie opinie są bardziej przekonujące? tez chyba nie...
      każdy mierzy opinie swoją miara, jak kupuje adidasy to nie kieruje się opiniami tylko wygodą ;-)
      a jak kupuje Laptopa to nie myślę opiniach tylko o cenie, i parametrach.
      Firmy są albo dobre, albo nie... puki nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć.

Ciekawi mnie czy ta firma Wadi w ogóle wie ze ktoś taki tematu tu założył? a jak nie wie to co???
      może to zwykła antyreklama Konkurencji - bardzo popularne! jak to w Polsce! i obrabiają im D. i... tyle ;-)

• Gość: men Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.10, 21:12
        Drogi Arturze vel sumo, jean, pavlo-5, Krasnal, Filozof, x, *I* i wiele innych czyżby firma już nie należała do Ciebie? Dziwisz się, że ktoś założył ten wątek?
        Każdy znający Twoją Osobę (choćby z forum rosja) wie jak piszesz, że z błędami ortograficznymi, gramatycznymi itd. że z logiką u Ciebie kiepsko, masz lepszy nadajnik niż odbiornik i nie potrafisz słuchać, a jak odpowiadasz to na pewno nie na temat. Twoje wyboldowania i pytajniki na końcu zdań twierdzących przeszły już do panteonu kpin i złego gustu i wieśniactwa w formułowaniu wypowiedzi.
        Żal mi Cię chłopaku - tyle mam do dodania.

Na pewno się odniesiesz do powyższego wpisu, a odnoś bo Ci się nudzi. Na pewno w tym czasie znalazłbyś kilku klientów, gdybyś tylko wiedział jak w kulturalny sposób z nimi prowadzić rozmowy, ale nie wydaje mi się byś kiedykolwiek się tego nauczył.
        • Gość: toptop spece od ... IP: 74.63.112.* 21.10.10, 14:43
          firmie W gratulujemy profesjonalnego marketingu!
    • Gość: tak ten Artur WADI Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 00:14
      WITAM
      Faktycznie mam na imię Artur i jestem II (2) właścicielem firmy WADI.
      Na początek pozwolicie ze podziękuję za kilka niemiłych słów krytyki - DZIĘKUJĘ.
      Zastanowię się, bo jest kilka ciekawych pomysłów :-)
      Za słowa pochwały też DZIĘKUJĘ, - za wpisów (klientów, sąsiadów...) - DZIĘKUJE.

Pozwólcie ze nie będę krytykował bo... (Bo po co?, skoro i tak zapewne ktoś to wyśmieje, skrytykuje, itd...) (lubię wytłuścić to co istotne)
      W kwestii prawdy:
      *GALANT rocznik starszy to i gaśnie ;-) - ale bardzo go lubimy :-)))
      Gaśnie na światłach, jak mu się kończy LPG, i ma to piękny urok. Wręcz za to go kochamy :-)
      WÓZ z duszą!
      *Strony www mamy: www.wadi.pl oraz www.wadi.com.pl proponuje się najpierw zapoznać? chętnie posłucham uwag, a i może ktoś nam coś podpowie.
      *Reklama jak wiadomo jest droga, poważna liczy się od KILKU TYŚ. PLN. (zapewne teraz dostaniemy od kilku "przypadkowo krytykujących ten temat osób" propozycje współpracy - a czemu nie ;-) ?) informacje proszę na e-maila.
      *Zerknąłem na statystyki od kiedy pojawił się ten temat, zmartwię wszystkich... ruch na www standardowy tylko kilka dni +5~10% ;-). Fakt! wzmożony wtedy kiedy było najwięcej krytyki, a wiec krytykujemy ale... wejdziemy na www.wadi.pl ;-) (Dziękuje!)
      *Temat wiemy że podsyca konkurencyjna firma, no i dobrze. Nie mają zajęcie to się dowartościowują.
      *Forum rosjapl.info, sprawy nie komentuje. Postępowanie przeciwko wypowiedzi jednego z Forumowiczów, rozpatruje prokuratura.
      *(oraz najważniejsze!)Temat odkrył ktoś przez przypadek i mi przekazał. Czyli PRZYPADEK ;-) nie teoria spisku ;-)!!!

Drodzy Państwo,
      na zmiany IP (nie jestem małpą->ale nie umiem zmienić!) + zabawę we wpisy, czytanie, obserwowanie, czy zachwycanie się, dementowanie oraz zabawę w temu podobne sprawy... zwyczajnie nie mam czasu ;-).
      Znacznie bardziej interesuje mnie obecna sytuacja w Rosji, Chinach czy np. Kirgizji, gdyż tam przebywają (nawet teraz!) i podróżują nasi Klienci - Turyści.
      Naszej firmie obroty nie spadają, plagi Egipskie też nie my, a życie toczy się dalej ;-) .

Reasumując,
      Bardzo dziękuje za wszystkie opinie!!! (na prawdę wszystkie).

Wybaczcie ale nie mam czasu więcej się rozpisywać oraz obserwować tematu - BRAK CZASU!
      Jeżeli ktoś chce mi "dokopać po męsku" i ma taką nieodpartą osobistą potrzebę, proszę o e-maila do biura z dopiskiem "Dla Artura" - zostanie przekazany.
      Acha... impertynencje wyzwiska od razu kasuje - szkoda mi na to czasu.
      Żywa miła dyskusja - bardzo proszę.

Pozdrawiam
      Artur WADI

ps.
      Skargi, uwagi, zażalenia, pochwały, przyjmujemy pod adresem e-mail: info@wadi.pl
      Opinie (faktycznych naszych klientów): www.wadi.pl/opinie-o-wadi.html
      Nie zamieszczamy adresów e-mail osób opiniujących, gdyż zabrania tego pewna ustawa.
      Osoby odpowiedzialne za Public Relations (PR), robią swoje.
      .... więc wszystko jest OK :-)

ps.
      I teraz zapewne, ktoś to będzie krytykował... ;-)
      • Gość: zibi Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 89.108.204.* 26.10.10, 21:45
        Panie Arturze, z pana wpisu wynika, że jestem winny usunięcia Pana i PAŃSKIEJ FIRMY z forum rosja.info, otóż do wiadomości uzytkowników tego forum polecam stronę: www.rosjapl.info/forum/viewtopic.php?t=7358&start=0&sid=4a926939c204614b8ba40fc88395c43a
        wpis podpisany "zibi"
        W przeciwieństwie do Pana, nie wstydzę się swojego nazwiska, Pana nazwisko widnieje na dokumentach otrzymanych z Pana firmy, a co do sprawy rozpatrywanej przez prokuraturę to dotyczy ona tylko i wyłacznie "rzekomego"ujawnienia Pana danych osobowych na forum publicznym. To w kwestii Pana wyjątkowo krótkiej pamięci. Pana dane wraz z nazwiskiem dostępne są w KRS-ie, ja w przeciwieństwie do Pana podpisuję się i biorę odpowiedzialność za to co piszę i robię, własnym nazwiskiem:
        Zbigniew RATAJCZAK
        • Gość: zibi Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 89.108.204.* 26.10.10, 21:57
          I jeszcze drobny PS. Jeśli już tak chętnie zbiera Pan opinie na temat działalności Państwa firmy to proszę publicznie odpowiedzieć na dwa proste pytania zadane pod wyżej wspomnianym adresem.
          I chyba warto wyjaśnić sprawę forum rosja.info... ponieważ nachalna reklama była tego powodem... Uczciwość, uczciwość... Panie Arturze P.
          I Już czekam na histerycznego majla od Pana:
          -"wpis zabezpieczony do wiadomości Komendy Policji w ... i Prokuratury..."
          Pozdrawiam
          Zbigniew Ratajczak
      • Gość: konkurencjaaaaaaa Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 218.206.243.* 27.10.10, 10:59
        "(oraz najważniejsze!)Temat odkrył ktoś przez przypadek i mi przekazał. Czyli PRZYPADEK ;-) nie teoria spisku ;-)!!! "

yyyyyy KLAMIESZ !!!!!!!Arturku, wszyscy z rosjapl.info doskonale widza ktore posty w tym watku Ty pisales, masz specyficzny sposob pisania i widac to wyraznie. Klamiesz...
        Skrytykowalem, tez moge wejsc na strone i podbic statystyki, tylko co Ci z tego ze ruch wiekszy na stronie skoro tu zrobiliscie z siebie cwaniaczkow majacych ludzi za idiotow ?
        Ja tak jak wszyscy inni pracuje u konkurencji, a co wazniejsze kosmicznie zazdroszcze Wam i z tego powodu ide sie pochlastac !

"Forum rosjapl.info, sprawy nie komentuje."
        Bo niby co mialbys powiedziec? ze cwaniakowales, pajacowales, cytowales wikipedie i ludzie mieli dosc.......
        poozdroooooooo
      • Gość: konkurencjaaaaaa Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 218.206.243.* 27.10.10, 11:08
        "(oraz najważniejsze!)Temat odkrył ktoś przez przypadek i mi przekazał. Czyli PRZYPADEK ;-) nie teoria spisku ;-)!!! "

yyyyyy KLAMIESZ !!!!!!!Arturku, wszyscy z rosjapl.info doskonale widza ktore posty w tym watku Ty pisales, masz specyficzny sposob pisania i widac to wyraznie. Klamiesz...
        Skrytykowalem, tez moge wejsc na strone i podbic statystyki, tylko co Ci z tego ze ruch wiekszy na stronie skoro tu zrobiliscie z siebie cwaniaczkow majacych ludzi za idiotow ?
        Ja tak jak wszyscy inni pracuje u konkurencji, a co wazniejsze kosmicznie zazdroszcze Wam interesu i z tego powodu ide sie pochlastac !

"Forum rosjapl.info, sprawy nie komentuje."
        Bo niby co mialbys powiedziec? ze cwaniakowales, pajacowales, cytowales wikipedie i ludzie mieli dosc.......
        poozdroooooooo
        • Gość: zal patrzec a mialo byc tak pieknie IP: 74.63.112.* 27.10.10, 11:19
          a mialo byc tak pieknie... pyk, pyk wpiszemy pare pochlebnych opinii na forum, pochwalimy sie linkami do strony, napiszemy jacy to jestesmy super i bedzie wysmienicie.

niestety. plan sie nie powiodl. ktos sie polapal, ktos wytknal oszustwo i wyszedl temat z ktorego smieje sie pol polski. krotko mowiac kupa, ktora smierdzi co raz mocniej...
        • Gość: konkurencjaaaaa Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 65.49.68.* 27.10.10, 11:33
          PS

"Wybaczcie ale nie mam czasu więcej się rozpisywać oraz obserwować tematu - BRAK CZASU! "

A na forum rosjapl.info nastrzelales ponad 2700 postow, gdzie tu logika?
          • Gość: kolega spece? Haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 16:46
            artur nie kłam w żywe oczy wszyscy znają ten twój charakterystyczny styl pisania. Nie rób z ludzi idiotowa od początku piszesz w tym temacie i zamiast przyznać się że zrobiłeś głupotę próbując darmowej reklamy to ty tu kolejne opowieści i bajki piszesz. Weź chłopie ty i ta twoja firma to jakiś żart. Masz rozdwojenie jaźni? Co pomyślą o tobie ludzie? Klienci?
    • Gość: maju Re: WADI spece od wschodu! :-) IP: 78.8.106.* 28.10.10, 18:52
      Pewnie facet prowadzi normalnie firmę jak wiele osób w tym kraju...
      zamiast mu zazdrościć sami coś otwórzcie oprócz puszki piwa i pierdzenia w klawiaturę o dyrdymałach
      • Gość: haha spece? IP: 74.63.112.* 29.10.10, 08:33
        taaa on firme normalnie prowadzi a reszta pije piwo i pornosy oglada w necie tak? wypowiedz godna prezesa jarka. a moim zdaniem to wlasnie artur siedzi na forum i podszywa sie pod zadowolonych klientow. dla mnie to nie jest "normalne" prowadzenie firmy tylko oszustwo i o tym pisze wiekszosc ludzi, ktorzy krytykuja super biuro na "w". i uwierz mi, ze nie zazdroszcze mu niczego. zal mi go bo mial jakas tam opinie a teraz ja calkiem zepsul...
        • Gość: M Re: spece? IP: 217.149.249.* 29.10.10, 09:32
          Mnie dziwi tylko jedno... Jak to jest, skoro zupełnie przypadkowo w ciągu dwóch dni, pojawiło się tutaj tyle (przypadkowych) wpisów (przypadkowych) osób, którzy są (przypadkowymi) zadowolonymi klientami firmy... a od czasu kiedy w wątku firmę wypunktowano ... nagle brakło (przypadkowych) i jakże bardzo zadowolonych klientów?
          • Gość: starszy Re: spece? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 17:09
            przebiegłość właściciela firmy bawi mnie do łez. Mistrzuniu śmigaj na targ marchewka handlować tam będziesz mógł krzyczeć jaką masz super marchewkę na różne głosy udając zadowolonych kientow.
            • Gość: oj Re: spece? IP: 195.93.134.* 02.11.10, 18:29
              oj pokazali, pokazali :) dobry temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka